TOP 5 Maskaraa, Jotka Sinun Tulisi Tietää!

Kauniit, pitkät ja tuuheat ripset hetkessä? Ilman kosmetologia ja kemiallista ripsiliimaa? Kävi ilmi, että se on mahdollista! Sinun tarvitsee vain käyttää hetki valitaksesi täydellisen maskaran, mikä voi olla äärimmäisen ongelmallista. Monia ripsivärejä ei vain voi luokitella tehokkaasti suoriutuviksi, vaan ne murenevat ja pilaavat koko meikin. Siksi olemme luoneet TOP 5 -listan parhaista ripsiväreistä, joihin naiset voivat luottaa turvallisesti!

TOP 5 ripsiväriä joita kannattaa kokeilla

TOP 5 ripsiväriä, joita kannattaa kokeilla!

Tämän luettelon ansiosta täydellisen maskaran valitsemisen ei enää koskaan pitäisi olla hankalaa! Listallamme olevat maskarat vastaavat modernien naisten odotuksia. Luodessamme tätä listaa otimme huomioon sellaisia tekijöitä kuin:

  • tuotteen kestävyys;
  • käytön kätevyys;
  • maskaran mukana tuleva harja.

Nämä ovat tavallaan tärkeimmät tekijät, jotka määrittävät oikean maskaran valinnan. Joten on aika löytää ripsivärit, jotka mahdollistavat upeiden tulosten saavuttamisen päivittäisessä ripsimeikkirutiinissasi.

1. Nanolash Mascara

TOP 5 Maskaraa

Ensimmäinen sija menee Nanolash Mascara -ripsivärille. Tämä on ripsiväri, joka on jo täyttänyt tuhansien naisten odotukset maailmanlaajuisesti, ja käyttäjillä on siitä vain hyvää sanottavaa.

Aloitetaan tuotteen kestävyydestä. Nanolash Mascaralla on ihanteellinen koostumus, joka mahdollistaa kaikkien ripsien kattamisen täydellisesti. Sen ansiosta maskara kuivuu nopeasti, ja vaikka haluaisit lisätä ylimääräisen kerroksen, sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että maskara alkaisi murentua tai irtoilla. Tuote ei myöskään tuhriinnu kosteudelle altistettuna.

Toinen tärkeä ominaisuus on tämän maskaran monet vaihtoehdot. Brändi on julkaissut kaksi versiota ripsiväristä, joten voit valita ihanteellisen tuotteen. Brändin verkkosivustolla voimme valita seuraavista vaihtoehdoista:

Molemmat tuotteet on varustettu täydellisesti muotoilluilla, silikonista tehdyillä harjoilla. Ne mahdollistavat ripsien tarkan erottelun ja niiden peittämisen ripsivärillä juurista latvoihin.

2. Lashcode Mascara

TOP 5 Maskaraa

Seuraavalla sijalla on Lashcode Mascara. Tällä tuotteella on erittäin hyvä maine. On huomattava, että tämä maskara kestää erittäin pitkään. Käyttäjät huomauttavat selvästi, että se ei tuhriinnu tai murene päivän aikana.

Sinun tulisi tietää, että vaikka Lashcode Mascara ei ole merkitty vedenkestäväksi maskaraksi, käyttäjät osoittavat, ettei se tuhriinnu veden kanssa kosketuksissa ollessaan.

Mitä tulee Lashcode Mascara -ripsivärin mukana tulevaan harjaan, siitäkään ei ole valituksia. Se on ihanteellisesti muotoiltu, mikä tekee levityksestä todellisen nautinnon, eikä sinun tarvitse huolehtia mahdollisista paakkuista ripsissäsi.

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume on maskara tuuheuttavalla vaikutuksella. Sen pitäisi lisätä näyttävää tuuheutta ripsiin ja tehdä niistä määritellymmät. Käyttäjät osoittavat saavuttaneensa halutun vaikutuksen, mutta vasta toisen tuotekerroksen levittämisen jälkeen. Kuitenkin, koska Maxi Lash So Volume kuivuu melko nopeasti, tämän ei pitäisi olla suuri ongelma.

Harja on melko hyvin muotoiltu. Siinä on lyhyet kuidut, jotka kapenevat kärkeä kohti. Tämän ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksia käytön aikana. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että korkeammissa lämpötiloissa maskara alkaa tuhriintua ja jättää jäämiä luomille. Päivän mittaan se saattaa alkaa murentua, etenkin jos käytät useampia kerroksia.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

Seuraavaksi listalla on Mac Mineralize Multi-Effect Lash -maskara. Tämä on tunnetun brändin ripsiväri, joka on myös yksi markkinoiden parhaista. Kannattaa aloittaa harjasta, joka on melko hyvin muotoiltu. Sen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia tuotteen levityksen aikana.

Mac Mineralize Multi-Effect Lash mahdollistaa halutun vaikutuksen saavuttamisen ensimmäisen kerroksen jälkeen. Samalla käyttäjien tulisi varautua siihen, että päivän lopussa se saattaa alkaa murentua ja hilseillä hieman. Sinun ei myöskään pitäisi viedä tätä maskaraa saunaan – sillä on taipumus tuhriintua kosteuden kanssa kosketuksissa ollessaan.

5. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer

Toinen huomionarvoinen maskara on Revlon Grow Luscious Bold Lacquer. Se on melko hyvä ripsiväri, vaikka siitä on joitakin varauksia. Aloittamalla kuitenkin positiivisista näkökohdista, puhutaanpa harjasta. Siinä on lyhyet, tiheästi sijoitetut harjakset, jotka erottelevat ripset hyvin.

Pääasiallinen haittapuoli on kuitenkin maskaran kestävyys, joka ei vain murene päivän lopussa, vaan sillä on myös taipumus tahrata luomet joutuessaan altistetuksi korkeammille lämpötiloille.

Yllä olevassa luokituksessa esitellyt TOP 5 -tuotetta koetaan parhaiksi. Nanolash Maskara sijoittuu ensimmäiseksi, koska se on lähimpänä ihanteellista. Voit vapaasti testata valintamme ja valita itsellesi parhaan maskaran!