7 kulmakynän arvostelu. Mikä tuotteista antaa parhaimmat tulokset?

Täsmällisesti muotoillut kulmakarvat muodostavat täydellisen kehyksen kasvoille ja silmille. Etsitkö kulmakynää, joka vihdoinkin täyttää odotuksesi? Jos sinulla on vaikeuksia valita oikeanlaista tuotetta, laadimme listan markkinoiden 7 parhaasta kulmakynästä.

Kulmakynä on jokaisen naisen paras ystävä. Luo hienoja viivoja, täytä kulmakarvat värillä ja naamioi jokainen aukko tehokkaasti. Ota selvää, mitkä kulmakynät ovat hypetyksen arvoisia!

TOP 7 kulmakynää

1# Nanobrow Eyebrow Pencil

Sinun kannattaa harkita sitä, jos:

– haluat luoda erittäin hienoja viivoja,
– etsit pitkäkestoista, miellyttävää ja tarkkaa tuotetta,
– kulmakarvasi ovat täynnä aukkoja ja laikkuja,
– haluat aina ilmiömäiset kulmakarvat,
– etsit sisäänvedettävää tuotetta,
– haluat näyttää huolitellulta joka päivä.

Tsekka: nanobrow.fi

Tämä tuote on todella ammattimainen kulmakynän, jota ei tarvitse koskaan teroittaa. Sen kärki on aina täydellisen muotoinen. Sen pitkäkestoiset ja tarkka jälki sekä helppo levitys ovat johtaneet lukuisiin tyytyväisiin käyttäjiin ympäri maailmaa. Uskomattoman pigmenttiset sävyt ja kärjen oikea kovuus jättävät kulmakarvat upean näköisiksi. Tämä kulmakynä on luotu kauniiden kulmien ystäville. Saat aikaan luonnollisen näköiset efektit hetkessä. Se toimii hyvin muun muassa feathering-menetelmällä, määrittelemällä kulmakarvojen ala- ja yläreunat ja täyttämällä koko kaaren. Kynän samettinen koostumus liukuu iholla pehmeästi, piirtäen pieniä yksittäisiä karvoja ja peittäen harvat alueet. Se on vedenkestävä ja uskomattoman pitkäkestoinen – se kestää koko päivän aivan kaikissa sääolosuhteissa. Nanobrow Eyebrow Pencil takaa upeat kulmakarvat, jotka ovat täydelliset jokaista yksityiskohtaa myöten.

2# Benefit Cosmetics Precisely My Brow

Sinun kannattaa harkita sitä, jos:

– haluat käyttää erittäin ohutta ja tarkkaa applikaattoria,
– et ole tyytyväinen kulmakarvojesi ulkonäköön,
– haluat kulmakarvojesi näyttävän paksummilta ja täyteläisemmiltä,
– kulmasi ovat täynnä aukkoja ja laikkuja.

Tämä ultratarkka kulmakynä auttaa sinua määrittelemään kulmakarvojesi muodon silmänräpäyksessä! Puuttuuko kulmistasi muutama karva? Piirrä erittäin ohuita viivoja, jotka jäljittelevät oikeita kulmakarvoja. Muutama veto riittää peittämään kulmakarvat kauniilla, luonnollisella värillä. Sen ainutlaatuinen, erittäin hieno muoto takaa kauniisti muotoillut kulmakarvat. Sisäänrakennettu miellyttävä harja antaa maksimaalisen mukavuuden meikkaamiseen, joten koko prosessi ei vie kauan aikaa.

3# Huda Beauty Bomb Brows Microshade Pencil 

Sinun kannattaa harkita sitä, jos:

– etsit vedenkestävää, pitkäkestoista tuotetta,
– haluat paitsi muotoilla myös hoitaa kulmasi,
– haluat, että kulmakarvat näyttävät ihanilta myös ilman meikkiä,
– tarvitset tuotteen, jolla voit häivyttää aukot ja laikut.

Tämä kulmakynä on erittäin ohut, sisäänvedettävä ja se korostaa, muotoilee sekä täyttää kulmakarvat tarkasti ja huolittelee ne koko päivän ajaksi. Luo pieniä, luonnollisen näköisiä viivoja täydellisen meikin saavuttamiseksi. Huda Beautyn kulmakynä on vedenkestävä ja pysyy virheettömänä kaikissa sääolosuhteissa. Rankkasade tai helteiset päivät eivät sotke sitä. Tukevan spiraaliharjan avulla voit käyttää juuri oikean määrän tuotetta, joten vaikutus ei koskaan pääty groteskin näköiseksi. Luo jokaiseen tilaisuuteen sopiva meikki. Toinen tämän tuotteen merkittävä etu on E-vitamiinilla, risiiniöljyllä ja kookosöljyllä rikastettu koostumus, joka saa kulmakarvat näyttämään ihanilta jopa ilman meikkiä.

#4 Dior Backstage Diorshow Brow Styler

Sinun kannattaa harkita sitä, jos:

– haluat täydellisen näköiset kulmakarvat,
– haluat sekä rohkean että luonnollisen meikin,
– etsit kynää, joka tarjoaa hienovaraisia sävyjä.

Tarkka kulmakynä, joka tasoittaa nopeasti kulmakarvojesi muodon. Siinä on erittäin ohut kärki, joka täyttää harvat alueet erinomaisesti. Se takaa upean näköiset kulmakarvat koko päiväksi. Applikaattorin voi vetää ulos kiertävällä liikkeellä – se auttaa luomaan näyttävän meikin hyvin nopeasti ja vaivattomasti. Tätä kulmakynää on saatavana luonnollisissa, hillityissä sävyissä, jotka sopivat hyvin kaikenlaisille kulmakarvoille. Ammattimainen ja tyylikäs meikki, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin? Mikään ei ole mahdotonta tämän kynän kanssa!

5# KVD Beauty Signature Brow

Sinun kannattaa harkita sitä, jos:

– rakastat vegaanisten ja ei eläinkokeilla testattujen tuotteiden käyttöä,
– etsit neutraaleja, hillittyjä värejä,
– haluat piirtää erittäin hienoja viivoja,
– haluat luoda luonnollisia, liioittelemattomia tehosteita.

Tarkka kulmakynä, jossa on uskomattoman ohut kärki, joka on hyvin pieni ja soikea. Sen avulla voit piirtää hyvin pieniä viivoja, jotka muistuttavat oikeita karvoja. Luo haluamasi muoto kärjen pidemmällä sivulla ja käytä sitten lyhyempää sivua täyttämään kulmia luonnollisen vaikutelman aikaansaamiseksi. Vedenkestävä, pitkäkestoinen koostumus kestää epäsuotuisissakin olosuhteissa. Voit valita seitsemästä neutraalista väristä, joten piirteisiisi sopiva väri on varmasti helppo löytää.

6# Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Sinun kannattaa harkita sitä, jos:

– haluat käyttää vegaanista tuotetta,
– etsit superohutta ja vedenkestävää kynää,
– toivot, että jokapäiväinen meikkisi luominen kestäisi vain hetken.

Tutustu tähän ainutlaatuiseen kulmakynään, jonka avulla voit hallita kulmakarvojesi ulkonäköä. Toisella puolella oleva superhieno sisäänvedettävä kärki ja toisella puolella oleva muotoiluharja varmistavat, että kulmat näyttävät aina upeilta. Tuote luo hyvin ohuita viivoja, joiden avulla voit täyttää harvat alueet. Brändin luojana tunnettu Rihanna varmisti, että sävyt sopivat jokaiselle naiselle, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan sävyn. Sen vedenkestävä, luonnollinen koostumus muotoilee ja naamioi jokaisen aukon hetkessä.

7# Clinique Quickliner For Brows

Sinun kannattaa valita se, jos:

– haluat luoda ohuita viivoja,
– haluat määritellä kulmakarvojesi muodon uudelleen,
– haaveilet luonnollisesta korostuksesta,
– etsit tuotetta, jota ei tarvitse teroittaa.

Tämä kulmakynä kirjaimellisesti hämmästyttää sinut. Se on luotu herkän kynän muotoon, joka piirtää aina tarkkoja viivoja, antaa kulmillesi oikean muodon ja täyttää ne hienovaraisesti. Käytä sitä kulmien rajaamiseen tai korostamiseen. Se toimii uskomattoman hyvin myös yksinään, tuottaa pitkäkestoisia vaikutuksia ja tehostaa luonnollista kulmakarvojesi väriä. Koostumus ei kuivu pitkänkään käytön jälkeen. Kulmakarvasi pysyvät täydellisessä kunnossa useita tunteja. Kynää tulee käyttää puhdistettuihin kulmakarvoihin, jotta voit luoda omaperäisiä meikkilookeja joka päivä!