10 ARVOSTETUINTA kulmakynää

Kulmakynät ovat tuotteita, joista monet ovat saaneet inspiraationsa microblading-käsittelystä, joka on yksi pitkäkestoisen kulmameikin menetelmistä. Tämän menetelmän ainutlaatuinen tekniikka takaa luonnollisen ilmeen. Pienet, aitoja kulmakarvoja muistuttavat vedot täyttävät kulmakarvojen suurimmat aukot ja harvat kohdat ja lisäävät volyymia kulmakarvoihin. Nykyään et kuitenkaan enää tarvitse invasiivista toimenpidettä. Hyvä kulmakynä takaa, että saat aikaan samanlaisen lopputuloksen, joka muistuttaa microblading-käsittelyä. Piirrä erittäin ohuita viivoja alueille, joilla tarvitset lisää korostusta. Lisää piirrettyjen viivojen peittävyyttä ja paksuutta mielesi mukaan. Onnistumisen avain on löytää korkealaatuinen tuote, jossa on tarkkaan valitut sävyt. Minkä kulmakynän sinä valitset? Alta löydät listauksen 10 suosituimmasta ja arvostetuimmasta kulmakynästä. Tutustu TOP 10 -valintoihimme parhaista kulmakynistä!

TOP 10 ARVOSTETUINTA kulmakynää

Nanobrow Microblading Pen

kivat kulmakarvat

➜ Saatavana 5 erilaista sävyä: blondi, tumma blondi, vaaleanruskea, tummanruskea ja espresso
➜ Koko: 1 ml / 0.034 fl oz

Kokonaisarvosana: 10/10

Oletko harkinnut microbladingia varmistaaksesi, että kulmakarvasi näyttäisivät aina hyvältä? Et tarvitse kallista hoitoa, kun tämä kulmakynä on saatavillasi. Nanobrow Microblading Pen on vallankumouksellinen tuote kulmien muotoilussa. Kestävyys, käyttömukavuus ja intensiivinen pigmentti ovat vertaansa vailla muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna. Nanobrow Microblading Pen on ensimmäinen microblading-efektin takaava kulmatuote. Ohut kärki piirtää erittäin hienoja viivoja, jotka muistuttavat luonnollisia kulmakarvoja. Entäpä lopputulos? Näkyvästi parantunut kulmakarvojen muoto, ilman liioiteltua vaikutusta, peittyvät aukot ja visuaalisesti paksummat ja tuuheammat kulmakarvat. Tämä kulmakynä on aina käyttövalmis. Se kestää vettä, hikeä ja tahraantumista, ja se antaa pitkäkestoisen kulmameikin. Väri ei peseydy tai haalistu tuntikausiin. Luo yksinkertaisia karvoja muistuttavia vetoja alueille, joille haluat lisää täyteläisyyttä. Vegaaninen ja ei eläimillä testattu koostumus on rikastettu korkealaatuisilla pigmenteillä, jotka luovat luonnollisen näköisiä sävyjä, jotka sopivat kaikkiin kulmaväreihin. Koostumus on kevyt ja huomaamaton iholla. Tuotteessa on iholle turvallinen ja hellävarainen koostumus. Se on myös vapaa haitallisista ainesosista. Nanobrow’n kulmakynällä varmistat, että sinusta tulee kulmien muotoilun ammattilainen!

2. Anastasia Beverly Hills Brow Pen

➜ Saatavana 9 erilaista sävyä: vaalea, karamelli, taupe, pehmeä ruskea, keskiruskea, suklaa, tummanruskea, graniitti ja eebenpuu
➜ Koko: 0,5 ml / 0,016 fl oz

Kokonaisarvosana: 9,5/10

Anastasia Beverly Hillsin kulmakynässä on erittäin ohut kärki, joka toimii täydellisesti karvojen kaltaisten viivojen piirtämiseen. Tällä kulmakynällä saat aikaan erittäin luonnollisen näköisen ja hienovaraisen vaikutuksen. Ensisilmäyksellä on mahdotonta erottaa, mihin kulmakarvoihin on piirretty. Plussaa tuotteen hyvästä pigmenttisyydestä, kestävyydestä ja vedenkestävästä koostumuksesta. Kevyen koostumuksensa ansiosta tuote on helppo levittää, se on tarkka ja kuivuttuaan lähes huomaamaton. Se sopii kaikille kulmakarvoille ja ihotyypeille. Sitä on saatavana 9 kaunista sävyä. Se on vegaaniystävällinen tuote, jossa ei ole eläinperäisiä ainesosia. Miinusta kuitenkin pienestä koosta.

3. Urban Decay Brow Blade Pencil

➜ Saatavana 7 erilaista sävyä: Taupe Trap, Cafe Kitty, Natural Nana, Brunette Betty, Cool Cookie, Dark Drapes, Blackout.
➜ Koko: 0,05 ml/0,28 ml / 0,001 fl oz/0,009 fl oz

Kokonaisarvosana: 9/10

Tunnettu ja rakastettu 2-in-1-kulmakynä Urban Decaylta. Siinä on kaksi päätä: sisäänvedettävä kynä ja toisessa päässä ohut kulmakynä. Molemmat tuotteet tarjoavat uskomattoman tarkkuuden. Tämän kulmakynän avulla voit piirtää oikeita kulmakarvoja jäljitteleviä viivoja, mutta täyttää myös suuremmat harvat alueet värillä. Voit helposti lisätä peittävyyttä ja tehostaa sävyä ja määritelmää. Mielialasi ja tilanteen mukaan voit valita näiden kahden vaihtoehdon välillä, mikä on tämän 2-in-1-tuotteen suurin etu. Urban Decayn kulmakynä on kuitenkin muihin verrattuna pienemmän kokoinen.

4. BeneFit Brow Microfilling Pen

➜ Saatavana 4 erilaista sävyä: vaalea, vaaleanruskea, keskiruskea ja syvänruskea
➜ Koko: 0,7 ml / 0,023 fl oz

Kokonaisarvosana: 9/10

Tässä BeneFitin kulmakynässä on erityisesti suunniteltu 3-piikkinen kärki, jossa on eripituiset hampaat. Se piirtää 3 erillistä viivaa yhdellä vedolla. Jos etsit nopeaa tapaa täyttää kulmat – panosta BeneFitiin. Tämä kulmakynä on kuitenkin epätarkempi kuin klassiset kynät, joissa on terävät kärjet. Se on saatavilla neljässä vakiosävyssä, jotka sopivat useimpiin kulmakarvoihin. Koostumus kestää vettä ja hikeä eikä tahriudu levityksen aikana. Tämä kulmakynä tarjoaa 24 tuntia kestävän kulmameikin.

5. Milani Weekend Brow Eyebrow Tint

➜ Saatavana 3 erilaista sävyä: pehmeä ruskea, keskiruskea ja espresso
➜ Koko: 1 ml / 0,034 fl oz

Kokonaisarvosana: 8,5/10

Tämä kulmakynä antaa kulmillesi unelmiesi muodon sekä korostaa niitä tehokkaasti. Milanin kulmakynä antaa hieman mattapintaisen lopputuloksen, joka saa kulmakarvat näyttämään erittäin tyylikkäiltä. Voit naamioida harvat alueet ja täyttää aukot. Milanin kulmakynää ei ole testattu eläimillä ja se sopii vegaaneille. Kulmakynä sisältää eclipta-uutetta ja runsaasti H-vitamiinia sisältävää biotiinia. Nämä ainesosat varmistavat, että kulmakarvat ovat kunnolla ravittuja myös ilman meikkiä.

6. IsaDora Brow Fine Liner

➜ Saatavana 4 erilaista sävyä: taupe, pehmenäruskea, keskiruskea ja pähkinänruskea
➜ Koko: 1,1 ml / 0,037 fl oz

Kokonaisarvosana: 8/10

IsaDora Brow Fine Liner on erittäin tarkka kulmakynä, jossa on kapea kärki ja joka sopii erinomaisesti aukkojen täyttämiseen. Se antaa nopeasti ja helposti oikean muodon kulmakarvoillesi ja täyttää harvat alueet ohuilla, karvoja muistuttavilla vedoilla. Sen kevyesti sävytettyjen ja puoliksi läpinäkyvien sävyjen ansiosta voit lisätä peittävyyttä. Nopeasti kuivuva koostumus helpottaa levittämistä ja antaa sinulle kulmameikin, joka kestää tuntikausia. Koostumus on vegaaninen, eikä sitä ole testattu eläimillä eikä se sisällä eläimistä peräisin olevia ainesosia.

7. KIKO Milano Eyebrow Marker

Saatavana 4 erilaista sävyä: Mansikkablondi ja punatukkaiset, vaaleanruskeat ja blondit, brunetet ja tummahiuksiset, ja musta
➜ Koko: 1,6 ml / 0,054 fl oz

Kokonaisarvosana: 8/10

Kiko Milano Eyebrow Marker on tahraamaton kulmakynä tarkasti määriteltyihin ja täytettyihin kulmiin, joka antaa myös vaikutelman kestomeikatuista kulmakarvoista. Koostumus on rikastettu ginseng-uutteella ja B-vitamiinilla. Muihin kulmakyniin verrattuna KIKO Milanon Eyebrow Markerissa on leveämpi kärki, joka piirtää paljon paksumpia viivoja. Tuotteessa on ”kapillaarijärjestelmä”, joka tarkoittaa, että tuotetta vapautuu hallitusti, mikä mahdollistaa tarkan kulmameikin.

8. Revolution PRO 24hr Day & Night Brow Pen

➜ Saatavana 3 erilaista sävyä: lämpimänruskea, tuhkanruskea ja tummanruskea
➜ Koko: 1,6 ml / 0.054 fl oz

Kokonaisarvosana: 7,5/10

Nopeasti kuivuva, pitkäkestoinen ja nimensä mukaisesti vallankumouksellinen kulmakynä. Kynässä on kaksi päätä, 3-piikkinen kärki ja toisella puolella hirsinsiemenuutteella rikastettu kulmaseerumi. Viistosti muotoillun kärjen avulla tavoitat kaikki kulmakarvojen harvat alueet. Se piirtää 3 ohutta viivaa kerrallaan, mikä säästää päivittäiseen kulmakarvojen meikkaamiseen kuluvaa aikaa. Vaikka se on tarkka, se ei ole yhtä tarkka kuin kulmakynät, joissa on klassinen kärki. Koostumus on vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä.

9. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen

➜ Saatavana 9 erilaista sävyä: blondi, taupe, pehmeäruskea, kastanja, ruskea, karamelli, tuhkanruskea, espresso ja musta
➜ Koko: 1 ml / 0.034 fl oz

Kokonaisarvosana: 7,5/10

NYX Professional Makeupin Lift & Snatch Brow Tint Penilla voit nopeasti korostaa ja muotoilla kulmia. Kynässä on joustava mikrokärki, jolla voit määritellä lyhyimmätkin kulmakarvat luonnollisesti. Sen avulla luot vaikutelman microblading-käsitellyistä kulmakarvoista hetkessä. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

10. Gosh Copenhagen Gosh Brow Pen

➜ Saatavana 3 erilaista sävyä: Ruskea, harmaanruskea ja tummanruskea
➜ Koko: 1,1 ml / 0,037 fl oz.

Kokonaisarvosana: 7,5/10

Kulmakynä, jossa on hieman paksumpi kärki – kyseessä on Gosh Brow Pen. Sen avulla voit täyttää ja määritellä ohuet, harvat ja juuri ja juuri näkyvät kulmakarvat hetkessä, täyttää suuremmat harvat alueet ja lisätä väriä kulmakarvoihin. Se pysyy iholla jopa 20 tuntia. Vesipohjainen koostumus tekee levityksestä erittäin miellyttävää. Huonona puolena on rajallinen sävyjen valikoima, joka ei välttämättä miellytä blondeja ja mustatukkaisia naisia. Tämä tuote on hypoallergeeninen.