Hyvä kulmamaskara – Meidän suosituksemme! Parhaiten myydyt tuotteet!

Hyvä kulmamaskara – Meidän suosituksemme! Parhaiten myydyt tuotteet!
Etsitkö hyvää ja luotettavaa kulmamaskaraa? Eikö sinulla ole aikaa lukea arvosteluita toinen toisensa perään ja et jaksa perehtyä pitkiin tuotekuvauksiin? Tutustu valitsemiimme huipputuotteisiin ja löydät parhaat kulmaskarat, joita myös meikkitaitelijat ja kauneuslehtien toimittajat suosittelevat!

Miksi valita kulmamaskara?

Oikeilla tuotteilla voit helposti määritellä kulmakarvojesi muodon, värin ja koon. Verrattuna muihin tuotteisiin (kuten pomadeihin, kulmakyniin ja puutereihin) kulmamaskarat ovat suhteellisen helppokäyttöisiä myös aloittelijoille, ja ne antavat kulmillesi muodon muutamalla harjanvedolla. Nämä tuotteet sopivat erityisen hyvin kiireisiin aamuihin tai nopeisiin viiden minuutin meikkeihin.
Sävytetyt kulmamaskarat toimivat myös hyvin yhdessä kulmakynien ja -tussien kanssa, jos haluat paksummat ja täyteläisemmät kulmakarvat. Yksinään käytettynä maskarat antavat luonnollisen näköisen lopputuloksen – varsinkin kun olet sovittanut sävyn täydellisesti omiin kulmakarvoihisi sopivaksi.

Miten kulmamaskara levitetään?

Kulmamaskarat ovat todella helppokäyttöisiä ja säästävät aikaa kulmien meikkaamisessa. Epäilemättä tämä on edesauttanut niiden suosiota. Jopa kokematon meikkaaja onnistuu levityksessä ja voi luoda näppärästi upean kulmameikin. Avaa vain maskara ja harjaa tuotetta kauttaaltaan kulmakarvoihin, jolloin ne saavat halutun muodon. Jos haluat rohkeamman vaikutelman tuuheista kulmakarvoista, voit levittää vielä toisen kerroksen maskaraa.

Kulmamaskarat – listaus suosikkituotteista

SENSAATIO! Nanobrow Shape Mascara – kerrassaan loistava kulmamaskara!

Koko 7 ml

Kiistatta paras kulmamaskara, joka voitti toimituksessa kaikkien kollegoidemme sydämet. Nanobrow Shape Mascara on viimeistelty pienintä yksityiskohtaa myöten: kauniista ja tyylikkäästä pakkauksesta ainutlaatuiseen spoolieen ja hoitavaan sekä kaunistavaan koostumukseen, jossa on joukossa piidioksidia. Luonnollisen näköiset ja oikein suunnitellut sävyt ovat iso plussa. Maskara tekee vaikutuksen satiinisella, miellyttävällä koostumuksellaan, joka peittää jokaisen karvan tasaisesti, lisää sen volyymia ja tekee näin ollen kulmista täyteläisemmät. Suosittelemme sitä aivan kaikille, sillä Nanobrow Shape Mascara sopii kaikille kulmatyypeille niiden tuuheudesta tai muodosta riippumatta.

 • Mistä pidimme:
  Edullinen hinta sen ensiluokkaiseen laatuun ja suorituskykyyn nähden
  Varisematon ja paakkuuntumaton koostumus
  Hienostunut ja tarkka spoolie = helppo ja nopea levitys
  Pitkäkestoinen ja tahraamaton koostumus
  Ravitseva ja kaunistava piidioksidi osana koostumusta
  Kauniit, täyteläiset sävyt
  Luonnollisen näköiset, täyteläisemmät ja korostetummat kulmakarvat
 • Mistä emme pitänyt:
  Joidenkin mielestä huono puoli voi olla se, että tätä kulmamaskaraa ei ole saatavilla tavanomaisissa myymälöissä. Pidimme kuitenkin nopeasta ja kätevästä verkkokaupasta, joten tuotteen ostamisen vuoksi sinun ei tarvitse edes poistua kotoasi. Voit ostaa Nanobrow Shape Mascaran osoitteesta www.nanobrow.fi.

BENEFIT Gimme Brow Volumizing Fiber Gel

Koko 3 g

Takaisin kulmamaskaran juurille: tässä kulmamaskarassa on klassinen, kartion muotoinen applikaattori, joka sopii useimmille kulmille, vaikka se ei valitettavasti toimi erittäin ohuille tai herkille kulmakarvoille. Tällöin se ainoastaan värjää ihon ja liimaa kulmakarvat yhteen. Monet väittävät, että tämän puutteen voi antaa anteeksi, sillä Benefitin kulmamaskara todella lisää volyymia ja tuuheuttaa kulmakarvat sensaatiomaisesti! Sen salaisuus on erityiset mikrokuidut, jotka asettuvat kulmakarvoihin, lisäävät niiden tuuheutta merkittävästi. Myös vedenkestävä koostumus on valtava etu – tämä maskara nimittäin kestää paljon, myös intensiivisen treenin, hien ja jopa rankkasateen. 10 sävyä voivat kuitenkin hämmentää sinut, varsinkin kun ne ovat kovasti samankaltaisia.

 • Mistä me pidimme:
  Koostumus, jossa on mikrokuituja
  Vedenkestävä koostumus
  Lisää volyymia
  Melko kauniit sävyt, hyvä pigmentti
  Klassinen spoolie toimii useimmille (vaikkakaan ei kaikille) kulmille
 • Mistä emme pitänyt:
  Melko kallis hinta
  Hämmästyttävä määrä sävyjä, joten oikean sävyn valitseminen on vaikeaa

Dior Diorshow On Set Brow

Koko 5 ml

Jos arvostat luonnollista koostumusta, Diorshow On Set Brow Mascarasta voi tulla uusi suosikkisi, sillä se sisältää 90 % luonnosta peräisin olevia ainesosia. Sitä on kuitenkin kritisoitu kohtalaisen korkeasta hinnastaan, mutta toisaalta sitä myös arvostetaan kovasti, sillä se sävyttää ja muotoilee kulmat todella hyvin. Se pitää ne täydellisesti paikoillaan ja saa jopa erittäin paksut ja kurittomat kulmakarvat pysymään kurissa. Se antaa valmistajan mukaan 24 tunnin edestä pitoa. Siinä on vedenkestävä koostumus, klassinen spoolie ja hienostuneet sävyt.

 • Mistä pidimme:
  Runsaasti luonnollisia ainesosia
  Pantenolia ja biotiinia sisältävä koostumus
  Vahvaa pitoa
  Klassinen spoolie sopii useimmille (joskaan ei aivan kaikille) kulmakarvoille
 • Mistä emme pitänyt:
  Pieni koko
  Korkea hinta
  Ei sävyä, joka sopisi tummiin kulmakarvoihin

Lancome Sourcils Brow Styler Mascara

Koko 6,5 ml

Tämä kyseenomainen tuote on kulmamaskara, joka on tarkoitettu hieman isommalle budjetille. Onko se todella hintansa arvoinen? Monien mielestä kyllä, kun taas toiset väittävät, että hyvän kulmamaskara saa huomattavasti paljon edullisemmallakin hinnalla. Itse tuotemerkki Lancome ja tämän tuotteen luoja Lisa Eldridge, joka on maailmankuulu meikkitaiteilija, ovat epäilemättä vastuussa tämän kulmakarvatuotteen maineesta. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara erottuu muista sen uniikin muotoisen harjan ansiosta. Silikoninen spoolie toimii loistavasti pientenkin kulmakarvojen päällystämiseen ja kulmien muotoiluun.

 • Mistä pidimme:
  Melko suuri koko
  Antaa vahvaa pitoa
  Uniikki ja hienostunut spoolie
  Muotoilee kulmat hyvin
 • Mistä emme pitänyt:
  Ei sävyä, joka sopisi tummille kulmakarvoille
  Melko kallis hinta