Biothermin Aquasource BB Cream

Aquasource BB CreamBB voide – yleisiä piirteitä

Ei ole salaisuus, että BB-voiteet ovat olleet hyvin suosittuja naisten keskuudessa jo pitkään. Miksi niitä niin rakastetaan? Vastaus on helppo. Periaatteessa BB-voiteet ovat monipuolisia ja universaaleja. Lisäksi ne antavat kasvojen iholle kosteutusta, ravintoa ja uudistavat. BB-voiteet voivat myös suojata ihoa auringon säteiltä, ja siitä seurauksena tämä kosmetiikka taistelee ryppyjen ja aurinkoläiskien muodostumista vastaan. Toinen positiivinen ominaisuus BB-voiteissa on se, että niitä voi käyttää meikinpohjustimena tai jopa korvaamaan meikkivoiteen. Itseasiassa, yllämainitut edut ovat vain joitain BB-voiteiden tarjoamia positiivisia asioita. BB-voide ei tuki ihohuokosia, ja näin saa aknettoman ihon. Lisäksi tuote häivyttää niin aknen kun auringon tekemiä jälkiä. Lopuksi, kosmetiikka antaa meikille mattamaisen viimeistelyn.

Huolimatta BB-voiteista, voimme myös löytää kirjainyhdistelmillä CC, DD, tai EE merkittyjä voiteita. Kaikki nämä ovat tarkoitettu eri ihotyyppien erityisiin tarpeisiin. Esimerkiksi CC-voide peittää epäkohdat voimakkaasti, jonka takia sitä käytetään meikkivoiteen sijaan. DD-voide on tarkoitettu erityisesti aikuiselle iholle, ja EE-voiteella on paljon ihoa hoitavia ominaisuuksia.

Biotherm, Aquasource BB Cream

Kuinka Biothermin Aquasource BB Cream toimii? Ensimmäisenä, tuoteessa on SPF 15 suojakerroin. Se suojaa tehokkaasti auringon säteilyltä, pigmenttiläiskiltä, auringonpolttamilta ja rypyiltä. Aquasource BB Creamin päätarkoitus on tehdä kasvojesi ihosta kauniimpi, tasoittaa ihonsävyä, piilottaa värjäymät ja silottaa ihoa, esimerkiksi peittämällä hienot juovat. Lisäksi Biothermin BB-voide myös kosteuttaa yhtä loistavasti, ja mahdollistaa verinahan luonnollisen suojaavan lipikerroksen uusiutumisen. Toinen pääominaisuus on se, että tuote ei sisällä parabeenejä, joka tarkoittaa sitä, ettei se aiheuta ärsytystä, tuki ihohuokosia ja sopii herkkäihoisille ihmisille.

Biotherm Aquasource BB Cream on pinkissä 50 millilitran tuubissa. Pakkaus seisoo korkkinsa päällä, joten kosmetiikkaa saa helposti ulos tuubista. Jopa voiteen jäämät tulee käytetyksi, koska ne saavat vapaasti valua tuubissa alaspäin ja kerääntyä sen suulle. Aquasource BB Cream käytetään aamuisin, ihon puhdistusprosessin ja meikkaamisen välissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *