TOP 5 ideaa, miten voit käyttää Nanoil Castor Oilia osana kauneusrutiiniasi

Risiiniöljy on yksi markkinoiden myydyimmistä kauneusöljyistä. Nykyään tiedostamme, että se ei ole pelkkä vatsalääke tai hiusten kasvua tehostava aine, sillä sitä voi hyödyntää myös ripsien ja kulmakarvojen hoitoon, kasvojen puhdistukseen tai kynsien luonnollisena hoitoaineena! Miten sitten löydät ensiluokkaisen öljyn kaikkien vaihtoehtojen joukosta? Valitse Nanoil Castor Oil, se on paras tuote markkinoilla!

nanoil öljyt pidempiin ripsiin

Mikä tekee Nanoilin risiiniöljystä parhaan valinnan?

  1. Se on 100-prosenttisesti luonnollinen ja ympäristöystävällinen tuote.
  2. Se on kylmäpuristettua.
  3. Sitä ei ole puhdistettu.
  4. Se ei sisällä synteettisiä pigmenttejä eikä muita täysin tarpeettomia lisäaineita.
  5. Se on monikäyttöinen ja sopii kaikille iho- sekä hiustyypistä riippumatta.
  6. Sille on myönnetty Ecocert-merkki.

Jos olet aikeissa ostaa risiiniöljyä ja haluat tuotteen, josta saat eniten hyötyä kauneusrutiinissasi, valitse Nanoilin kehittämä risiiniöljy! Tuhannet tyytyväiset kuluttajat ylistävät sitä, ja sen laadun on vahvistanut myös ECOCERT. Jokainen pisara tätä öljyä sisältää ainesosia, jotka ovat korvaamattomia kauneudenhoidossa. Risiiniöljy koostuu enimmäkseen risiinihaposta, öljyhaposta, linolihaposta, omega-rasvahapoista sekä flavonoideista, tärkeistä vitamiineista ja mineraaleista.

Kun valitset korkealuokkaisen tuotteen, viet ihon ja hiustesi hoidon uudelle, tietoisemmalle tasolle. Apteekista saatava risiiniöljy hoitaa kyllä tehokkaasti vatsaongelmia, mutta se on liian paksua ja puhdistettua, joten se ei missään nimessä sovellu kasvojen puhdistukseen tai hiustenhoitoon.

luonnolliset öljyt nanoil

Millaisia vaikutuksia Nanoil Castor Oililta voi odottaa?

Tällä tuotteella on antibakteerisia, antifungaalisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Se myös nopeuttaa huomattavasti hiusten, ripsien ja kulmakarvojen kasvua, tekee niistä paksummat ja tuo samalla runsautta. Nanoil Castor Oililla on karvoja tummuttava vaikutus. Se edistää ihon uusiutumista ja korjaa vaurioituneita kynsiä. Se auttaa myös poistamaan selluliittia ja raskausarpia, silottaa ja pehmentää hiuksia, lisää tervettä kiiltoa ja pysäyttää kaksihaaraiset. Nanoil elvyttää hiusten väriä ja ehkäisee elottomuutta sekä pysäyttää hiustenlähtöä ja vahvistaa hiuksia juurista latvoihin.

castor oil nanoil

TOP 5 risiiniöljyn käyttötarkoitusta

Nanoilin käyttämä Ricinus Communis -siemenöljy on tae huippulaadusta. Tuote tulee hienostuneessa pullossa, on riittoisaa ja sillä on myös Ecocert-merkki – se saa ihmeitä aikaan. Se parantaa hiuksiesi ja ihosi kuntoa. Miten sitä oikein käytetään?

#1 Risiiniöljy vartalonhoidossa

Nanoil Castor Oil auttaa sinua hoitamaan tehokkaasti iho-ongelmia, koska se torjuu bakteereita ja hoitaa tulehduksia. Se on myös salaisuutesi, jos haluat päästä eroon selluliitista ja raskausarvista; käytä sitä vartalohierontaan sekoittamalla sitä muihin öljyihin, kuten esimerkiksi eteeriseen öljyyn.

#2 Risiiniöljy kasvojen hoidossa

Koska risiiniöljyllä on puhdistavia ominaisuuksia, voit ottaa sen käyttöön myös osana kasvojen hoitoa. Kokeile seuraavan kerran vaikkapa öljypuhdistusta. Voit joko ostaa valmiin sekoituksen tai sekoittaa oman seoksen käyttäen risiiniöljyä pohjana. Nanoilin valikoimasta löytyy monia muitakin kauneusöljyjä, joten valitse omasi ja yhdistele niitä vapaasti. Risiiniöljy poistaa myös vedenkestävän meikin.

#3 Risiiniöljy hiustenhoidossa

Riisiniöljy tunnetusti parantaa hiusten kuntoa ja hoitaa päänahkaa. Jos siis kamppailet hiusongelmien kanssa, kuten hiustenlähdön, kaksihaaraisten tai elottomien hiusten kanssa, tartu risiinöljyyn ja anna sen auttaa sinua. Kuumenna öljyä vain hieman ensin ja hiero sitä sitten päänahkaan ja hiusten pituuksiin. Jatka hieromista muutaman minuutin ajan. Anna vaikuttaa 30 minuuttia ja huuhtele öljy lopulta pois miedolla shampoolla.

#4 Risiiniöljy ripsien ja kulmien hoitoon

Nanoilin kehittämä risiiniöljy vauhdittaa ripsien ja kulmakarvojen kasvua. Se tekee niistä vahvemmat, paksummat ja kestävämmät. Levitä pieni määrä öljyä kulmiin ja ripsiin päivittäin ennen nukkumaanmenoa. Näet parannuksen jo muutaman viikon kuluttua.

#5 Risiiniöljy kynsien hoidossa

Risiiniöljy on takuuvarma parannuskeino huonokuntoisille kynsille, kynsinauhoille ja käsille. Se kosteuttaa kuivintakin ihoa. Kuumenna öljy vähän ja liota käsiäsi siinä noin 15 minuutin ajan. Voit myös hieroa sitä suoraan kynsiin ja ihoon.

Tässä ovat risiiniöljyn tärkeimmät käyttökohteet, mutta on täysin sinusta kiinni, miten haluat hyödyntää sitä. Tutustu paremmin kaikkiin sen upeisiin hyötyvaikutuksiin – kokeile nyt Nanoil Castor Oilia! Lisää tietoa Nanoil tuotteista voi löytää osoitteesta nanoil.fi

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL