Onko ihosi punainen ja ’vihainen’? Kokeile uutta seerumia Nanoililta

suosikki couperosa seerumi NanoilKasvojen punoitus ja ärsytys on tavallista, ja se johtuu usein riittämättömästä aurinkosuojasta, voimakkaista kosmetiikkatuotteista tai geeneistä. Näissä tapauksissa on tärkeää valita oikeanlaiset ihonhoitotuotteet vahvistamaan ja korjaamaan ihoa. Uusi seerumi Nanoililta on paras valinta. Nanoil Anti-Redness on ihanneratkaisu helposti ärsyyntyvälle, rosacea-alttiille ja herkälle iholle.

Seerumi on kosmetiikkatuote kyvyllä imeytyä syvälle ihokerroksiin, joka tekee siitä loistavan tavan hoitaa kaikkia ihoärsytyksiä. Ihon ärsytys saattaa näkyä ihon pinnalla mutta ärsytys kumpuaa usein syvemmältä ihon pinnan alta. Seerumit kaunistavat kasvojamme sekä parantavat ihomme kuntoa.

Mille ihotyypille Nanoil Anti-Redness Face Serum sopii?

Tuote sopii hyvin kaikille ärsytyksestä kärsiville ihotyypeille. Iästä, sukupuolesta ja ihotyypistä huolimatta tuote onnistuu rauhoittamaan ihoa. Tuotetta suositellaan pääasiassa rosacea-alttiille ja herkälle iholle, koska ne tuottavat ongelmia päivittäisessä ihonhoidossa – tässä seerumissa on kaikki, mitä tarvitaan ongelman ratkaisemiseksi.

Nanoil couperosa seerumi

Mitä ainesosia seerumista voi löytää?

Loistava valikoima ainesosia tekee seerumista loistavan iholle. Tuotteessa on neljä kasviperäistä luonnollista uutetta:

  • lehmusuute rauhoittaa, lievittää ja raikastaa ihoa lisäten samalla sileyttä
  • sypressikäpyuute rauhoittaa tulehtunutta ihoa ja ennaltaehkäisee ärsytystä
  • kastanjauute kiinteyttää ihoa ja sulkee katkenneita verisuonia
  • ayurvedinen kasvi Boerhavia Diffusa on voimakas ihoa suojaava antioksidantti

Taistele kaikkia ihoärsytyksiä vastaan Nanoil Anti-Redness seerumilla!

Ainesosat ovat tietenkin valittu tarkasti täydentämään toisiaan. Ainesosien ansiosta tuote rauhoittaa ihoa välittömästi ja lievittää ärsytystä. Seerumi pystyy myös vähentämään jo olemassa olevaa tulehdusta. Bonusominaisuus: pitkäaikainen käyttö luo suojaavan kerroksen iholle ja iho ei ärsyynny yhtä helposti ärsytyksen lähteestä huolimatta.

Mitä muita ominaisuuksia tuotteessa on?

Nanoil Anti-Redness Face Serum ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita sekä suojaa auringolta, hidastaen ihon ikääntymisprosesseja. Tämän lisäksi tuote ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä tasoittaa ihonsävyä.

Miten usein tuotetta käytetään?

Seerumia voi käyttää jopa kahdesti päivässä mutta käyttötiheys riippuu ihon tarpeista. Ei-toivotun punoituksen ja katkenneiden verisuonien ehkäisyyn riittää kerta päivässä. Mikäli iholla on jo punoitusta tai katkenneita verisuonia, tiheämpi käyttö korjaa ongelman nopeammin.

Miten Nanoil Anti-Redness Face Serumia käytetään?

Nanoil seerumi couperosa iholleEnsin on muistettava, että seerumia levitetään vain puhtaalle ja pestylle iholle. Seerumia voi laittaa ensin käsiin tai suoraan kasvoille. Muutama tippa riittää. Seuraavaksi neste levitetään kasvoille hellävaraisesti hieroen. Mikäli heikot verisuonet eivät ole ongelma, tähän voi käyttää myös facerolleria. Seerumi imeytyy ihoon muutamassa minuutissa. Viimeistele tavallisella kosteusvoiteella.

Mikäli tuotteesta haluaa tietää lisää tai sen haluaa tilata, sen voi tehdä osoitteessa www.nanoil.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *