Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating Gel

BIOTHERM BiosourceBiosource kuorintageeli Biothermltä on tarkoitettu kuivan ihon hoitoon. Sen ominaisuudet, koostumus ja toimista on suunniteltu tekemään kasvojen ihon miellyttävän puhtaaksi, sekä se myös vaikuttaa niin hellävaraisesti kuin vain mahdollista. Tästä syystä tuote sisältää muun muassa karitevoita. Tämä ainesosa rasvaa intensiivisesti, uudistaa, ja sillä on ravitsevia ominaisuuksia. Biothermin Biosourcegeeliä käyttämällä kuorii orvaskeden sekä kosteuttaa kasvojen ihoa. Koska kuivaa ihoa pidetään myös herkkänä, tuote sisältää pieniä kuorivia hiukkasia, joiden tarkoitus on hellävaraisesti poistaa kuolleet ihosolut ja jättää iho sileäksi.

Lisäksi Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating Gel avaa ihohuokoset talista, epäpuhtauksista ja liasta. Tämä tuote myös valmistaa ihoa seuraaviin ihonhoitovaiheisiin, kuten esimerkiksi kasvonaamion käyttöön, ihon syväpuhdistukseen tai kosteusvoiteen käyttöön. Yleisesti tämän tuotteen päätavoite on parantaa ihon kuntoa, korostaa ihoa, tasoittaa sen sävyä, ja uudistaa ja ravita verinahkaa.

Kuinka Biothermin Biosource Clarifying Exfoliating Geliä käytetään? Ensimmäiseksi on suositeltavaa puhdistaa kasvot kasvovedellä tai meikinpoistoaineella. Tämän jälkeen geeliä voidaan levittää hieman kosteille kasvoille, välttäen silmänympärystä. Hiero ihoa pari minuuttia, ja huuhtele tuote viileällä vedellä, jonka jälkeen lisätään kosteusvoidetta, tai kasvonaamio.

Biotherm Exfoliating Gel on läpinäkyvässä tuubissa. Tällaisen pakkauksen ansiosta voimme tarkkailla koska tuote on loppumassa, ja ostaa uuden ajoissa. Lisäksi tuubin suu on kuppimainen, jolloin tuubista on helppo valuttaa loput jäämät ulos. Biosource Clarifying Exfoliating Gelillä on voidemainen koostumus ja kirkas pinkki väri. Tummat pilkut ovat kuorivia hiukkasia. Lopuksi, kevyt koostumus mahdollistaa geelin kunnollisen imeytymisen ja helpon levittämisen kasvoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *