Moisture Surge Overnight Mask-kasvonaamio Cliniquelta

Moisture Surge Overnight MaskKasvonaamio on osa ihon perushoitoa. Kasvonaamioita ostaessamme voi kauneusosastolla nähdä kokonaisen kokoelman tuotteita tietyltä valmistajalta. Vain yhdellä käyttökerralla selviää, vetoaako tietty tuote meihin vai ei. Kuitenkin marketeista löytyy myös kasvonaamioita, joita ei voi käyttää vain yhtä kertaa. Tällainen kosmetiikka myydään melko isoissa pakkauksissa, ja ne kertävät kuukausia. Mitä pitäisi tehdä tässä tapauksessa? Valitettavasti se on hakuammuntaa, mutta meillä ei ole muitakaan vaihtoehtoja.

Yksi tällainen kasvonaamio on Clinique, Moisture Surge Overnight Mask. Se on tarkoitettu kaikille ihotyypistä, sukupuolesta tai iästä riippumatta. Tuotetta käytetään ennen nukkumaanmenoa, jolloin sen aktiiviset ainesosat toimivat paremmin ja saavat aikaan parempia tuloksia. On tärkeä tietää, että öisin kasvojen iholla on aikaa uudistua ja levätä. Toisinsanoen nukkuessamme orvaskeden solut ehtivät uudistua ennen seuraavaa alkavaa päivää. Cliniquen Moisture Surge Overnight Maskin ansiosta suojaava lipidikerros vahvistuu tai täydentyy (esimerkiksi, kun iho tuhoutuu dermatologisesta hoidosta, tai ihoa puhdistetaan aggressiivisesti sopimattomilla tai liian vahvoilla kosmetiikkatuotteilla.) Kasvonaamio myös antaa kasvoille säteilevää olemusta, kiinteyttää, tasoittaa vienoja juonteita ja häivyttää pieniä ihon värjäytymiä.

Cliniquen Moisture Surge Overnight Maskia käytetään päivittäin tai kun iho sitä erityisesti tarvii. Kasvoille levitetään paksu ja tasainen kerros tuotetta. Huomaa, että kasvonaamiota ei huuhdella, vaan sen annetaan vaikuttaa yön yli. Aamulla sen jäämät pyyhitään pois vanulapulla.

Cliniquen Moisture Surge Overnight Mask ei sisällä rasvaisia ainesosia. Hegatiivinen asia on se, että se sisältää parabeenejä, alkoholin ainesosia ja PEG:tä. Näillä raaka-aineilla on tapana ärsyttää ihoa ja aiheuttaa allergisia reaktioita. Lisäksi nämä epätoivotut komponentit saattavat tukkia ihohuokosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *