Nanoil Retinol Face Serum – ammattitason ihonhoitoa kotona

Jos täytyisi valita yksi hehkutettava ihonhoitotuote, se olisi varmasti Nanoil Retinol Face Serum. Seerumi nuorentaa, kosteuttaa ja vaalentaa kasvoja, kaunistaen ihoa päivä päivältä! Kokeilkaa Nanoilin seerumia ja tuntekaa olonne mukavaksi omassa ihossanne.

Tiedättekö miten A-vitamiini vaikuttaa ihoon? Tiedättekö miksi retinolia kannattaa käyttää päivittäisessä ihonhoidossa? Tutustu A-vitamiinin salaisuuksiin ja anna Nanoilin ammattitason kasvoseerumin hoitaa ihoasi. Miksi? Koska se kannattaa!

Nanoil Face Serum – tarvittavat tiedot

Nanoilin innovatiivinen kasvoseerumi on suosittu laadukkaita tuotteita arvostavien naisten joukossa. Mikäli tehokkaat ja huolellisesti suunnitellut kauneustuotteet ovat mieleesi, kokeile ihmeessä Nanoilia. Nanoil Retinol Face Serum sisältää runsaasti A-vitamiinia pienessä seerumimäärässä (50 ml). Tämä takaa tuotteen keveyden ja se toimii paremmin kuin useimmat anti-age voiteet.

Nanoil Retinol Face Serumin voi tilata osoitteesta www.nanoil.fi

Tuote erottuu massasta ainesosien, koostumuksen sekä epätavallisen ulkomuodon ansiosta. Seerumi ei sisällä väriaineita tai hajusteita, joka on hyvä uutinen allergioista kärsiville. Samalla tuote näyttää ylelliseltä kauniissa lasipullossaan hienostuneella etiketillä ja pipetillä.

Mitä Nanoil Serum sisältää retinolin lisäksi?

Retinoli, eli A-vitamiini, on tärkein ainesosa tässä Nanoilin kasvoseerumissa (brändin valikoimassa on neljä erilaista seerumia). Vaikka ainesosia on vain vähän, tilaa löytyy myös ravintoaineille sekä seerumin imeytymistä tukeville ja vaikutuksia vahvistaville ainesosille.

  1. Retinol (Retinyl Palmitate) on nuorentavista ja kuorivista ominaisuuksistaan tunnettu vitamiini. Vitamiini stimuloi ihosolujen uusiutumista, ehkäisee ikääntymistä, vähentää ryppyjen näkyvyyttä ja vaalentaa tummia läiskiä.
  2. Boerhavia (Boerhavia Diffusa Root Extract) uutetaan Nyctaginaceae -perheeseen kuuluvan kasvin juuresta. Uute ehkäisee ihon tulehduksia ja vahvana antioksidanttina se voimistaa seerumin anti-age vaikutuksia.
  3. Propyleeniglykoli (Propanediol) on täysin luonnollinen kasvipohjainen glykoli, joka kosteuttaa ja auttaa kuljettamaan tärkeät ainesosat ihon syviin kerroksiin. Se tehostaa seerumin vaikutuksia ja toimii samalla luonnollisena säilöntäaineena.

Mitä Nanoil Retinol Face Serum oikeasti tekee?

Kyseessä on ammattitason kosmetiikkatuote, joka mahdollistaa ihonhoidon nostamisen uudelle tasolle. Nanoil Retinol Face Serumilla voi hidastaa ryppyjen ei-toivottua saapumista ja kimmoisuuden menetystä sekä palauttaa nuorekkaan ja tasaisen ihonsävyn.

Nanoil Retinol Face Serumin vaikutuksia:

  • silkkisen sileä iho
  • juovat näkyvät vähemmän
  • vähemmän hyperpigmentaatiota
  • tasaisempi ihonsävy ja eloisat kasvot
  • vähentynyt kuivuuden ja kireyden tunne
  • joustavampi ja kimmoisampi iho

Nanoil Retinol Face Serumin vaikutukset riippuvat luonnollisesti ihon alkuperäiskunnosta. Oikealla käyttötavalla on myös merkitystä – seerumia on käytettävä säännöllisesti päivittäin ja sen jälkeen on muistettava käyttää kevyttä SPF-kosteusvoidetta.

Vaikutukset näkyvät suhteellisen nopeasti. Nanoil Retinol Face Serumilla iho kaunistuu huomattavasti jo kolmessa viikossa. Tuote toimii välittömästi mutta sitä on käytettävä useamman viikon ajan pitkäaikaisten vaikutusten näkemiseksi (helppoa ja nopeaa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *