Mutanaamiot GlamGlow’ta: Youth Mud Mask ja Super Mud Mask

Mud MaskYleisesti nämä kaksi GlmaGlow’n naamiota ovat tarkoitetti kaikille ihotyypeille, sekä miehille ja naisille iästä riippumatta. Näitä kosmetiikkatuotteita pidetään siis täysin universaaleina. Ensimmäisen tuoteen, Youth Mud Maskin tunnistaa kauppojen hyllyillä mustasta purkista, ja toisen, Super Mud Maskin valkoisesta pakkauksesta. Molempia tuotteita on pakkauksissa 50 ml.

Youth Mud Mask from Glam Glow

Tämän naamion pääominaisuus on kirkastaa värjäymiä, tasoittaa ihon sävyä ja silottaa kasvojen ihoa. Se myös tehostaa kollageenin tuotantoa, kuorii ihoa hellävaraisesti ja puhdistaa ihohuokoset. Youth Mud Mask tekee ihosta hieman kireämmän, vähentää ihohuokosten näkyvyyttä, ehkäisee aknen muodostumista ja estää pienten haavojen syntymistä kasvoille. Nämä eivät ole ainoat Youth Mud Maskin edut. Tuote myös säännöllistää talirauhasten toimintaa, jolloin talin muodostuminen ja kasvojen kiiltäminen vähenee.

Kuinka GlamGlow’n Youth Mud Maskia käytetään? Puhdista ensimmäisenä kasvot, kaula ja dekoltee. Lisää paksu kerros kasvonaamiota ja odota, kunnes se on kuivunut. Noin 15 minuutin jälkeen huuhtele ihosi lämpimällä vedellä, ja lisää kosteuttavaa voidetta tai öljyä valintasi mukaan.

Youth Mud Maskin upeat ominaisuudet mahdollistaa tuotteen valmistamisessa käytetyt ainekset. Tämä kasvonaamio sisältää merisavea, vulkaanista kiveä, vihreän teen lenhdistä tehtyä uutetta, kamomillaa, kurkkua ja laventelia.

Super Mud Mask from GlamGlow

Tämä kasvonaamio on suunniteltu taistelemaan ihon epäkohtia, kuten värjäymiä, mustapäitä ja aknea vastaan. Tuote auttaa jopa taistelemaan sisäänpäin kasvaneta karvoja vastaan. Super Mud Maskia levitetään puhtaalle ja hieman märälle kasvojen iholle, ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia. Kun vaikutusaika on kulunut, kasvonaamio poistetaan huuhtelemalla. Mikä on tärkeää, tätä tuotetta voi käyttää koko kasvoille, tai vaan akne tai aknearpien kohdalle.

Mitä Super Mud Mask sisältää? Pääosin tuote sisältää: AHA ja BHA happoa, kaoliinisavea, eukalyptuksenlehtiuutetta, aloeta ja kamomillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *