Ripsiseerumit, jotka todella toimivat. Tutustu arvosteluumme!

Haluatko hoitaa ripsiäsi kunnolla? Sitä varten tarvitset tehokkaan ja ammattimaisen tuotteen, joka helpottaa työtäsi merkittävästi. Suosittelemme valitsemaan apuriksesi laadukkaan ripsiseerumin, joka oikein valittuna voi tehdä suoranaisia ihmeitä. Seerumin tulisi sisältää arvokkaita ravintoaineita, jotka stimuloivat ripsien kasvua niin, että jo muutaman viikon käytön jälkeen ne ovat näkyvästi paksummat ja pidemmät. Lisäksi turvallinen ripsiseerumi parantaa ripsien kuntoa ja antaa niille elinvoimaa.

Miten valitset oman ripsiseerumisi?

Jotta voisit valita itsellesi parhaimman ripsiseerumin, tutustu laatimaamme arvosteluun. Kokosimme yhteen tehokkaimmat ja turvallisimmat tuotteet, joihin kuluttajat turvautuvat uudestaan ja taas uudestaan. Seerumin ansiosta ripsistä tulee pidemmät ja paksummat, ja ne saavat elinvoimaista kiiltoa, mutta lisäksi seerumin käyttö myös suojaa niitä katkeamiselta sekä erilaisilta haitallisilta tekijöiltä.

Muista käyttää valitsemaasi tuotetta järjestelmällisesti, näin huomaat ensimmäiset tulokset nopeammin kuin odotatkaan. Unelmiesi ripset ovat aivan kätesi ulottuvilla! Yleisesti ottaen seerumia käytetään joka ilta puhdistetuille kasvoille.

Mikä vahingoittaa ripsiä?

Ripset ovat hyvin hauraita ja herkkiä, joten niistä on tärkeää huolehtia asianmukaisesti. Ripsiseerumi on ensimmäinen askel, jonka avulla voit taata sen, että ripsesi saavat kaikki välttämättömät ravintoaineet. Oikeanlainen ripsiseerumi on todellinen ihmeiden tekijä! Parhaiden tulosten saavuttamiseksi, on tärkeää myös vähentää sellaisia tekijöitä ja tapoja, jotka pahimmillaan vahingoittavat ripsiä.

Mikä vahingoittaa ripsiä?

Vahingoittavia tekijöitä ovat muun muassa:

 • Ripsienpidennysten ja -taivuttimien käyttö.
 • Huonolaatuisen ripsivärin käyttö.
 • Vääränlaiset meikinpoistotuotteet.
 • Huono ruokavalio, jossa on vain vähän oleellisia vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahappoja.
 • Joidenkin lääkkeiden käyttö.
 • Sopimaton ripsiseerumi.

TOP 5 RIPSISEERUMIA, JOIHIN SINUN KANNATTAA TUTUSTUA

Nanolash Eyelash Serum

 • Koko: 3 ml
 • Hinta: erittäin edullinen näin hyvään laatuun nähden.
 • Arvostelut: tämä tuote nauttii loistavasta palautteesta ja arvosteluista, sillä sitä kehutaan erityisesti sen erinomaisesta, luonnollisesta koostumuksesta ja suorituskyvystä.
 • Mistä voit ostaa sen: www.nanolash.fi sekä verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä.

Yksi markkinoiden parhaista ripsiseerumeista. Siinä on turvallinen koostumus, joka sopii kaikille, jotka haluavat nopeasti parantaa ripsiensä kuntoa. Jo 30 päivän käytön jälkeen ripsistä tulee 50 % pidemmät ja paksummat. Ensimmäiset näkyvät tulokset voit kuitenkin huomata jo 10 päivän käytön jälkeen. Täysin luonnollinen ja turvallinen koostumus hoitaa ripsiä täydellisesti juuresta kärkeen. Päivä päivältä ripset muuttuvat tuuheammiksi ja tummemmiksi. Tuotteen levittäminen on helppoa ja miellyttävää, kiitos tarkan applikaattorin. Kun olet puhdistanut kasvosi ensin huolellisesti, levitä pieni määrä tuotetta ripsirajaan yläluomelle. Vähän samaan tapaan kuin loisit rajauksia rajauskynällä. Seerumin ainesosat aktivoituvat nopeasti ja vaikuttavat syvältä sisältäpäin. Ne suojaavat ripsiä haitallisilta tekijöiltä, katkeilulta, haurastumiselta ja vaurioitumiselta. Luotettava ja äärimmäisen tehokas Nanolash Eyelash Serum on naisten kestosuosikki ympäri maailmaa!

Lashcode Eyelash Serum

 • Koko: 5 ml
 • Hinta: edullinen ottaen huomioon erinomaiset tulokset.
 • Arvostelut: kuluttajat arvostavat sitä laadukkaiden ainesosien ja nopeiden tulosten vuoksi.
 • Mistä voit ostaa sen: saatavilla sekä verkossa että myymälöissä www.lashcode.fi.

Lashcode on toinen kuluttajien kestosuosikki ripsiseerumien joukossa. Se saa aikaan tuuheat ja pitkät ripset, jotka häikäisevät sinut. Täydellisesti valitut ainesosat takaavat syvän kosteutuksen, tärkeät ravintoaineet ja se uudistaa jopa heikoimmat ja hauraimmat ripset. Lashcode Eyelash Serum tuottaa ensimmäiset tulokset jo kahden viikon käytön jälkeen. Innovatiivinen koostumus sisältää soija- ja vehnänalkiouutetta, joilla on vahvoja uudistavia ominaisuuksia, arginiinia, joka kosteuttaa tehokkaasti ripsiä ja parantaa ravitsevien ainesosien tunkeutumista niiden rakenteeseen, baikaliinia, jossa on monia arvokkaita flavonoideja, jotka muodostavat luonnollisen UV-suodattimen, sekä uudistavien peptidien kompleksia. Lashcoden avulla voit hoitaa ripsiäsi kuin ammattilainen. Kun olet pessyt meikkisi pois, levitä tuote tarkalla, ohuella applikaattorilla ylä- ja alaripsien tyvelle. Ripsien hoitaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

★ RapidLash Eyelash Enhancing Serum ★

 • Koko: 3 ml
 • Hinta: tähän hintaan saa tehokkaammankin tuotteen.
 • Arvostelut: vaatimatton seerumi, mutta sitä arvostetaan sen vaivattomasta levityksestä ja uudistavista ominaisuuksista.
 • Mistä voit ostaa sen: löydät sen sekä verkosta että myymälöistä.

Tämä ripsiseerumi stimuloi erityisesti ripsien luonnollista kasvua. Se suojaa niitä vaurioilta ja tekee niistä vahvemmat ja joustavammat. Ei ihme, että se on saanut paljon tunnustusta maailmanlaajuisesti. Tuotteen turvallisuus on vahvistettu lukuisissa silmä- ja ihotautitutkimuksissa sekä kuluttajien arvosteluissa. Jo 21 päivän käytön jälkeen ripset ovat vahvemmat, terveemmät ja näkyvästi paljon pidemmät. Tämän tuotteen säännöllisellä käytöllä voit saada ripset, joista voit olla ylpeä. Niistä tulee ravitut, kosteutetut ja uudistuneet, ja voit nauttia upeasta, uudesta ilmeestäsi.

★ RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner ★

 • Koko: 1 ml | 1,5 ml | 3 ml
 • Hinta: ylihinnoiteltu laatuun nähden.
 • Arvostelut: tekee ripsistä pidemmät ja kiiltävämmät. Käyttäjät kuitenkin valittavat hinnasta ja vaikutuksia joutuu odottamaan pitkään.
 • Mistä voit ostaa sen: löytyy tavallisista kauneusliikkeistä ja verkkokaupoista.

Silmätautien erikoislääkärin kehittämä ripsiseerumi. RevitaLash takaa korkean laadun ja huomioi kuluttajien turvallisuuden. Ovatko ripsesi lyhyet ja hauraat? Tarvitsevatko ehkä nopean muodonmuutoksen? Tämä tuote auttaa sinua käsittelemään näitä ongelmia ja lisäämään hehkua katseeseesi. Biotiinia, peptidejä, nanopeptidejä ja sabal-palmua sisältävä edistyksellinen koostumus ehkäisee ripsien katkeilua, kosteuttaa intensiivisesti ja tasoittaa ripsien rakennetta, lisäksi sillä on tulehdusta ehkäiseviä ja rauhoittavia vaikutuksia. RevitaLashin seerumi on ensimmäinen askel terveisiin ja vahvoihin ripsiin.

★ Xlash Eyelash Eyelash Serum Conditioner ★

 • Koko: 3 ml
 • Hinta: Laatuun nähden keskimääräinen
 • Arvostelut: käyttäjät ovat samaa mieltä siitä, että seerumi saa ripset kasvamaan pitkiksi. Tuotteen mukana tulee kuitenkin hankala applikaattori, joka levittää liikaa seerumia.
 • Mistä voit ostaa sen: löydät tuotteen verkosta ja kaupasta.

Tämän ripsien kasvua edistävän hoitoaineen ovat luoneet yhdessä lääkärit ja kosmetologit. Se on luonnollinen vaihtoehto ripsienpidennyksille. Jo 3–4 viikon päivittäisen käytön jälkeen huomaat, että ripsesi ovat selvästi paksummat, vahvemmat ja kiiltävämmät. Suositeltu hoito kestää noin 12–16 viikkoa, mutta se on todella sen arvoista vaikutusten vuoksi. Tämä ripsiseerumi sisältää arvokkaita ainesosia, kuten Folium Isatidis -uutetta, joka tummentaa, paksuntaa ja pidentää ripsiä, Cacumen Platycladi -uutetta, joka edistää ripsien kasvua, ja Nigella Sativa -uutetta, jolla on paksuntava ja pidentävä vaikutus.

Käytä seerumia saadaksesi kauniit ripset!

Muista, että kauniit ripset ovat terveet ripset, joten älä luovu niiden hoidosta. Hanki itsellesi tehokas ripsiseerumi, joka todistetusti toimii! Käytä seerumia päivittäin, kunnes olet saavuttanut haluamasi tulokset. Ripsiseerumi kannattaa kuitenkin pitää säännöllisenä tapana, jotta ilmiömäiset tulokset säilyvät ja paranevat entisestäänkin.

Turvallinen ripsiseerumi takaa pidemmät, paksummat ja vaurioita paremmin kestävät ripset. Ripsienhoitotuotteita suositellaan erityisesti kaikille, joilla on herkkä silmänympärysalue ja joilla ei ole varaa ripsienpidennyksiin. Säännöllisellä käytöllä aktiiviset ainesosat vahvistavat karvatuppia, minkä seurauksena ripsetkin vahvistuvat ja pitenevät näkyvästi. Sinun ei tarvitse ostaa kallista ripsiväriä tai käyttää tekoripsiä lainkaan!