Turvallinen auringonotto. Cliniquen Super City Block

cliniquen-super-sity-blockEi yllätä, että kesällä ihomme tarvitsee erityistä huolenpitoa, koska meidän täytyy suojautua auringon säteilyltä. Yleisesti aurinko ja sen säteet eivät ole nii haitallisia, jos altistaa itsensa viisaasti. Mitä tällä tarkoitetaan, viisaasti? Kuinka huolehtia ihosta välttääkseen auringonpolttamat ja saadakseen mukavan rusketuksen samanaikaisesti? Esimerkiksi voit käyttää aurinkosuoja voiteita. Tällaiset tuotteet luovat iholle näkymättömän suojamuurin. Kiitos sen, auringonsäteet pääsevät läpi vain antaakseen D-vitamiinia ja luonnollisen ruskean sävyn iholle. Lisäksi aurinkovoiteet taistelevat ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja auringonpolttamia vastaan. Mikä on myös tärkeää, on että suodattimilla suojaamme itsemme ihotaudeilta kuten melanoomalta ja ihosyövältä.

Yksi näistä ihmevoiteista on Cliniquen valmistama Super City Block. Tuotteen täydellinen nimi on Super City Block Oil – Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40. Ensimmäisenä, kosmetiikka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Toiseksi, tätä aurinkosuojaa voi käyttää sellaisenaan, tai meikinpohjusteena. Clinique Super City Blockia laitetaan puhtaalle ja kuivalle kasvojen iholle. Ennen käyttöä on suositeltavaa kuoria kasvojen iho ensin, koska voide saattaa tehdä kasvojen kuivat kohdat ja epäkohdat näkyvämmiksi. Kosmetiikkaa taputellaan iholle sormien päillä, kosteusvoiteen tai kasvoveden laiton jälkeen, mutta ennen meikkiä. Toinen tuotteen etu on se, että se voidaan poistaa kasvoilta millä tahansa marketista saatavalla meikinpoistoaineella. Super City Block ei myöskään sisällä öljyisiä ainesosia, sen koostumus on kevyt, ja se imeytyy kunnollisesti jopa ihon syvimpiin kerroksiin.

Cliniquen Super City Blockissa on erittäin korkea UV-suoja – SPF 40, joka suojaa ihoa haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä. Lisäsuojaa antaa sen koostumuksessa olevat antioksidantit. Niiden tarkoitus on eliminoida auringon haittavaikutukset, vähentää ryppyjen muodostumista ja viivästyttää ihon ikääntymistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *