Kuinka häivyttää tummat silmänaluset? Shiseido Sheer Eye Zone Corrector

Sheer Eye Zone Corrector from ShiseidoTurvotus ja tummat alueet silmien alla ovat pahinta joka voi odottaa ketä tahansa naista herätessä seuraavana aamuna raskaan ja pitkän työpäivän jälkeen. Mitä tässä tapauksessa tulisi tehdä? Paniikille ei ole tarvetta. Ihon epäkohtien peittäminen ja piilottaminen Shiseidon Sheer Eye Zone Correctorilla voi olla hyvä ratkaisu.

Turvotus ja tummat silmänaluset – syitä muodostumiselle

Todennäköisimmät syyt niinsanotuille silmäpusseille ja tummille ympyröille ovat väsymys ja alhainen unenlaatu. Jos heräämme ilman että oleme nukkuneet tarpeeksi yöllä, silmämme ja niiden alue varmasti paljastavat väsyneen olemuksemme. Lisäksi turvotus ja tummat laikut voivat olla myös seurausta ihon ikääntymisestä. Kun vuodet kuluvat, kasvojen iho ohenee, verisuonet tulevat enemmän näkyville ja kollageenikuidut menettävät asteittain elastisuuttaan, jolloin iho heikkenee. Muita syitä turvotukselle ja tummien silmänalusten muodostumiselle voivat olla altistuminen auringon säteilylle, stressi, näyttöpäätetyöskentely tai työskentely keinovalossa, alkoholin käyttö ja tupakointi. Lisäksi jotkin lääkkeet, vitamiinien ja mineraalisuolojen vähäisyys ja allergiat voivat myös olla syitä silmäpusseille ja turvotukselle, jota kasvoillemme ilmestyy.

Shiseidon Sheer Eye Zone Corrector – ominaisuudet ja käyttöohjeet

Silmänalusten peitevoide Shiseidolta on paksun tussin muotoinen. Applikaattori itsessään on tarpeeksi iso peittämään kaikki epäkohdat vain yhdellä harjanvedolla. Lisäksi värisävyn voi valita valmistajan tarjoamista kuudesta eri sävystä: 101 Very Light, 102 Light, 103 Natural, 104 Natural Ochre, 105 Beige ja 106 Warm Beige. Sheer Eye Zone Corrector pystyy myös naamioimaan kaikki silmien ympärillä olevat ihon epäkohdat, se tasoittaa ihon sävyä, ja antaa luonnollisen ja puhtaan meikkiviimeistelyn. Kosmetiikka myös kirkastaa ja saa silmät näyttämään isommilta ja leveämmiltä. Mitä tulee pakkaukseen, peitevoide on saatavilla 3,8 millilitran kynänä. Shiseidon tuotetta voi myös käyttää valmistajan muiden tuotteiden, Sheer and Perfect Foundationin meikkivoiteen ja Makeup Primer pohjustusvoiteen kanssa. Lisäksi myös oikean kokoiset meikkisiveltimet ovat käytännölliset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *