Ripsien laminointi kotona? Nanolash Lift Kit auttaa sinua suorittamaan sen itse!

Jokainen nainen haluaa nauttia luonnollisen näköisistä, tuuheista ripsistä kosmetiikkatuotteiden avulla, mutta ripsivärit, hoitoaineet tai ripsiseerumit epäonnistuvat tehtävässään toisinaan. Siksi ripsien kohotus ja laminointisetti – Nanolash Lift Kit – on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Tämä ripsien pituutta, volyymia ja korjausta edistävä, ei-rasittava hoito voidaan tehdä helposti kotona.

Ripsien kohotussetti - Nanolash Lift Kit

Mitä sinun pitäisi tietää ripsien kohotuksesta ja laminoinnista?

Kohotushoidot eivät saa meitä ajattelemaan automaattisesti ripsiä. Kasvojen kohotus on suosittu hoito, ja sillä pyritään parantamaan ihoa, joka on menettänyt kireytensä ja kimmoisuutensa. On kuitenkin käynyt ilmi, että kauneushoitolat eivät tunne rajoja.

Ripsien laminoinnista on tullut yksi suosituimmista kauneushoidoista. Mitä siihen kuuluu? Se pidentää, kohottaa ja paksuntaa ripsiä, ja korjaa samalla niiden rakennetta. Ripsien kohotuksessa käytetään erikoisvalmisteita, jotka takaavat ripsien taivutuksen ja muut hoidon tulokset pitkäkestoisiksi.

On kuitenkin selvää, että ammattilaiset laittavat tällaiselle ripsihoidolle kalliin hinnan. Nanolash Lift Kitin ansiosta voit säästää ja tehdä hoidon itse kotona.

Mitä Nanolash Lift Kit tekee?

Ripsien kohotussetti – Nanolash Lift Kit – on suositun kauneusalan tuotemerkin kehittämä tuote. Tähän mennessä kaikki Nanolashin ripsienhoito- ja muotoilutuotteet ovat olleet menestys, naisten arvostamia ja rakastamia.

Nanolash Lift Kit on ensiluokkainen, ammattimainen ripsituote, mutta sitä voivat käyttää myös tavanomaiset kuluttajat. Setti sopii erinomaisesti sekä ripsiteknikoille että ensikertalaisille.

Ripsien kohotus kotona Nanolash Kitin avulla

Nanolashin setti sisältää kolme tuotetta: 10 pakettia, 0,5 ml kutakin.

  • Lift – Step 1
  • Fix – Step 2
  • Keratin Boost – Step 3

Pakkauksessa on myös tarvittavat tarvikkeet:

  • silikonimuotit; 3 paria 3 koossa
  • liima (Lift Lash Glue) muottien kiinnittämiseen
  • lisävarusteet ripsien laminointia varten kotona

Nanolash Lift Kit on superpitkäikäinen ja tehokas ripsien laminointituote, joka riittää jopa 10 käyttökertaan. Tuotteen valmistajat sanovat, että tuloksen pitäisi kestää vähintään 8 viikkoa, mikä kuitenkin riippuu paljon ripsien alkutilasta. Vaikutus saattaa hiipua hieman nopeammin erittäin vaurioituneiden ripsien kohdalla.

Ripsien kohotus kotona Nanolash Kitin avulla? Katso, kuinka yksinkertaista se on!

Ripsien kohotuksen avulla voit muuttaa ripsiesi ulkonäköä täysin, ja prosessin tekeminen kotona voi olla täysin vaivatonta. Ripsien kunnollinen esikäsittely on kuitenkin avainasemassa. Sinun on poistettava meikkisi perusteellisesti.

Seuraavaksi erotat ylä- ja alaripset toisistaan käyttämällä erityisiä muotteja ja valitsemalla sopivimman koon ja kaarevuuden. Sitten levität kaavat, jotka on merkitty helppokäyttöisiksi. Sinun tulisi tietää, että:

  • kunkin tuotteen tulisi vaikuttaa ripsissä 7-10 minuuttia.
  • levitetty tuote on poistettava ennen seuraavan levittämistä.

Ihastut sensaatiomaisiin tuloksiin heti, kun otat silikonimuotit pois. Ripset ovat paljon pidemmät, paksummat, kosteutetut ja taivutetut jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Toisin sanoen ripsientaivuttimesta tulee hyödytön.

Nanolashin ensiluokkainen ripsituote

Nanolash Lift Kit – yhteenveto siitä, mitä ripsien laminointisetti tekee

Nanolash Lift Kit on tapa siirtää suosittu ripsihoito kauneushoitoloista omaan kylpyhuoneeseesi. Nyt voit korjata ripsien rakennetta ja antaa niille halutun muodon nopeasti ja vaivatta. Hienoa tässä ripsien laminointisetissä on luonnollisista aineista, kuten abissynian- tai avokadoöljystä, valmistetut koostumukset. Ainesosat toimivat kosteuttamalla ripsiä syvästi ja antavat samalla pituutta ja volyymia.

Nanolashin ensiluokkainen ripsituote on täydellinen valinta kenelle tahansa. Pakkaus tuottaa pitkäkestoisia vaikutuksia, ja monet kuluttajat pystyvät luopumaan ripsientaivuttimen käytöstä.