Kimallehiukset – tämän vuoden uuden vuoden juhlien hitti?

Stylistit ovat sanoneet jo kuukausia, että kimalle tulee valloittamaan tämän vuoden uuden vuoden juhlissa – luomilla, kynsissä ja jopa kulmakarvoissa sekä hiuksissa. Miten kimalletta voi laittaa hiuksiin niin, että näyttää kauniilta ja fiksulta? Tutustu kimallehiuksiin.

Kuten joka vuosi, kun joulu kolkuttaa ovella, rakkaus kimalteeseen herää eloon. Vain tähän vuodenaikaan ostetut luomivärit pääsevät loistoonsa. Tänä vuonna kimalle valloittaa sekä meikkimaailman että hiustyylit.

Kimallehiukset

Uuden vuoden juhlat ovat jotain ihan muuta. Muina aikoina keskitymme elegantteihin, hienostuneisiin kampauksiin mutta uutena vuotena sitä haluaa näyttää mahtavalta. Ei siis ihme, että kimallehiukset ovat tämän uuden vuoden kiistämätön kuningas. Kimalle saa hiukset hehkumaan tavalla, jota ei voi missata. Tulevatko kaikki naiset pitämään kimallehiuksien kaltaisesta hitistä?

Kimallehiukset – miltä ne näyttävät?

Hiukset voi tuunata monella tavalla kimalteella. On olemassa enemmän ja vähemmän kekseliäitä ideoita. Tärkeintä on kuitenkin kohtuullisuus, koska kimalteella saa helposti aikaan liioitellun lopputuloksen ja hienostuneesta tulee halpa. Kauniimmat kimallehiukset sisältävät kimalletta juuri sen verran, että sitä näkyy. Esimerkiksi vähän kimalletta letissä, muutamassa irtohiuksessa tai muussa pienessä kohdassa.

Lisää vähän kimalletta!

Mikäli asu on muuten hyvin yksinkertainen, kimalletta voi lisätä enemmän. Jos asu kuitenkin on huomiota herättävä jo itsessään, kimalle kannattaa jättää vähemmälle. Hiuksiin asetettavien koristeiden tulisi toimia yhdessä kimalteen kanssa. Esimerkiksi kullan ja hopean yhdistelmä ei yleensä toimi.

Hiustyylejä muotilavoilta

Idea käyttää kimalletta eri kampauksissa alkoi ranskalaisen designerin, Giambattista Vallin, kevätmuotinäytöksestä. Giambattista on muunnellut tunnetun ”kostean” lookin suurella määrällä kimalletta. Stylistit rakastuivat lopputulokseen ja ei aikaakaan, kun kimalle olikin jo maailmanlaajuinen trendi.

Kimallehiukset – miten se tehdään?

Kimallehiukset ovat taatusti jokaisen juhlia tai gaaloja rakastavan naisen unelma. Trendikkyys vaatii kuitenkin hieman tietotaitoa, tai muuten lopputulos voi olla naurettava. Kimalteen lisääminen hiuksiin on lähes taitolaji, sillä sen on pysyttävä hiuksissa koko illan irtoamatta.

Parhaat tavat lisätä kimalletta hiuksiin:

  • erityisen kimallehiussuihkeen käyttö
  • kimalletta sisältävän hiusöljyn käyttö
  • kimalteen ripottelu valmiiksi muotoiltuihin hiuksiin
  • kimalteen ripottelu pienen liimamäärän päälle hiuksiin
  • kimalteen ripottelu hiusvahaa sisältäviin hiuksiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *