Rasva ja silmänalusten peitevoide samassa? Se on Diorin Hydra Life BB Eye Creme

Hydra Life BB Eye CremeYleensä yhdistämme BB-voiteet kosmetiikkaan, jota lisätään koko kasvoille. Mitä sanoisit, jos vastaasi tulisi BB-voide ja silmänympärysvoide samassa? Diorin kosmetiikkabrändi esittelee meille Hydra Life BB Eye Cremen. Tarkastellaan, kuinka tämä tuote yhdistää kaksi ominaisuutta.

Aluksi yleistä tietoa. Ensimmäiseksi, Diorin Hydra Life BB Eye Creme on pakattu siniseen 5 ml pakkaukseen. Toiseksi, applikaattori on samantapainen sieni, kuin huulivoiteissa on. Siksi Diorin applikaattori on äärimmäisen pehmeä ja tarkka. Kaikki sävyt, pussit silmien alla ja kasvojen ihon epäkohdat peittyvät helposti kätevän applikaattorin ansiosta. Kolmanneksi, Hydra Life BB Eye Creme on suunniteltu kolmen eksoottisen kukan pohjalle, jotka itseasiassa ovat melko yleisiä suurimassa osassa Diorin tuotteita. Viimeisenä, kosmetiikkaa on saatavana vain kahta sävyä: 01 Beige Lumiere ja 02 Pêche Lumiere.

Tarkastellaan seuraavaksi Diorin Hydra Life BB Eye Cremen ominaisuuksia. BB-voiteena tuotteen tulee kosteuttaa, uudistaa kasvojen ihoa, suojata auringon säteilyltä (itseasiassa tuotteessa on aurinkosuoja SPF 20) ja se naamioi ihon epäkohtia. Lisäksi silmänalusten peitevoiteena Hydra Life BB Eye Creme tasoittaa ihon sävyä, peittää laikut ja silmäpussit, korostaa silmänympäryksen aluetta ja toisii meikin viimeistelyssä.

Ja kuinka Dior Hydra Life BB Eye Creme käytetään? Tätä kaksitoimista kosmetiikkaa lisätään meikkivoiteen tai koko kasvoille levitettävän BB-voiteen alle. Mutta mihin tarvitsemme kahta BB-voidetta. Yhtä kasvoille ja toista silmien ympärykselle? Se voisi yhtähyvin olla BB-voidetta, joka on tarkoitettu kasvojen ihon ja värin hoitoon, ja peittämään tummat silmänympärykset. Ellei sinun tarvitse peittää muuta, kuin silmienympärys. Silloin voit käyttää Hydra Life BB Eye Creme korostamaan laittamalla sitä silmiesi sisänurkkiin. Valinta on sinun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *