Miksi vaihdoin vesipesuun vettömään puhdistukseen?

Ehkä olet kuullut jonkun sanovan, että sinun ei tarvitse pestä kasvojasi päivittäin. Jokainen iho on erilainen, ja jotkut ihotyypit tarvitsevat vähemmän pesua kuin toiset. Puhuin muutama viikko sitten kasvotuotemerkille siitä, että vesipesun välttäminen auttaa minua pitämään ihoni kunnossa. Samaan aikaan olen myös kokeillut vettömää puhdistusta yhdessä tuotteessa, joka muutti koko hajutustani kasvojen puhdistamiseen.

Tässä artikkelissa kerron miksi ajattelin vesipesun välttämisen parhaaksi ratkaisukseni ja tämän tuotteen puolesta, jonka avulla pääsen siihen. Vanhemmiten olen löytänyt, että kasvojen puhdistamisella voi olla ihoa kuivattavia seurauksia, joten päätin vaihtaa vesipesuun vettömään puhdistukseen.

Kun olen aloittanut kasvojen puhdistamisen vettömään puhdistukseen, kaikki on muuttunut. Olen saanut paremman tuloksen, mutta en ole kuullut ihoni vinkuvan. Jos en enää pese sitä vedellä, voisiko tämä olla turvallista?

Mikä on vettömän puhdistuksen hyöty?

Vettömässä puhdistuksessa voi olla monia etuja ja se voi olla erityisen hyvä taipumukselle yli-aktiiviseen ihoon. Ensinnäkin, se voidaan suorittaa ilman vahinkoa ja se ei kuivaa ihoa. Siksi on tärkeää löytää puhdistustuotteita, jotka sisältävät riittävästi kosteuttavia ainesosia ja välttää niitä, jotka eivät sisällä niitä.

Vettömässä puhdistuksessa käytettävien tuotteiden koostumus on tärkeää. Meikkivoidetta ja kasvoöljyä sisältävän tuotteen sijaan puhdistukseksi sopivat tuotteet sisältävät hajusteettomia ainesosia, jotka tukevat ihon naturaalista hehkua. Meikkivoidessa vaarana on tuloksena oleva iho, joka voi tuntua jopa liian kuivalta ja ärtyisältä. Sen jälkeen se jää pois puhdistuksesta, koska se ei puhdista kasvojen ihoa tarpeeksi.

Vettömässä puhdistuksessa saatat kiinnittää huomion tuotteen ominaisuuksiin, kuten lisäämällä kosteutta, pehmentämällä ihon pintaa ja parantamaan sen joustavuutta. Joillakin tuotteilla on myös anti-aging-vaikutus, joka on täydellinen hyödyke niille, jotka ovat kiinnostuneita estämään ikääntymisen merkkejä.

Vaiheista tuotteisiin: Vettömän puhdistuksen tuotteet

Ennen kuin aloitat vettömän puhdistuksen, on tärkeää ymmärtää erilaisia tuotteita, joita voit käyttää. On olemassa erilaisia kasvojenpuhdistustuotteita, jotka voivat auttaa puhdistamaan ihon ilman vahinkoa. Näitä tuotteita voivat olla kasvovesi, kasvoöljy, kasvovoide ja meikinpoistoaineet.

Kasvovesi on suuri osa vettömässä puhdistuksessa, ja se voi sisältää luonnollisia ja tärkeitä ainesosia ihon kunnostamiseen. Kasvovedellä on taipumus poistaa ylimääräisiä talia ja meikkiä, ja se auttaa puhdistamaan ihon välittömästi ennen kasvoöljyn levittämistä. Kasvovettä on saatavana erityyppisille ihotyypeille, kuten kuivalle tai herkälle iholle.

Kasvoöljy on täydellinen ihon ravitsemukseen ja kosteuttamiseen. Kasvoöljy auttaa vahvistamaan ihoa, ja se voi jopa auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. Vettömän puhdistuksen aikana saatat käyttää oliiviöljyä tai muuta luonnollista kasvoöljyä.

Kasvovoide on täydellinen ihon suojaamiseen ja kosteuttamiseen. Kasvovoiteen avulla voit tuoda ihoosi suojaa ympäristötekijöitä vastaan, kuten UV-säteilyä ja liiallista tuulta. Kasvovoide voi auttaa myös ihon säilyttämään kosteuden ja suojata sitä enemmän. Kasvovoiteet ovat saatavana erityyppisille ihotyypeille, joiden koostumus vaihtelee.

Myös meikinpoistoaineella on tärkeä osa vettömässä puhdistuksessa. Vettömässä puhdistuksessa käytettävä meikinpoistoaine tulee yleensä jossain muodossa, kuten voide, manipuloituina puhdistuspyyhkeinä tai balsamimeikinpoistoaineina. Meikinpoistoaineet auttavat poistamaan meikin ja myös kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa.

Tutkituista tuotteista: La Roche-Posay Toleriane Fluiden avulla

Viimeisenä ryhmänä vettömässä puhdistuksessa olen löytänyt La Roche-Posay Toleriane Fluidin. Tämä tuote on täydellinen no-water cleansingille, koska se ei sisällä ylimääräisiä ainesosia, joilla voisi olla haitallinen vaikutus kasvojen puhdistukseen.

Toleriane Fluid sisältää luonnollisia kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat poistamaan lian ja meikin. Tuote sisältää myös lämpösuojan, joka estää lämmönlähteen vaurioittamista iholla. Se, että tuote sisältää lämpösuojan, auttaa myös vähentämään