Etsitkö hyvää keratiinituotetta hiuksillesi? Katso tästä 7 parasta keratiinirikasta naamiota!

Etsit keratiininaamiota, joten olet todennäköisesti tyytymätön hiuksiisi. Hyvä naamio auttaa varmasti hallitsemaan vallattomia hiuksia. Ennen kuin ahdistut uskoen, että hiuksillasi ei ole toivoa, kokeile huippulaadukasta keratiinia. Älä soita kampaajallesi ja pyydä häntä leikkaamaan superkuivia hiuksiasi. Tällä hetkellä parhaat hiusnaamiot voivat antaa kampaamotasoisia tuloksia. Korjaa hiuksesi kotona yhdellä parhaista keratiininaamioista!

Mitä on keratiini?

Keratiinia voidaan kutsua poikkeukselliseksi proteiiniksi, joka pystyy korjaamaan vaurioituneet hiukset. Siksi se tunnetaan hiusten uudelleenrakentajana ja se on erittäin arvostettu ainesosa hiustenhoitotuotteissa. Tiesitkö, että hiuksesi koostuvat enimmäkseen keratiinista? Jos hiukset heikkenevät, keratiinitaso on saatava tasapainoon. 

Keratiinin vaikutukset hiuksissa

Hyvälaatuinen keratiini toimii sekä hiusten sisä- että ulkokerroksessa. Se korjaa vauriot täyttämällä halkeamat hiuksissa.

Keratiini silottaa ja korjaa hiuksia, lisää kiiltoa, suojaa vaurioilta ja estää hiuksia menettämästä kosteuttaan. Keratiini ei ainoastaan tee hiuksistasi terveitä ja vastustuskykyisiä vahingoille, vaan se tekee hiuksistasi myös kiiltävät ja upeannäköiset.

Mistä tiedät löytäneesi hyvän keratiininaamion?

Luultavasti tiedät sen jo nyt: kun on kyse vaurioituneiden hiusten korjaamisesta, ei ole parempaa tapaa tehdä sitä kuin käyttää naamiota. Hyvä keratiinituote on hiusten hoidon perusta. Ihannetapauksessa naamion tulisi sisältää eniten keratiinia, eikä se saisi olla täynnä muita aineita viemässä tilaa tältä tärkeältä proteiinilta. Lisäksi tehokas hoito vaatii asianmukaista käyttöä: ”ihmeitä tekevä” kahden minuutin naamio ei riitä. Naamio tarvitsee vähintään viisitoista minuuttia pystyäkseen todella ravitsemaan hiuksiasi syvältä. Käydään läpi parhaat keratiinihiusnaamiot!

7 parasta keratiinihiusnaamiota

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Koko: 300 ml

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

Vaikutukset: KORJAAMINEN, ELVYTTÄMINEN, VAHVISTAMINEN, INTENSIIVINEN KAUNEUSVAIKUTUS

Nanoilin keratiinihiusnaamio on loistava tuote, joka saa vaurioituneet hiukset näyttämään jälleen kauniilta. Se toimii heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja tuo hiuksiisi takaisin seuraavat asiat: kiillon, pehmeyden ja joustavuuden. Virheetön kampaus 20 minuutissa? Tämä naamio tekee muotoilurutiinistasi sujuvan. Kaunistava vaikutus ei kuitenkaan ole sen ainoa etu. Naamio korjaa mikrovauriot ja rakentaa hiukset uudelleen täydentämällä aminohappoja. Nanoil Keratin Hair Mask antaa erinomaisen ravitsevan vaikutuksen ja jättää hiukset upean näköisiksi.

Pääraaka-aineet: Oikea määrä keratiinia on terveiden hiusten salaisuus. Nanoil sisältää nestemäistä keratiinia, joka pääsee syvimpien hiuskerrosten sisään nopeasti ja tehokkaasti pitäen hiukset moitteettomassa kunnossa vahvistaen ja korjaten vaurioita. Pantenoli on ihanteellinen lisä keratiinille, sillä se saa keratiinin toimimaan intensiivisemmin, parantaen korjausta, kosteutusta, joustavuutta ja lisäämällä uskomatonta kiiltoa.

Arviot: Monet arvioijat sanovat, että Nanoil Keratin Hair Mask on ainoa varteenotettava keratiinituote kotikäyttöön. Se tekee hiuksista välittömästi kauniimmat, mitä ehdottomasti toivomme varsinkin silloin kun hiukset eivät näytä hyviltä. Säännöllinen käyttö antaa naamiolle mahdollisuuden vahvistaa hiuksia, korjata hiuksia sisältä päin ja estää kaikenlaiset lisävauriot. Hiukset ovat vahvemmat huippulaadukkaan keratiinin ansiosta, ja näytät siltä kuin olisit saanut kampaamotasoisen keratiinihoidon.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Koko: 200 ml

Vaikutukset: KORJAAMINEN, VAHVISTAMINEN

Kermainen naamio sisältää kasvipohjaista keratiinia ja on suhteellisen toimiva, mutta sen pakkauskoko on aivan liian pieni sen hintaan nähden. Phytokeratine Mask -naamio on paksua ja sopii siten kuiville, vaurioituneille hiuksille. Se kosteuttaa tai jopa voitelee erittäin kuivia hiuksia. Ainesosat ravitsevat hiuksia syvältä sisältä parantaen niiden kuntoa. Naamio helpottaa hiusten muotoilua ja harjaamista.

Pääraaka-aineet: Naamio perustuu kasvipohjaiseen keratiiniin, joka sisältää paljon aminohappoja. Aminohapot jäljittelevät hiuksissa olevaa luonnollista keratiinia. Ne ravitsevat hiusta ja korjaavat hiusten huokoisuutta. Naamio sisältää myös ravitsevaa sapoteöljyä sekä baobaöljyä, jotka jättävät rasvaisen pinnoitteen suojaamaan hiuksia ja estämään kosteuden haihtumista ja hiusten kuivumista. Suuri määrä aminohappoja tekee erittäin kuivista hiuksista kestävämmät vaurioille.

Arviot: Naamio toimii loistavasti erityisesti todella huonokuntoisille hiuksille. Harmillisesti se on todella kallis, eikä se kestä kauaa. Tästä syystä se saa jakautuneita mielipiteitä.

3. WELLA SP LUXE OIL KERATIN RESTORE MASK

Koko: 150 ml

Vaikutukset: SUOJAAMINEN, RAVITSEMINEN, KOSTEUTTAMINEN

Wella Mask -naamio ravitsee ja kosteuttaa hauraita hiuksia tehden niistä vahvemmat ja kiiltävämmät. Säännöllinen käyttö saa hiukset näyttämään taas hyviltä, tekee niistä terveemmät ja suojelee niitä mekaanisilta vaurioilta.

Pääraaka-aineet: Naamiossa yhdistyvät keratiini ja erilaiset öljyt. Arganöljy ravitsee, jojobaöljy tasapainottaa öljyntuotantoa ja kasvattaa hiuksen vastustuskykyä, kun taas manteliöljy kosteuttaa todella kuivia hiuksia. Keratiini vahvistaa hiuksia sekä vähentää vaurioita ja takkuisuutta.

Arviot: Wella SP Mask -naamio saa positiivisia arvioita hoitotuloksistaan vaurioituneiden ja kuivien hiusten kohdalla. Se kuitenkin maksaa turhan paljon eikä ole riittoisaa, mikä pelottaa useita kuluttajia. Se on silti melko suosittu valinta hyvien ainesosiensa vuoksi.

4. LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Koko: 210 ml

Vaikutukset: SUOJAAMINEN, KORJAAMINEN

Naamio korjaa ja vahvistaa hiuksia jonkin verran. Säännöllisesti käytettynä se parantaa hiusten kuntoa. Jos sinusta tuntuu, että hiuksesi heikkenevät, Lanza-naamio voi olla hyvä valinta. Harmi, että se on kallis eikä kestä kauan.

Pääraaka-aineet: Lanza-naamio koostuu erityisestä aminohappoyhdistelmästä, joka takaa hiusten eheytymisen. Koostumus on rikastettu acai-uutteella, abyssiniaöljyllä sekä kahvipapu-uutteella. Kaikki ainesosat korjaavat hiuksia, ehkäisevät vaurioita ja tekevät hiuksista terveemmät.

Arviot: Naamio toimii loistavasti, mutta käyttäjät sanovat sen toimivan parhaiten yhdessä muiden Lanza-tuotteiden kanssa.

5. DUOLIFE KERATIN HAIR COMPLEX

Koko: 200 ml

Vaikutukset: KORJAAMINEN, SUOJAAMINEN

Tämä tuote ei ole budjettiystävällinen, mutta monet vaurioituneista hiuksista kärsivät kokeilevat sitä. Duolife-naamio on tehty erittäin vahingoittuneille, latistuneille ja tylsännäköisille hiuksille. 

Pääraaka-aineet: Pantenoli, guavanlehtiuute, korte, nokkoslehtiuute, keratiini, sheavoi, kookosöljy, vadelmauute… Lista näyttää lupaavalta! Duolife-naamio ravitsee intensiivisesti, kosteuttaa ja suojelee hiuksia vahingoilta. Koska naamiossa on useita ainesosia, keratiinin pitoisuus jää melko pieneksi. Se on kuitenkin suhteellisen suosittu tuote, jolla on hyvä vaikutus hiuksiin.

Arviot: Naamio toimii hyvin hauraille sekä heikoille hiuksille. Käyttäjät pitävät kasviperäisistä ainesosista, mutta hinta estää heitä ostamasta tuotetta uudelleen.

6. OYSTER CUTINOL KERATIN MASK

Koko: 500 ml

Vaikutukset: VAHVISTAMINEN, KOSTEUTTAMINEN

Suuri koko ja hyvä hinta tekevät Oyster Cutinol -naamiosta suositun. Se toimii parhaiten käytettynä muiden Oysterin tuotteiden kanssa, ja sitä suositellaan käytettäväksi Oysterin heikkojen ja ohuiden hiusten hoidon kolmannessa vaiheessa. Naamio estää hiusten sähköistymistä, joten se on erittäin hyvä valinta talvella.

Pääraaka-aineet: Hiuksia korjaava keratiini on yhdistetty seesamiöljyn, oliiviöljyn, hennan ja brahmiuutteen kanssa. Tämä ainesosien ayurveda-yhdistelmä tuo etuja, kosteuttaa, suojaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia, jättäen niiden pinnalle rasvaisen suojaavan päällysteen.

Arviot: Naamio on saanut vaihtelevia mielipiteitä. Monet arvostelijat pitävät sen isosta koosta ja sopivasta hinnasta, mutta toiset valittavat sen latistavan ohuita hiuksia ja sanovat sen olevan epäsopiva jokaiselle hiustyypille. Erittäin vaurioituneiden hiusten omistajat ovat kuitenkin tyytyväisiä.

7. L’BIOTICA INTENSIVE REPAIR KERATIN MASK

Koko: 200 ml

Vaikutukset: KOSTEUTUS, KORJAAMINEN

Tämä naamio on suunniteltu vaurioituneille hiuksille, joilla on taipumus haarautua ja katketa. Se toimii myös todella kuiville hiuksille, jotka ovat jäykät ja hankalasti muotoiltavat. Vaikutusten näkyminen kestää kauan, mutta jos olet tarpeeksi kärsivällinen ja käytät naamiota säännöllisesti saat varmasti terveemmät ja kauniimmat hiukset.

Pääraaka-aineet: Naamio sisältää keratiinia, joka tunkeutuu syvälle hiukseen korjaamaan sen vauriot sisältä päin, sekä amarantin siemenuutetta, joka tekee hiuksista sileämmät ja pehmeämmät. L’biotica-naamio on rikastettu keramideilla, jotka liimaavat hiuskuituja yhteen tehden hiuksista ehjät. 

Arviot: Tämä naamio myy hyvin. Alhainen hinta houkuttelee kuluttajia, se on varmaa. Valitettavasti alhainen hinta tarkoittaa myös melko heikkoa laatua. Jos toiveena on nopea korjaus ja paras hoito, sinun kannattaa kokeilla jotakin toista tuotetta.