Minilistaus C-vitamiinia sisältävistä kasvoseerumeista: mikä niistä on paras?

Mitä tuotetta käyttää ihonhoitoon? Voiteiden ja seerumeiden väliltä valitseminen voi olla vaikeaa. Suosittelemme kuitenkin jälkimmäistä, jolloin herää kysymys: mikä on paras kasvoseerumi? C-vitamiinia sisältävä, ja sen ansiosta ihoa kirkastava ja ikääntymistä hidastava. seerumi. Selvitä, mitkä c-vitamiinia sisältävät seerumit kannattaa lisätä päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi.

C-vitamiiniseerumien suosion ei pitäisi yllättää. Vitamiinin nuorentavan ja elvyttävän vaikutuksen löydyttyä, se on ollut suosittu ainesosa ihonhoituotteissa voiteista seerumeihin, ampulleihin ja kosmetiikkaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että seerumien vaikutukset ovat voimakkaimmat ja sisältävät korkeimman c-vitamiinipitoisuuden.

C-vitamiini kasvoseerumissa

Seerumin koostumus on kevyttä ja täynnä hoitavia ainesosia, kuten esimerkiksi c-vitamiinia (askorbiinihappoa). Tässä kohtaa on hyvä kertoa, että happoa on eri muodoissa. Yleisimpiä käytettyjä muotoja c-vitamiineistä löydät INCI-listalta seuraavilla nimillä:

 • Ascorbyl Palmitate
 • Ascorbyl Glucoside
 • Tetrahexyldecyl Ascorbate
 • Magnesium Ascorbyl
 • Sodium Ascorbyl Phosphate
 • Ethyl Ascorbic Acid

Mitä c-vitaminia käyttämällä saadaan aikaan tehokkain seerumi? Ehdottomasti viimeistä, eli etyyliaskorbiinihappoa – se on vakaata ja vesiliukoista, jolloin se tunkeutuu ihoon vaivatta ja toimii siellä missä sille on tarvetta.

Millaisia vaikutuksia C-vitamiinilla on?

Säännöllisellä, vakaata c-vitamiinia sisältävän, laadukkaan seerumin käytöllä:

 • suojaat ihoa vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta stressiltä
 • muodostat iholle luonnollisen suojakerroksen UV-säteitä vastaan
 • estät tulehduksia ja vähennät riskiä palaa auringossa
 • vahvistat ja korjaat heikkoja verisuonia
 • tuet kollageenin tuotantoa säilyttäen ihon kimmoisuuden
 • hälventää hiusjuonteita ja takaa sileän ihon
 • kirkastaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihonsävyä
 • palauttaa kasvojen hehkun, erityisesti jos tupakoit ja omaat ikääntyvän ihon

TOP 10 c-vitamiinia sisältävät kasvoseerumit: minilistaus myydyimmistä

Auttaaksemme sinua valitsemaan c-vitamiiniseerumin päivittäiseen ihonhoitoosi, olemme arvioineet 10 parhaiten myyvää tuotetta. Mikä seerumi niistä on paras? Aloitamme parhaasta tuotteesta ja käymme läpi tuotteiden hinnat ja ainesosat sekä kuluttajien mielipiteet ja palautteen.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

1. Nanoil – Vit. C Face Serum

Tämä on ehdottomasti eniten positiivista palautetta kerännyt c-vitamiinikasvoseerumi. Nanoilin Vitamin C on ultrakevyttä ja se imeytyy täydellisesti. Se on suunniteltu kaikille ihotyypeille iästä huolimatta. Kilpailukykyisellä hinnalla saat 50ml seerumia, joka sisältää c-vitamiinin laadukkainta muotoa – vakaata ja tehokasta. Iho näyttää kirkkaammalta ja kiiltävämmältä jo muutaman käyttökerran jälkeen. Nanoil Vitamin C:n säännöllisellä käytöllä pääset eroon hiusjuonteista, tummistä läiskistä ja pintaverisuonista. Tuote on paras ikääntyvää ihoa hoitava, kirkastava ja elvyttävä kasvoseerumi, jonka tuhannet positiiviset arviot varmistavat; Nanoilin seerumui toimii paremmin kuin kalliit c-vitamiinia sisältävät tuotteet.

2. Kiehl’s – Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Kiehl’sin seerumista löytyy myös runsaasti positiivista palautetta. Se on hyvä valinta, jos haluat lisätä kasvoille hehkua ja hieman nuorentaa sitä. Valitettavasti tämä seerumi on hintava ja yksi kalleimmista c-vitamiiniseerumeista. Sen vaikutukset keskittyvät pääasiassa ikääntymisprosessin hidastamiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että c-vitamiini on yhdistetty hyaluronihappoon. Seerumi on melko kevyttä ja hyvinimeytyvää eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Sitä tulee käyttää päivittäin ennen nukkumaanmenoa, mieluiten yhdessä Kiehl’sin kasvovoiteen kanssa.

3. The Ordinary – Ascorbyl Glucoside Solution 12%

Tämä minimalistinen kauneustuote Ordinarylta on suosittu satojen naisten keskuudessa. Se ei ole yhtä hintava kuin Kiehl’sin tuotteet ja valikoima on laaja. Toisaalta se on hyvä, toisaalta joskus on parempi tarjota yksi hyvä vaihtoehto kuin useita keskinkertaisia. Ascorbyl Glucoside Solution 12% on Ordinaryn suosituin c-vitamiiniseerumi. Tuotteen koko on vain 30ml, mutta koostumus sisältää puhdasta c-vitamiinia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että liian korkea askorbiinihappopitoisuus voi olla haitallista iholle. Jos seuraat käyttöohjeita, voit olla varma, että seerumi kirkastaa pienempiä pigmenttiläiskiä, tasoittaa ihonsävyä ja suojaa sitä vapailta radikaaleilta.

4. Sesderma – C-VIT Liposomal Serum

Sesderman liposomaalinen c-vitamiini on ykkösvalinta joillekin käytäjille. Se on itseasiassa yksi ensimmäisistä tuotteista, joka sisälsi korkean askorbiinihappopitoisuuden ja aloitti vitamiinitrendin ihonhoidossa. Sesderman seerumi on pienikokoinen (vain 30ml) ja melko hintava. C-vitamiinin lisäksi mukana on niin kutsuttu antiox booster-systeemi, joka on yhdistelmä uutteita (mm. ginkgo ja valkoinen mulperi), jotka lisäävät seerumiin antioksidanttisia vaikutuksia. Tuote sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa. Tuote sisältää melko montaa ainesosaa vaikutusten ollessa tyypillsiiä c-vitamiinseerumeille: Sesderma Liposomal Serum estää ihon ikääntymistä, tehstaa hehkua, vähentää ryppyjä ja ja pigmenttiläiskiä sekä auttaa ihoa näyttämään nuorelta pidempään.

5. Melo Revitalizing Face Serum (a-, c-, ja e-vitamiineja sisältävä)

Jos haluat elvyttää ihoasi kirkastamisen sijaan, valitse Melon elvyttävä seerumi. Askorbiinihapon lisäksi seerumi sisältää a-vitamiinia sekä nuoruudenvitamiinina tunnettua e-vitamiinia. Koostumuksen pohjana on käytetty öljyjä (kaktusviikuna ja tyrni) sekä ginseng-uutetta. Tuote saa bonuspisteen skveleenistä – luonnollinen ihoa rakentava ainesosa, oka takaa optimaalisen kosteutuksen. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta tee ensin pieni ihotesti mikäli ihosi on herkkä – iho saattaa reagoida runsaaseen ainesosamäärään. 30ml kokoisen seerumin hinta on kohtuullinen.

6. Paese – Serum Vitamin C 10%

Kyseessä on öljyseerumi, joka sisältää vakaata 10% askorbiinihappoa. Tuote herättää vaihtelevia mielipiteitä – jotkut käyttäjät suosittelevat sitä nuorentavana ja hehkua antavana ja toiset eivät koe sen tekevän juuri mitään (siksi matalampi sijoitus listauksessa). Koostumus pohjaa viiteen eri luonnonöljyyn, mm. viikunaopuntiaan, villiruusuun, baobabiin, rypäleensiemeen ja valkohilpan siemeneen. Osa ainesosista on melko harvinaisia; ne mahdollistavat ainesosien imeytymisen syvälle ihoon ja säilyttävät ne iholla pidmepään. Onko seerumi hintansa arvoinen? Jos et odota hämmästyttäviä lopputuloksia, niin kyllä.

7. IT’S SKIN – Power 10 Formula VC Effector

Isompi (60ml) lasipullo sisältää tiivistettyä, vesipohjaista C-vitamiinijohdannaista (ascorbyl tetraisopalmitate). Tämä vakaa versio vitamiinista on voimakas ja pitkätehoinen. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Power 10 Formula VC Effector estää melaniinin tuotannon ja tehostaa kollageenin ja elastiinin synteesiä. Tuloksena ihosi on kirkkaampi, hehkuvampi ja nuoremmannäköinen. Seerumia pitää kuitenkin käyttää säännöllisesti saavuttaaksemme nämä tulokset. Se on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön nuorella, epäpuhtaalla iholla. Korealaisen ihonhoidon ystävät suosittelevat seerumia aknen hoitoon, sillä se kuorii ihoa, puhdistaa sitä ja vähentää tulehdusta. Valitettavasti hinta on korkea.

8. Dermofuture – Repair Therapy With Vitamin C

ihoa korjaava c-vitamiinterapia Dermofuturelta on edullisempi versio merkkituotteista. Ensimmäisenä huomion kiinnittää erittäin pieni pakkauskoko (20ml). Pienellä hinnalla ei voi odottaa kovin paljoa. Säännöllisesti käytettynä seerumi voi kirkastaa, korjata ja nuorentaa ihoa sekä hidastaa ikääntymistä. Ei olekaan yllättävä, että kostuumus pohjaa c-vitamiiniin, joka on yhdistety glyseriiniin, pomeranssiuutteeseen sekä hyaluronihappoon. Vaikka se on edullinen, Dermofuture Repair Therapy ei ole luonnollinen tuote, joten on parempi sijoittaa hieman enemmän rahaa ja hankkia koostumus, jonka ainesosat ovat tarkoin valittu.

9. Auriga – Flavo-C Serum Anti-Age

Nyt takaisin hintavimpiin c-vitamiiniseerumeihin. Flavo-C Serum Anti-Age on normaali ja normaalinkokoinen (vain 30ml pakkauksia saatavilla). Aurigan seerumi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle ja roikkuvalle. Harmi, ettei se hälvennä ryppyjä tai pigmenttiläiskiä näkyvästi, joten se toimii oikeastaan vain ihoa hoitavana tuotteena.

10. Liqpharm – LIQ CC Serum Rich 15% Vitamin C Boost

Viimeisenä käsittelyssä vaaleanpunaista voimaa eli Liqpharmin c-vitamiiniseerumi, joka tulee vaaleanpunaisessa pakkauksessa ja mustassa pullossa (30ml). Seerumi ei ole se hintavin (mistä pieni pakkauskoko kertoo), mutta se ei myöskään sisällä laadukkainta c-vitamiinia. Tuote sisältää 15% askorbiinihappoa koostumuksen ollessa pH-tasoltaan matala, joten se palauttaa kasvoille hehkua, kirkastaa ja elvyttää ihoa. Voit käyttää tämänkaltaista seerumia päivittäin: se täydentää ihonhoitorutiinia muttei ole kehittynyt hoitotuote ongelmaiholle.