Mikä on markkinoiden paras ripsien kohotus- ja laminointisetti? Tutustu arvosteluun ja selvitä tuotteiden hyödyt

Kotona tehtävä ripsien kohotus on tullut yhä suositummaksi. Naiset haluavat, että heidän ripsensä ovat uskomattoman pitkät ja taivutetut ilman, että he käyttävät päivittäin ripsientaivutinta, joka heikentää ripsiä. Luonnollisen kauneuden tavoittelu tällä menetelmällä saa yhä enemmän faneja. Seuraavassa arvostelussa on ripsien kohotus- ja laminointisettejä kotikäyttöön, joita sinun kannattaa harkita.

Ripsien kohotus kotona

Ripsien kohotus kulkee aina käsi kädessä laminoinnin kanssa

Kotona tehtävän ripsien laminointikäsittelyn ansiosta naiset saavat viettelevän ilmeen yksinkertaisesti ja nopeasti. Enää sinun ei tarvitse varata pitkiä tapaamisia kosmetologin kanssa. Markkinoilla saatavilla olevien erilaisten settien ansiosta DIY-laminointi voidaan tehdä useita kertoja. Omista taipumuksistasi ja valmistajasta riippuen upeasti kohotettujen ja taivutettujen ripsien vaikutus voi kestää 6-12 viikkoa!

Ripsien kohotuksen tarkoituksena on antaa ripsiin kunnon kohotus ja kaunis kaari. Laminointi taas suoritetaan viimeisenä vaiheena. Sillä varmistetaan, että ripset ovat kunnolla kosteutetut ja ravittu keratiinilla, joka tekee erinomaista työtä ripsien rakenteen puutteiden korjaamiseksi.

Ripsien kohotus kotona? Se on helppoa!

Kosmetologisen kehityksen ansiosta monista naisista voi tulla omia henkilökohtaisia ripsiartistejaan poistumatta kotoa. Hanki vain yksi pakkaus, joka sisältää tarvittavat tarvikkeet, lisävarusteet ja tuotteet ripsien laminoinnin suorittamiseen, ja voit saada samanlaisia tuloksia kuin kauneushoitolassa. Tämä on ihanteellinen tapa säästää paitsi aikaa myös rahaa.

Ennen koko prosessin aloittamista on hyvä lukea pakkauksen mukana tulevat käyttöohjeet. Kannattaa tarkistaa, että ohjeet ovat yksinkertaiset ja helposti ymmärrettävät. Jos sinulla on epäilyksiä, voit aina vilkaista valmistajan verkkosivustoa, jossa on yleensä opetusohjelmia.

Mikä ripsien kohotus- ja laminointisetti sinun kannattaa valita?

Kun valitset unelmiesi ripsien laminointisettiä, kannattaa tarkistaa sen sisältö, koostumukset, mutta myös saatavilla olevat arvostelut tyytyväisiltä käyttäjiltä. Lähinnä arvostelut kannustavat naisia ostamaan ja testaamaan uusia tuotteita. Markkinoilla olevia ripsien laminointisettiä käytetään myös ammattimaisissa kauneushoitoloissa, mikä takaa turvallisuuden ja korkeimman laadun.

On myös muistettava, että kuten muillakin kosmetiikkatuotteilla tai tarvikkeilla, myös tällä tuotteella on tietty viimeinen käyttöpäivä, jota on noudatettava tarkasti, koska silmänympärysiho on erityisen herkkä.

Alla on lueteltu useita aloituspakkauksia, jotka on suunniteltu ripsien kohottamiseen ja laminointiin kotona. Otimme huomioon muun muassa settien sisällön, saavutetut tulokset ja helpon käytön.

1. Nanolashin ripsien kohotus- ja laminointisetti

Mikä on markkinoiden paras ripsien kohotus- ja laminointisetti

Nanolash on arvostettu ja tunnettu brändi naisten keskuudessa. He ovat erikoistuneet tuotteisiin ja tarvikkeisiin, joita tarvitset kulmakarvojen ja ripsien hoitoon ja muotoiluun. Ostamalla setin saat kaiken tarvittavan ripsien laminointiin kotona yksityiskohtaisten ohjeiden kera. Pakkausta voidaan käyttää menestyksekkäästi myös kauneushoitoloissa.

Valmistaja takaa, että ripsien kohotuksen ja laminoinnin suorittamisen jälkeen voit nauttia vaikutuksista jopa 8 viikon ajan! Vaikutukset ovat havaittavissa selvimmin ensimmäisten viikkojen aikana hoidon jälkeen. Aiemmin ohuet ja lyhyet ripset muuttuvat paljon paksummiksi, ja kohotettujen ripsien vaikutus on näyttävä.

Ripset saavat välittömästi kiiltoa ja niiden väri saa uutta syvyyttä, jolloin silmäsi näyttävät näyttäviltä. Myös ripsiraja paksuuntuu huomattavasti, joten voit naamioida mahdolliset aukot.

Pakkaus koostuu tuotteista ja hyödyllisistä lisävarusteista, jotka riittävät jopa 10 käyttökertaan. Edullisen hinnan ja suuren tehokkuuden yhdistelmän ansiosta voit säästää paitsi aikaa myös rahaa, sillä yksi hoito kauneushoitolassa maksaa usein yhtä paljon kuin Nanolashin täydellinen pakkaus.

Nanolashin ripsien laminointisetti toimitetaan kätevässä ja tyylikkäässä laatikossa, joka sisältää: ripsien kohotusliimaa, 10 annospussia tätä hoitoa varten tarvittavaa aktivaattoria, 10 annospussia neutraloivaa ainetta, 10 annospussia keratiinihoitoainetta, 3 paria silikonimuotteja, joita voidaan leikata tarpeen mukaan, ja 3 erikoismuotoiltua kampaa. Pakkaus riittää 10 täydelliseen laminointihoitoon, joten se on erittäin tehokas.

Nanolash Lash Lift Kit sopii täydellisesti jokapäiväiseen muotoiluun ja juhlatilaisuuksiin. Kauniit, pidemmät ja taivutetut ripset lisäävät itseluottamusta. Prosessin aikana käytettävä keratiinihoitoaine ravitsee ripsiä välittömästi ja lisää kiiltoa. Keratiinin lisäksi koostumukset sisältävät myös lanoliinia, joka parantaa ripsien kuntoa ja estää kosteuden haihtumista. Arvokkaat viinirypäleensiemen- tai avokadoöljyt ravitsevat ripsiä ja lisäävät niiden kimmoisuutta, kun taas kookosöljy suojaa niitä haitallisilta auringonsäteiltä.

2. Elleebana Lash Lift – ripsien laminoinnin aloituspakkaus

Ensimmäinen merkittävä ero tämän setin  ja Nanolashin välillä on sen paljon korkeampi hinta. Saat kuitenkin huomattavasti suuremman tuotekapasiteetin. Pakkauksen on tarkoitus riittää 15 ja jopa 60 laminaatioon, joten kannattaa miettiä, pystytkö käyttämään tuotteet kokonaisuudessaan, jos haluat tehdä hoidon kotona.

Tämä pakkaus toimii varmasti hyvin ammattimaisessa kauneushoitolassa, jossa laminointi suoritetaan vähintään useita kertoja viikossa. Nopea levitys ja helppo tapa kiinnittää ripset silikonimuotteihin takaavat, että koko prosessi ei vie paljon aikaa.

Tällä setillä tehdyn laminoinnin jälkeen ripset ovat kohotetut ja taivutetut. Se on helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää sekä lyhyille että pitkille ripsiin. On varmasti mielenkiintoista, että valmistaja varmistaa, että heti laminoinnin jälkeen sinun ei tarvitse luopua uimisesta, mikä on ristiriidassa yleisesti tunnetun säännön kanssa, jonka mukaan ripsiä ei saa altistaa liialliselle kosteudelle jonkin aikaa hoidon jälkeen.

Useampien käyttökertojen tarjoamiseksi setin mukana tulee myös lisävarusteita. Tavanomaisen liiman, 15 paria aktivaattori- ja neutralointituotteen lisäksi mukana on myös valikoima silikonmuotteja, metallinen applikaattori, harja ja poistoaine.

3. RefectoCil Eyelash Lift – paketti, jolla saat aikaan kestävän vaikutuksen

Tämän setin avulla ripsien laminointi voidaan suorittaa vain 13 minuutissa. Tuloksena saat kunnolla kohotetut ja pidemmät ripset, mutta myös koko ripsiraja näyttää paksummalta. Tulokset kestävät jopa 6 viikkoa, ja setti riittää 36 käsittelyyn.

Kaikki tarvikkeet toimitetaan kätevässä meikkipussissa, jota voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen. Silikonimuotteja – joista käytetään nimeä Lifting Pads – on saatavana kolmessa koossa. Ne ovat uudelleenkäytettäviä – kuten kaikissa edellä kuvatuissa seteissä – mutta tässä tapauksessa valmistaja kehuu, että niitä voidaan käyttää jopa 100 kertaa!

RefectoCilin pakkauksessa tuotteet tulevat kätevissä putkiloissa pussukoiden sijaan, ja liiman, aktivaattoreiden ja neutraloijien lisäksi mukana on myös kaksi minikosmetiikkakulhoa ja kaksi sivellintä. Tämä tekee hoidon suorittamisesta entistäkin kätevämpää.

4. Thuya ripsien kohotussetti

Thuya ei tarjoa pelkästään pakettia ripsien laminointiin ja kohotukseen. Kuten valmistaja vakuuttaa, setissä olevaa permanenttigeeliä voidaan käyttää myös kulmakarvojen muotoiluun. Tämä on varsin mielenkiintoinen vaihtoehto, joka varmasti herättää kiinnostusta naisissa, jotka haluavat myös huolehtia kulmakarvojensa ulkonäöstä.

Hoidon vaikutukset ovat havaittavissa välittömästi. Tavallisesti ne kestävät kuudesta kahdeksaan viikkoa. Tuotteen koostumus ei poikkea muista arvostelussa mukana olevista. Geelin lisäksi saat laatikkoon pakattuna (10 kappaletta) liiman, kohotustyökalut, pienen kamman, voiteen neutraloivaa ainetta ja kolmessa koossa olevat silikonimuotit.

Mielenkiintoisena seikkana on syytä mainita, että kohotusliimalla on ainutlaatuinen koostumus eikä se sisällä lateksia. Sen sijaan siinä on miellyttävä ja hento purukumimainen tuoksu.

5. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

MIYAn pakkaus sopii naisille, jotka haluavat kokeilla kotona tapahtuvaa laminointia ilman huolta siitä, että vaikutukset ovat liian voimakkaita.

Ensimmäisen levityksen jälkeen ripset ovat näkyvästi taivutetut ja koholla. Ne eivät roiku, vaikka ne altistuisivat erilaisille sääolosuhteille, ja säilyttävät muotonsa jopa kuusi viikkoa ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Ominaisuus, joka yhdistää tämän setin muihin, on keratiini, joka on sen tärkein ainesosa. Setti sisältää myös liiman, puhdistusaineen, hoitoseerumin, kiinnitysvoiteita, erilaisia harjoja, joilla on erilainen muoto ja käyttötarkoitus, sekä silikonimuotteja.

Kuten Thuyan laminointisettiä, myös tätä tuotetta voidaan käyttää kulmakarvojen laminointiin. Tämä lisää myös sen houkuttelevuutta ja lisää muotoilumahdollisuuksia.

6. Kulmien laminointi- ja ripsien kohotussetti – Protein Reconstruction System ZOLA

Lopuksi on vielä Zolan setti. Tämä on ehkä minimalistisin arvostelun tuotteista. Kaikki perustuu vain kolmeen tuotteeseen, jotka on numeroitu ykkösestä kolmoseen, joten mitään tuotetta ei voi sekoittaa keskenään tai jättää pois.

Pakkauksessa ei ole työkaluja, silikonimuotteja tai applikaattoreita. Levitys on erittäin helppoa, mutta sinun on ostettava joitakin tarvikkeita etukäteen.

Voit muotoilla ripsien lisäksi myös kulmakarvat tämän tuotteen avulla. Valmistaja ei ole ilmoittanut, kuinka kauan laminoinnin vaikutukset kestävät. Sen sijaan valmistaja kertoo, että prosessi vähentää ripsien haurautta ja tekee niistä 20 prosenttia kestävämmät ulkoisia tekijöitä vastaan.

Tämä setti on luultavasti markkinoiden helpoin käyttää. Samalla se ei kuitenkaan ole kovin laaja.

Mitä kannattaa ottaa huomioon ripsien laminointisettiä valittaessa?

Setin valitseminen ei ole niin yksinkertaista kuin ajattelisi, varsinkin kun tuotteita on saatavilla niin paljon. Ennen valintaa kannattaa kysyä itseltään, millaista vaikutusta etsit.

Ennen kuin valitset ripsien kohotus- ja laminointisetin, kannattaa tarkistaa muiden käyttäjien aikaan saamat tulokset arvosteluista. Usein muiden käyttäjien mielipiteet saattavat vakuuttaa sinut käyttämään tiettyä tuotetta. Tarkista – pakkausselosteesta tai internetistä – kuinka kauan ripsien kohotuksen ja laminoinnin vaikutus kestää ja kuinka moneen käsittelyyn tietty pakkaus riittää. On myös hyödyllistä tietää tuotteissa käytettyjen ainesosien alkuperä ja itse koostumus.

Useimmat DIY-kohotus- ja laminointisetit mahdollistavat nopean ja vaivattoman käytön, ja saavutettuja tuloksia voi verrata ammattimaisessa kauneushoitolassa saatuihin tuloksiin.