Nanoil hiuksille – tähti öljyjen keskellä

hiusten nuorentuminen öljyillä NanoilLuonnollinen öljy ja hiusten öljyäminen ovat paras valinta, jos haluat ravita, paikata ja kaunistaa hiuksiasi välittömästi. Ei ole siis ihme, että kauneustuoteala on täynnä hiusöljyjä. Valitettavasti ihanteellisen hiusöljyn löytäminen saattaa epäonnistua. Tämä johtuu siitä, että hiusöljyt voivat olla täynnä silikoneja, parabeeneja ja muita hiuksille haitallisia ainesosia. Yksi tuote erottuu koko hiusöljyjoukosta. Monet naiset ihailevat ja arvostavat sitä.

Nanoil hiusöljy on elegantti ja ylellinen. Se ei koskaan tule vaurioittamaan hiuksiasi, sillä se ei sisällä parabeeneja, silikoneja tai muita komedogeenisia ainesosia. Tuote sisältää paljon tarkoin valittuja luonnollisia öljyä, jotka ovat yhdistetty ajatellen kolme huokoisuustyyppiä.

Nanoil hiusöljy on tehty yksityiskohtaisesti. Se tulee kolmena versiona. Jokainen niistä sisältää hieman eri ainesosia ja on suunnattu eri hiustyypille. Nanoil -merkki tietää, että jokainen hiustyyppi tarvitsee erilaisia hoitavia ainesosia. Nanoil on saatavilla kolmena versiona, eli se vastaa hiusten tiettyjä tarpeita.

 • Nanoil for low porosity hair auttaa sinua, jos hiuksesi ovat paksut, vahvat, raskaat, vailla tuuheutta, rasvoittuvat helposti ja hiustenhoitotuotteiden löytäminen on hyvin vaikeaa.
 • Nanoil for medium porosity hair auttaa sinua, jos hiuksesi vaurioituvat ja ovat vaikeat muotoilla. Tämä hiustyyppi omaa ohuet, takkuilevat ja sähköiset hiukset latvojen ollessa kuivat tai haljenneet. Hiustesi kunto huononee juurista (hiustupista) ja huomaat hiustenlähtöä.
 • Nanoil for high porosity hair auttaa sinua, jos hiuksesi ovat äärimmäisen vaurioituneet ja kuivat. Ne ovat menettäneet kiiltonsa, eloisuutensa ja loistonsa. Ne hauraantuvat. Hiukset menettävät kosteutta niin nopeasti, että on vaikea pitää hydro-lipiditasapainoa. Ne eivät ole kauniit, etenkään hiusten ollessa kuivat ja täynnä kaksihaaraisia.

Kaikki ainesosat jokaisessa Nanoilin kolmesta versiosta ovat valittu ravitsemaan ja paikkaamaan hiukset sekä tarjoamaan ainesosia, jotka pitävät hiukset terveenä ja kauniina. Jokainen versio koostuu erilaisista luonnollisista öljyistä (sopii hiusten huokoisuuteen) ja ylimääräisistä ainesosista, jotka parantavat tuotteen toimintaa (esim. pantenoli, keratiini, lanoliini, silkki, UV-filtteri).

Nanoil -merkki osoittaa, että yksi ainoa tuote ei voi huolehtia kaikista hiustyypeistä. Vuosien tutkimus hiusten rakenteesta ja huokoisuudesta on osoittanut, että jokaisella kolmesta hiustyypistä on omat tarpeensa, joita on hoidettava eri ravintoaineilla. Sopimaton hiustenhoito ei auta hiuksia. Pahentaakseen asiaa, ne heikentävät hiusten kuntoa ja ulkonäköä. Siksi Nanoilin kolme versiota on vallankumouksellinen ratkaisu. Sinun täytyy vain määritellä hiustyyppisi, hiustesi huokoisuus ja… aloittaa Nanoilin käyttö. Voit käyttää sitä monella tavalla.

Nanoil ei ole ainoastaan tuote päänahalle. Se tarjoaa kokonaisvaltaisen hoidon. Nanoil hiusöljyn ansiosta pääset eroon hiusnaamiosta, muotoilutuotteesta, lämpösuojasta, sileyttä tuovasta voiteesta, kiiltoa antavasta suihkeesta ja vaurioituneiden latvojen seerumista. Nanoil korvaa kaikki nämä tuotteet. Sitä voi asettaa päänahkaan ja hiuksiin (pois huuhdeltavana tuotteena). Käytä sitä niin kuin haluat, milloin haluat ja jopa missä haluat – Nanoil hiusöljy tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia.

Tiesitkö, että…

… luonnolliset öljyt ovat luonnollisten hoitavien aineiden keskittynyt voima, joka on puristettu maailman eri nurkkien arvokkaimpien kasvien siemenistä. Öljyt ovat flavonoidien, hivenaineiden, vitamiinien ja hyvien rasvahappojen lähde. Kiistämätön voittajat, mitä tulee hiustenhoitoon ja elvytykseen.

… hiusten huokoisuus on yksi tärkeimmistä asioista, joka määrittelee hiustesi kunnon, sen tarpeet ja sopivan ravitsemistavan. Hiusten huokoisuus määrittelee ulkoisen suojakerroksen avonaisuuden. On olemassa kolme huokoisuustyyppiä: vähä-, keski- ja korkeahuokoiset hiukset. Mitä korkeampi huokoisuus, sitä vaurioituneemmat hiukset.

… hiusten öljyäminen on käsittely, johon liittyy luonnollisten öljyjen tai tarkoin valitun öljysekoituksen asettaminen hiuksiin tai (mieluiten) hiuksiin ja päänahkaan. Öljyjen on sovittava hiustesi huokoisuuteen, jotta niiden partikkelit mahtuisivat hiusten suojakerroksen läpi.

Saadaksesi lisätietoa Nanoil tuotteista, käy sivulla www.nanoil.fi

19 Comments “Nanoil hiuksille – tähti öljyjen keskellä”

 1. Daniela S.

  Olen käyttänyt pellavansiemenöljyä muutamn kuukauden ja voin sanoa, että hiukseni alkavat tottua ja on ehkä aika vaihtaa ja etsiä jotain uutta 🙂

  Vastaa
  • Helmi

   hiusten huokoisuus on varmaan vähentynyt. Mulla oli sama tilanne: käytin nanoilin high porosity hair versiota koska hiukseni oli tosi kuivat ja vaurioituneet ja muutaman kuukauden jälkeen kunto parani huomattavasti ja oli vaihdettava medium porosity hairiin! Tällä hetkellä hiukset ovat vahvemmat ja paksummat

   Vastaa
 2. MaijA

  Hiukset tuntuu niin kivalta öljyn käytön jälkeen!

  Vastaa
 3. Aleksi

  Ilman tätä öljyä mulla olis olkiset hiukset 😉

  Vastaa
 4. Karoliina

  loistavaa, että öljy on suunniteltu erilaisille hiustyypeille, parempi mahdollisuus toimia

  Vastaa
 5. TähtiTaivas

  Testin mukaan hiukseni ovat korkeahuokoisiet mutta ei ne aina ole olleet. Ne vaurioitui vuosien vaalentamisen ja suoristamisen takia. Vaikka käytän naamioita jokaisen pesun jälkeen, ne ovat silti hauraat ja kuivat

  Vastaa
  • Jossu

   Onnistuin vahvistamaan ja parantamaan samankaltaisten hiusten kuntoa tällä öljyllä, joten suosittelen sitä

   Vastaa
 6. Maggi

  Hyvä artikkeli, en ole kuullut tästä öljystä ennen

  Vastaa
 7. TuliLintu

  kampaajani kertoi tästä ja olen käyttänyt sitä muutaman kuukauden. Se on loistava minulle ja uskokaa vaan, olen käyttänyt hiushullujen suosittelemia tuotteita ja tämä on taatusti paras niistä

  Vastaa
 8. Lissa9

  aika kallis 🙁

  Vastaa
  • LiljaLi

   Hinta ei ole niin korkea tällaisesta tuotteesta, jotkut nanoilin sisältämät ainesosat ovat vaikeita tuottaa ja siitä hinta johtuu. Ketjukaupat ovat täynnä halpoja öljyjä, jotka eivät edes sisällä aitoja öljyjä. Ei ole muuta tapaa kuin maksaa enemmän hyvälaatuisesta tuotteesta

   Vastaa
  • Jossu

   Tilasin kaksi pulloa yhdessä siskoni kanssa ja se oli halvempaa

   Vastaa
 9. kiara-blogi

  vähähuokoisille hiuksille tarkoitettu auttoi minua paljon! Hiukset oli ennen elottomat ja joskus ne oli pestävä jopa kahdesti päivässä koska ne rasvoittuivat niin nopeasti

  Vastaa
 10. Ella

  Vaikutukset eivät olleet upeita mutta ehkä en ole käyttänyt sitä tarpeeksi kauan mutta muutama käyttökerta ei ainakaan vienyt jalkoja alta 😉

  Vastaa
 11. Agnes

  Minun on vihdoin kokeiltava hiusten öljyämistä, sillä luen siitä vain hyviä asioita

  Vastaa
 12. Jessika

  luonnolliset öljyt ovat tehokkaimpia hiustenhoitotuotteita

  Vastaa
  • kiara-blogi

   jos valitsee oikean öljyn hiustyypilleen niin öljy voi tehdä ihmeitä

   Vastaa
   • Pirkko

    ehkä valitsin väärän (kookosöljy) tai tein jotain väärin, en tiedä miksi hiukset näytti niin kamalilta öljyämisen jälkeen

    Vastaa
    • kiara-blogi

     Ensin on kokeiltava paljon erilaisia öljyjä ja menetelmiä löytääkseen itselleen sopivan vaihtoehdon

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *