Kärsivätkö kasvosi punoituksesta ja kuivuudesta? Tässä 5 parasta seerumia reaktiiviselle iholle

Etkö ole löytänyt hyvää seerumia tulehtuneille, punoittaville kasvoille? Autamme sinua! Olemme keränneet yhteen tekstiin tehokkaimmat punoitusta ehkäisevät seerumit kaikille heille, jotka kärsivät katkenneista verisuonista ja herkästä ihosta. Jatka lukemista ja tutustu kokeilemisen arvoisiin tuotteisiin.

Ihonhoitovinkit katkenneille verisuonille ja kasvojen punoitukseen

Monet punoittavan ihon ongelmat johtuvat omasta tietämättömyydestämme. Ihmisillä on tapana valita satunnaisesti rauhoittava kasvovoide ja lopputulos on täysin päinvastainen.

Unohdamme helposti, että monet tekijät ärsyttävät reaktiivista ja punoittavaa ihoa, kuten korkeat ja matalat lämpötilat, saasteet, alkoholipohjaiset ihonhoitotuotteet, voimakkaat puhdistavat tuotteet (esim. kuorivat) ja jopa jotkut luonnolliset ainesosat (eteeriset öljyt, kofeiini, chiliuute tai kuismat).

Hellävaraisuus on tietenkin kaikkein tärkeintä. Meidän on valittava sellaisia kasvotuotteita ja kotihoitoja, jotka eivät ärsytä tai kuivaa ihoa. Hyvin valittu sekoitus ainesosia kevyessä tuotteessa palauttaa ihon tasapainon ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Seerumi on siis loistava valinta. Eikä vain mikä tahansa seerumi. Seerumin on sisällettävä rauhoittavia kasviuutteita, jotka vaikuttavat myös heikkoihin verisuoniin.

Mikä punoitusta ehkäisevä kasvoseerumi tulisi valita?

Kosmetiikkamarkkinat ovat täynnä kaikenlaisia kasvoseerumeja punoitukseen ja rosacea-ihon hoitoon mutta vain muutama toimii erittäin hyvin ongelmalliselle, herkälle iholle. Tässä tuotteet, joita pinnallisista verisuonista kärsivien on pakko kokeilla: parhaat seerumit katkenneille verisuonille!

Nro. 1 Nanoil Anti-Redness Face Serum

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

Emme ole löytäneet tätä parempaa seerumia. Nanoil yhdistää ihoa rauhoittavia ja heikkoja verisuonia vahvistavia kasviuutteita: kastanjauute, lehmusuute ja sypressiuute. Seerumi sisältää myös verisuonia supistavaa B3-vitamiinia sekä Punarnava-uutetta, joka on ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ayurvedinen kasvi. Uutteet löytyvät vesipohjaisesta nesteestä, jonka ansiosta ne imeytyvät ihoon helpommin ja rauhoittavat ihoa jo ensimmäisellä käyttökerralla. Säännöllinen käyttö vähentää ihon punoitusta sekä ehkäisee katkenneita verisuonia ja muita kauneusvirheitä.

Nro. 2 La Mer MED Anti-Red Couperose Concentrate

Pienikokoinen tuote suurella potentiaalilla. Pääainesosa on nimeltään Marine Care Complex, joka on yhdistelmä merisuolaa, leväuutetta ja mutauutetta merestä. Uniikkeja ainesosia vahvistaa vielä glyseriini ja silika. Ainesosalista on lyhyt ja se ei sisällä ärsyttäviä aineksia. Kevyt seerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Säännöllinen käyttö vähentää punoitusta, kauneusvirheitä ja katkenneita verisuonia sekä säilyttää kasvojen nuorekkuuden.

Nro. 3 Exuviance AntiRedness Calming Serum

Seerumia suositellaan punoittavalle, herkälle ja erittäin ärtyneelle iholle. Tuote erottuu muista tuotteista, sillä se sisältää paljon erilaisia ainesosia kevyessä koostumuksessaan. Jokaisessa tipassa on kastanjauutetta, tulehdusta ehkäiseviä peptidejä, uutteita valkoisesta teestä ja merilevästä, kofeiinia, sinkkiä ja bisabololia. Kaikki ainesosat toimivat yhdessä ehkäistäkseen tulehdusta sekä ei-toivottua punoitusta ja vahvistaakseen verisuonia. Seerumi jättää ihon sileämmäksi, joustavammaksi, rauhallisemmaksi ja vapauttaa ihon pigmenttiläiskistä muutaman käyttökerran jälkeen.

Nro. 4 SkinCeuticals Redness Neutralizer

SkinCeuticals Redness Neutralizer on suunniteltu herkälle ja kuivalle iholle sekä acne rosaceasta kärsivälle iholle. Seerumi sisältää ihon ärtymistä ja verisuonien laajentumista ehkäisevää peptidiyhdistettä. Ylimääräiset antioksidantit saavat ihosta nuorekkaan ja bisabololi, sinkki ja sheavoi rauhoittavat punoittavaa ihoa. SkinCeuticals Redness Neutralizer tukee punoittavaa, ärtynyttä ja polttelevaa ihoa monella tavalla. Tuotetta on vain käytettävä säännöllisesti, ainakin kerran päivässä.

Nro. 5 The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10 %

Voidemainen seerumi on tehty punoittavalle, ongelmallisella ja herkälle iholle. Tuotteen sisältämän atselaiinihapon ansiosta se vähentää punoitusta sekä kirkastaa hyperpigmentaatiota, tummia läiskiä ja vähentää pinnallisten verisuonien näkyvyyttä. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10 % seerumia suositellaan päivittäiseen käyttöön punoittavalle iholle. Tuote on pH-neutraali, alkoholiton, öljytön ja vegaaninen. Seerumia levitetään illalla puhtaille ja kuiville kasvoille välttäen silmien aluetta. Seerumia kannattaa kokeilla iholle ennen käyttöä.