Miksi sinun pitäisi kokeilla klusteriripsiä DIY Lash Extensionsiin?

Jokainen nainen välittää taatusti ripsistään. Ne kehystävät silmiä ja kasvoja, minkä vuoksi Nanolashin DIY Lash Extensions ovat kokeilemisen arvoisia. Nämä ripsienpidennykset kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Miksi sinunkin pitäisi kokeilla niitä?

DIY ripsien pidennykset nanolash

Tekoripset – mitä sinun pitäisi tietää DIY Lash Extensionsista?

DIY Eyelash Extensions -ripsien pidennykset ovat uusinta uutta kosmetiikkamarkkinoilla. Nämä Nanolashin ainutlaatuiset tekoripset takaavat helpot ripsienpidennykset itse kotona tekemällä!

Useimmat teistä ehkä ihmettelevät, miten se on mahdollista. No, DIY Eyelash Extensions -ripsien pidennykset ovat klusteriripsiä, joiden avulla voit luoda haluamasi ripsityylin vain 10 minuutissa. Valitse upeat Hollywood-tyyliset ripset tai hienovaraisempi, arkinen ilme. Päädyitpä mihin tahansa vaihtoehtoon – 10 minuuttia riittää aina muuttamaan ulkonäkösi.

DIY Eyelash Extensions -ripsienpidennykset ovat saatavilla kahtena versiona:

  • yksittäinen pakkaus – sisältää 36 klusteriripsiä kolmessa koossa (10, 12 ja 14 mm) ja 8 tyylissä.
  • eyelash extensions kit – sisältää klusteriripsien lisäksi Nanolashin ripsienpidennyspinsetit, sealerin, removerin ja bonderin.
nanolash diy lash extensions

Miten Nanonlashin klusteriripset levitetään?

Itse tehdyt ripsienpidennykset on superhelppo tehdä kevyiden Nanolashin klusteriripsien avulla. Nämä tekoripset on suunniteltu niin, että myös ensikertalaiset voivat käyttää niitä huoletta.

Klusteriripsissä on musta, joustava nauha, joka peittää kaikki epätasaisuudet. Itse ripsien kiinnitys koostuu vain neljästä yksinkertaisesta vaiheesta:

  • liiman levittäminen – ohut kerros riittää
  • annetaan bonderille tarpeeksi aikaa luoda riittävä tahmeus – se kestää yleensä noin 30-60 sekuntia
  • poimitaan tekoripset ja asetetaan ne aivan ripsien tyveen, noin 1 mm päähän ripsirajasta
  • painetaan ripsiä yhteen ja levitetään lopuksi sealer – näin päästään eroon bonderin tahmeudesta

Voit käyttää niin montaa klusteriripsiä kuin koet tarpeelliseksi. Suosittelemme kuitenkin käytettäväksi 4-5 ripsienpidennystä yhtä käyttökertaa kohden. Voit luonnollisestikin sekoittaa ja yhdistellä eri vaihtoehtoja, kunnes saat aikaan haluamasi tyylin.

DIY Lash Extensionsit kestävät jopa 5 päivää. Tänä aikana sinun ei tarvitse poistaa tekoripsiä edes nukkumaan mennessäsi, mutta öljypohjaista kosmetiikkaa on suositeltavaa välttää. Useimmilla niistä on nimittäin huono vaikutus ripsiliimaan.

Nanolashin klusteriripset ovat pehmeät ja sopivat täydellisesti mihin tahansa silmän muotoon. Sinulla ei pitäisi olla ongelmia niiden käytössä.

DIY ripsien pidennykset nanolash

Nanolashin DIY Eyelash Extensions – arvostelujen yhteenveto

Nanolashin kotikäyttöiset ripsipidennykset ovat ainutlaatuisia ja ansaitsevat tulla ylistetyksi premium-tuotteena loputtomien etujensa vuoksi – nämä kotona itse kiinnitettävät klusteriripset ovat superpehmeät, joustavat, miellyttäviä käyttää ja niitä on saatavana eri tyyleissä.

Nanolashin klusteriripsien kiinnittäminen vie korkeintaan 10 minuuttia. Ne ovat laadukkaita ja pysyvät paikallaan jopa 5 päivää. Nämä tekoripset on loistava tapa muuttaa ulkonäköäsi kuitenkaan vahingoittamatta luonnollisia ripsiä.

DIY Eyelash Extensionsit sopivat erinomaisesti sekä erityistilaisuuksiin että suunnittelemattomiin hetkiin. Monipuolisten tyylien ansiosta voit luoda erilaisia ripsienpidennyksiä. Ne ovat upeat tekoripset häihin, arkikäyttöön tai kuvauksiin.