Shiseido Firming Massage Mask

Firming Massage MaskPidemmittä esittelyittä, Shiseidon Firming Massage Maskia on saatavilla kahdessa eri koossa. Tuotetta myydään 50 ml ja 100 ml purkeissa. Pakkauksen tunnistaa sen omalaatuisesta epäsäännöllisen muotoisesta kannesta. Purkki kätkee sisäänsä tuotetta, jota käytetään kasvojen hieronta hoitoon. Miltä käyttö näyttää? Firming Massage Maskia käytetään kerran tai pari viikossa, heti kun iho on puhdistettu kasvovedellä tai kasvojen kuorinnalla. Puhdistuksen jälkeen tuotetta levitetään kasvoille samalla hieroen kasvojen ihoa noin kolmen minuutin ajan. On mainitsemisen arvoista, että herkälle silmänympärysiholle ei ole tätä kauneushoitoa tarkoitettu, ja sitä tulee välttää. Seuraavaksi naamio jätetään kasvoille vielä kuudeksi minuutiksi. Lopuksi Firming Massage Mask poistetaan kasvoilta paperilla tai vain huuhtelemalla viileällä vedellä.

Shiseido Firming Massage Mask on tarkoitettu normaalille, sekaiholle, kuivalle, ja hyvin kuivalle iholle. Lisäksi tuotteella on kosteuttavia ja soluja uudistavia ominaisuuksia. Säännöllisessä käytössä kasvojen ihon kunto ei vain näkyvästi parannu, vaan ihosta tulee kiinteä, sileä ja virkistynyt. Shiseidon Firming Massage Mask sisältää esimerkiksi hyaluronihappoa. Tämä nimenomainen ainesosa on vastaa ihosolujen saamasta oikeasta kosteutuksesta, kuolleiden ihosolujen kuorinnasta, ja ihon taipuisuudesta ja nuorentumisesta. Kosmetiikka on tietysti dermatologisesti testattu, jonka vuoksi herkän ihotyypin omaavat voivat huoleti käyttää tätä tuotetta.

Miksi hieronta on niin tärkeää Shiseidon Firming Massage Maskin käytössä? Tällaisen hoidon aikana ihomme tiukentuu hieman ja verenkierto tehostuu. Lisäksi tällainen levitys iholle saa kosmetiikan imeytymään ja toimimaan paremmin. Mikä tärkeintä, hieromalla kasvoja kotona, säästämme rahaa kalliista kauneushoidoista, joiden vaikutukset ovat samanlaiset. Kaikki mitä sinun täytyy tehdä, on systemaattisesti käyttää Firmming Massage Maskin käyttöä ja oikealla tavalla hieroa kasvojesi ihoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *