Komedonien ja karvojen huokosten hoito Komedonien ja Huokosten hoito

Monille ihmisille, jotka kamppailevat komedonien ja laajentuneiden hiussuonten kanssa, tuntuu todella ylivoimaiselta yrittää parantaa jahillistä ulkoasua. Usein he arvostavat tällaisten ongelmien monimutkaisuutta ja tekevät ylivoimaisen

koska monet ihmiset ajattelevat, että komedonien ja huokosten hoitaminen on vaikeaa tai mahdotonta. Mutta on monia helposti saatavilla olevia tuotteita komedoille ja laajentuneille huokosille, joista voit kokeilla. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka käsittelin komedoja ja laajentuneita hiussuonia.

Komedonien hoitaminen

Komedoneja, jotka tunnetaan myös nimellä mustapäät, ovat yleisiä ihovaurioita, jotka usein tapahtuvat, kun huokoset tukkeutuvat rasvaseoksilla ja bakteereilla. Komedoja esiintyy yleensä otsalla, poskilla, nenällä ja leualla. Komedoilla voi olla alueita, jotka ovat joko punaisia, vaaleanpunaisia tai mustia. Ne voivat aiheuttaa paljon epämukavuutta sekä sosiaaliselle, henkilökohtaiselle ja työelämään.

Komedonien hallinta alkaa ensimmäisenä kasvojen pesemisen. Kasvosi tulisi pestä kaksi kertaa päivässä – aamulla ja illalla – miedolla puhdistusaineella. Puhdistusaineen tulisi olla sopiva ihosi pH-tasolle. Puhdistettaessa voit käyttää sieniä tai tuolia, jotta varmistat, että kaikki tali poistetaan kasvoiltasi.

Levitä myös kasvoille kerran tai kahdesti viikossa kuorinta. Kuorinnolla on samanlainen tarkoitus kuin puhdistamisella, mutta se menee paljon syvemmälle ja poistaa iholta kaikki epäpuhtaudet. Kuorinta vaatii melko paljon kuivumisaikaa, joten tarkista tuoteseloste huolellisesti.

Viimeiseksi, muista muuttaa kasvosi aurinkosuojatuotteisiin. Ylimääräinen UV-säteily voi aiheuttaa lisää tulehdusta ja ärsytystä. Monissa aurinkosuojatuotteissa on myös rasvahappoja, joiden uskotaan auttavan hoitamaan ihottumaa ja aknea.

Huokosten laajentuneen hoitaminen

Toinen yleinen ongelma, jonka kanssa monilla ihmisillä on taistelu, on laajentuneet huokoset. Laajentuneet huokoset ovat yleensä seurausta ylimääräisistä rasvaliukoista, huonosta verenkiertestä, tukkeutuneista huokosista ja liiallisesta ärsytyksestä. Huokosten laajentumisen hoitaminen voi olla haastavaa, mutta se on mahdollista.

Aloitetaan tämän hoitamisesta samoilla puhdistamis- ja kuorintamenetelmillä, joiden avulla käsitellään komedoja. Aluksi laita puhdistusaine ja sieni tai tuoli kasvoille. Levitä sitten kuorinta, jossa on rasvahappoja vahvistaaksesi huokosten seinämiä.

Sitten voit levittää iholle erityisiä huokosten hoitovoiteita ja voiteita. Nämä voiteet työskentelevät usein poistamalla rasvaa ja epäpuhtauksia huokosista ja siten pienentävät ne. Huokosten “pientämiseen” tarkoitetuissa tuotteissa on myös ainesosia, jotka vahvistavat huokosten seinämiä, joihin tulisi kiinnittää erityistä huomiota.

Viimeiseksi huokosten laajentumisen hoitamiseksi voit harkita radioaaltomuotoista laitteistoa, jota joskus kutsutaan “fotodynaamiseksi levitykseksi”. Tämä laite käyttää ultravioletti- ja infrapunavaloa, jonka avulla huokoset kompensoidaan ja pienenevät. Tämä laite voi olla melko kallista, mutta jos sinulla on todella laajoja ja näkyviä huokosia, niin se voi olla sen arvoista.

Muita huomioitavia asioita

Kasvojen iho on herkkä, joten suosittelemme, että sinun tulee antaa ihollesi mahdollisuus hengittää ja välttää liikaa lämpöä ja kosteutta. Vältä myös liian aggressiivisten tuotteiden, kuten alkoholin, käyttöä ihollasi. Onneksi on saatavana laaja valikoima pehmeitä puhdistusaineita, jotka auttavat sinua hoitamaan komedoita ja laajentuneita huokosia.

Myös suosittelemme, että voit ottaa yhteyttä koulutettuun ammattihenkilöön ja kokeilla erilaisia hoitomenetelmiä. Monien vuosien ajan ihotautilääkärit ja kosmetologit ovat auttaneet ihmisiä ratkaisemaan nämä monimutkaiset ongelmat tuotteilla ja tekniikoilla, jotka on suunniteltu erityisesti iho-ongelmien hoitamiseen.

Komedoista ja laajentuneista huokosista ei tarvitse olla huolissaan. Kun noudatat tämän artikkelin ohjeita, voit alkaa nähdä tuloksia paremmasta ja terveemmästä ihosta. Muista olla sitkeä hoitosi suhteen ja seurata tuloksia. Komedonien ja laajentuneiden huokosten hoitaminen voi olla paljon työtä, mutta se voi maksaa itsensä viimeisenä.