TOP 6 klusteriripset. Tutustu parhaimmistoon!

Puolikestävät ripsienpidennykset eivät ole enää vaihtoehto jokaiselle naiselle. Naiset, jotka hoitavat tunnollisesti luonnollisia ripsiään, eivät halua kuormittaa niitä liikaa syyttä suotta. Siksi kotona käytettävät, käyttövalmiit klusteriripset ovat yhä suositumpia. Mihin tuotteisiin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota?

TOP 6 parhaat klusteriripset – tutustu arvosteluumme!

Voimme varmuudella sanoa, että kotona tehtävät ripsienpidennykset olivat ennen vain kaukainen unelma. Nykyään kuitenkin, kun itse kiinnitettävät klusteriripset ovat ilmestyneet kauneusalan markkinoille, voit muuttaa ilmeesi täysin muutamassa minuutissa. Käyttövalmiiden klusteriripsien avulla voit luoda kestävän ilmeen lähestulkoon kädenkäänteessä.

Samaan aikaan kauneusalan liikkeet kirjaimellisesti ”tulvivat” tuotteita, jotka eivät kaikki kuitenkaan toimi niin kuin pitäisi. Ei siis ihme, että naiset kohtaavat valtavan haasteen ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Siksi on loimme TOP 6 -arvostelun parhaista käyttövalmiista klusteriripsistä. Sen tarkoituksena on auttaa naisia tekemään oikea valinta.

Arvosteluun sisältyvien 6 tuotteen avulla voit saavuttaa näyttäviä tuloksia samalla, kun voit olla varma, että niiden käyttö on simppeliä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että voit tulkita tätä arvostelua haluamallasi tavalla. Esitellyt tuotteet ovat vain koonti niistä tuotteista, jotka voivat hälventää epäilyksiäsi.

TOP 6 -arvostelu – mitä sinun tulee tietää kotikäyttöisistä klusteriripsistä!

DIY-ripsienpidennykset ovat tuotteita, joita voidaan luottavaisin mielin kutsua innovaatioksi. Todennäköisesti jokainen nainen haaveilee voivansa muuttaa ulkonäköään vain muutamassa minuutissa ja saavansa viettelevän katseen. Aiemmin tämä oli mahdollista vain ammattitaitoisen kosmetologin avulla ja usean tunnin vierailulla kauneushoitolassa.

Nykyään voit kuitenkin käyttää käyttövalmiita klusteriripsiä. Tarvitset vain peilin, valitsemasi tuotteen ja hieman kärsivällisyyttä. Vain pieni vaiva erottaa jokaisen naisen unelmiensa ripsistä. On siis aika tutustua ripsien muotoilun TOP 6 tuotteisiin!

1. Nanolash klusteriripset – DIY Lash Extensions 

tekoripsien ranking

DIY Lash Extensions ilmestyi kauneusmarkkinoille suhteellisen hiljattain. Tästä huolimatta ne ovat jo onnistuneet saamaan poikkeuksellisen laajan käyttäjäpiirin. Ne ovat käyttövalmiit klusteriripset DIY-käyttöön kotona. Niiden kiinnittäminen vie vain 10 minuuttia ja sisältää vain 3 yksinkertaista vaihetta:

  • Bonderin levittäminen – odota 30-60 sekuntia, kunnes aine muuttuu täysin tahmeaksi;
  • Kiinnitä ripset 1 millimetrin päähän ripsirajasta ja paina ripset yhteen applikaattorilla;
  • Viimeistele kiinnitys sealerillä.

Valmistaja takaa, että yhden kiinnityksen vaikutus kestää jopa 5 päivää. Vaikka se ilmoittaa, että DIY Eyelash Extensions on tarkoitettu kertakäyttöön, käyttäjäpalaute väittää muuta. Näiden Nanolashin ripsienpidennysten käyttäjät toteavat, että ripsienpidennykset eivät menettäneet niiden muotoa irrottamisen jälkeen, joten he voivat käyttää niitä uudelleen! Tämä tarkoittaa sitä, että yhden pakkauksen avulla voit sekä harjoitella että luoda useammat ripsienpidennykset kuin arvioidut 4.

Mielenkiintoista on, että Nanolash on myös varmistanut, että se palvelee vaativimpienkin kuluttajien makua. DIY Lash Extensions -ripsienpidennyksiä on saatavana 8 eri tyylissä. Näin varmistat, että voit luoda esimerkiksi sekä Russian Volume -ripset että herkkiä ripsienpidennyksiä jokapäiväiseen käyttöön.

Yhdessä laatikossa on 36 ripsirivistöä 3 eri pituudessa. Voit myös hankkia itsellesi täydellisen setin ripsienpidennyksiä varten kotona. Se sisältää klusteriripsien lisäksi muita tarvikkeita, kuten bonderin, sealerin, Nanolashin removerin sekä erikoispinsetit.

DIY-ripsienridennykset kotikäyttöön näyttävät tyrmääviltä. Niille on ominaista niiden keveys, luonnollinen ulkonäkö ja joustavuus. Kaiken lisäksi saat yhdessä kotelossa jopa 36 klusteriripsiä. On kiistatonta, että nämä klusteriripset näyttävät parhailta verrattuna muihin tuotteisiin ja tarjoavat myös parhaan suorituskyvyn.

Kevyet ja pehmeät DIY Lash Extensionsit ovat ensiluokkainen tuote. Tästä syystä nämä klusteriripset ansaitsevat kiistatta ykkössijan arvostelussamme.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT tuo markkinoille myös tekoripset DIY-kiinnitykseen kotona. Mikä parasta, niiden valmistaja antaa rohkeita lupauksia kestävyydestä ja levityksen helppoudesta. Valitettavasti monet käyttäjät, jotka ovat jo testanneet niitä, ovat tästä kuitenkin hieman eri mieltä.

Pakkaus sisältää paitsi käyttövalmiita klusteriripsiä kotona tapahtuvaa kiinnitystä varten, myös erikoisliimaa ja muita tarvikkeita, joiden on tarkoitus helpottaa DIY-ripsienpidennysten tekoa. Näille tekoripsille on ominaista niiden poikkeuksellinen joustavuus, pehmeys ja ohut nauha, johon ne kiinnittyvät. Sen avulla voit naamioida taitavasti liitoskohdat. Ne ovat hieman paksummat kuin Nanolashin DIY Lash Extensions, mikä voi vaikeuttaa kiinnitystä ja tehdä liitoskohdista hieman näkyvämpiä.

Ardell X-tended Wear Lash Systemin kiinnitys vaikuttaa myös hieman vaikeammalta kuin Nanolashin DIY Lash Extensionsien kanssa. Tarvitset siis ripauksen enemmän kärsivällisyyttä ja melko paljon näppäryyttä, jotta voit luoda haluamasi ilmeen.

Pakkaus sisältää ripsiä vain kahdessa eri koossa: 12 ja 14 mm. Niinpä naisilla, jotka pitävät hieman hienovaraisemmasta muotoilusta, voi olla ongelmia saada aikaan täysin luonnollisen vaikutelman. Tällöin nämä tekoripset saattavat lopulta näyttää todella vääriltä.

Pakkauksen mukana tulee myös erityinen sidonta-aine, joka voi saada kiinnityksen kestämään hieman pidempään. Tässä tapauksessa kaikki riippuu kuitenkin levityksen jälkeisestä jälkihoidosta. Monetkaan käyttäjät eivät vahvistaneet mahdollisuutta pidentää ripsienpidennyksensä kestoa toistaiseksi. Vertailun vuoksi Nanolashin DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset takaavat kestävyyden jopa 5 päivän ajan.

3. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes QuickLash Starter Kit on brittimerkin uutuus. Kuten muutkin tämän arvostelun tuotteet, nämäkin klusteriripset on suunnitelti DIY-kiinnitykseen kotona. Valmistajan väitteiden mukaan siihen pitäisi kulua vain 10-15 minuuttia. Amor Lashes QuickLash Starter Kitin käyttöön ei tarvita aiempaa kokemusta.

Näitä itse applikoitavia klusteriripsiä on saatavana kolmea pituutta, joista voit valita 10, 12 ja 14 mm:n pituiset ripset, vaikka voit myös valita laatikon, jossa on sekaisin pituuksia. Tämä antaa sinulle varmasti enemmän vaihtoehtoja ripsien muotoiluun.

Näiden tekoripsien kiinnittäminen vie enemmän aikaa verrattuna Nanolashin DIY Lash Extensionsiin. Varsinkin, kun niitä on kiinnitettävä useammin, sillä näiden ripsienpidennysten kestävyys jättää melko paljon toivomisen varaa, mikä näkyy sekä siinä, kuinka kauan ne kestävät kerrallaan, että myös siinä, voitko käyttää näitä ripsienpidennyksiä uudelleen. Tässä on jo paljon epäilyksiä, sillä klusteriripsillä on taipumus menettää muotonsa sen jälkeen, kun ne poistetaan.

Valmistaja tarjoaa erityyppisiä kaarevuuksia ja erilaisia ripsityylejä, ja näin ollen sinun pitäisi pystyä sovittamaan ne tarpeisiisi ilman suurempia ongelmia.

Amor Lashes QuickLash Starter Kit on varmasti harkitsemisen arvoinen tuote, vaikka odotuksia ei kannata asettaa kuitenkaan liian korkealle.

4. Lilac St Intro Starter Kit

TOP 6 -klusteriripsien arvostelun neljännellä sijalla on Lilac St Intro Starter Kit. Jälleen valmistaja takaa nopean ja helpon kiinnityksen, jonka pitäisi kestää jopa useita päiviä. Ei kuitenkaan ole määritelty, kuinka kauan näitä klusteriripsiä voi tarkalleen ottaen käyttää. On vain ilmoitettu, että tässä tapauksessa käyttöikä riippuu yksilöllisestä taipumuksesta ja jälkihoidosta. Tämän vuoksi Lilac St Intro Starter Kit sijoittui arvostelussamme huonommin.

Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä, että kerran kiinnitetyt klusteriripset on otettava pois heti seuraavana päivänä, joten koko DIY-ripsienpidennysprosessi on aloitettava alusta. Tarkat tiedot puuttuvat myös siitä, ovatko ripset uudelleenkäytettäviä. Kun otetaan huomioon, että yksittäisessä täydennyspakkauksessa on vain 10 ripsirivistöä, tämä on erittäin tärkeä tekijä.

Aloituspakkaus sisältää kiinnitykseen tarvittavat tarvikkeet sekä 30 käyttövalmista klusteriripsiä. Niitä on saatavilla koossa 8-18 mm. Voit valita myös valtavasta määrästä värejä.

Lilac St Intro Starter Kit tarjoaa tekoripset, jotka antavat lähes rajattomat mahdollisuudet niiden muotoiluun. Käyttämällä 14-18 mm:n pituisia klusteriripsiä voit luoda upean Russian Volume -lookin. Toisaalta käyttämällä lyhyimpiä ripsiä voit pehmentää luonnollisia ripsiäsi.

Epäilemättä nämä valmiit klusteriripset tarjoavat korkeaa laatua. Verrattuna Nanolashin DIY Eyelash Extensions -ripsienpidennyksiin on kuitenkin joissakin asioissa parantamisen varaa.

5. Velour X-tensions Kit

Seuraava tuote TOP 6 -arvostelussamme on Velour X-tensions Kit. Näiden klusteriripsien kiinnittäminen ei pitäisi kestää yli 10 minuuttia.

Pakkaus sisältää ripsiä kolmessa pituudessa: 10, 12 ja 14 mm. Näin voit puolestaan luoda ripsienpidennyksiä mihin tahansa tilaisuuteen. Lisäksi nämä klusteriripset ovat kevyitä, mutta harjakset ovat hieman paksumpia kuin Nanolashin DIY Lash Extensions -ripsien tapauksessa. Tämä puolestaan saa ne näyttämään vähemmän luonnollisilta.

Valmistaja ei kuitenkaan täsmällisesti ilmoita tuotteen kestävyyttä. Se ilmoittaa vain, että käyttöikä riippuu yksilöllisistä taipumuksista. Siten joillakin käyttäjillä se voi olla 5 päivää, kun taas toisilla aikaan saatu lopputulos menettää hyvän ulkonäkönsä jo 3 päivän kuluttua. Varmasti verrattuna Nanolashin DIY Lash Extensions -tuotteeseen tämä tuote näyttää hieman huonommalta.

Sinun tulisi myös tietää, että nämä klusteriripset eivät ole myöskään vedenkestäviä, ja sinun tulisi välttää niiden liottamista 24 tunnin ajan levityksen jälkeen. Velour X-tensions Kit on kuitenkin tuote, joka ansaitsee huomiosi. Vaikka se ei olekaan tämän arvostelun ykkönen, sen avulla voit tehdä ripsistäsi pidemmät kotona.

6. TATTI Invisi-Lash Kit

Invisi-Lash Kit on tuote, joka päättää TOP 6 -arvostelumme parhaista kotikäyttöisistä klusteriripsistä.

TATTI:n käyttövalmiit klusteriripset eivät sisällä lisättyä lateksia. Tämän ansiosta ne toimivat loistavasti myös allergioiden kanssa kamppaileville naisille. Tämä ominaisuus on kuitenkin vakiona Nanolashin klusteriripsissä.

Invisi-Lash Kit on tuote, joka toimii erinomaisesti sekä ammatti- että kotikäyttöön. Pakkaus sisältää tekoripsiä eri pituuksissa, joista voit valita mieleisesi. Näin naiset voivat luoda minkä tahansa haluamansa tyylin. Itse kiinnityksen on tarkoitus viedä aikaa vain muutaman minuutin ja kestää muutaman päivän.

Kiinnitys on hieman vaikeampaa kuin Nanolashin klusteriripsien kanssa, mikä on tuotteen suurin haittapuoli. Invisi-Lash Kitin ripsiä ei myöskään voi käyttää uudelleen, sillä nämä tekoripset ovat kertakäyttöisiä. Nanolashin DIY Lash Extensions -ripsipidennysten kohdalla käyttäjät väittävät yksimielisesti, että niitä voi puolestaan käyttää uudelleen.

TOP 6 parhaat klusteriripset – yhteenveto

Nyt tunnet TOP 6 parasta tuotetta kotona tehtäviin ripsienpidennyksiin. Jokaisella niistä on omat etunsa ja haittansa, joista sinun tulisi olla tietoinen.

Oikean setin valitseminen kotona tehtäviin ripsienpidennyksiin voi tehdä valtavan eron. Laadukkaat tekoripset kestävät paljon pidempään ja takaavat myös yksinkertaisen kiinnityksen.

Kun valitset tekoripsiä kotona käytettäväksi, on suositeltavaa, että valintaaasi ohjaavat etupäässä omat mieltymyksesi ja tarpeesi. Jokainen tuote tarjoaa eripituisia tai -tyylisiä tekoripsiä. Siksi on kiinnitettävä huomiota siihen, mitkä niistä sopivat parhaiten juuri sinun silmillesi.

Tärkeä tekijä on myös saavutettava lopputulos. Jotkin ripsityylit sopivat Russian Volume -ilmeen luomiseen, kun taas toisilla voit korostaa ripsiäsi hienovaraisesti jokapäiväistä käyttöä varten.

TOP 6 -arvostelu parhaista kotona käytettävistä klusteriripsistä on vain pieni vihje siitä, mihin tuotteisiin todella kannattaa kiinnittää huomiota. Lopullinen päätös on kuitenkin aina henkilökohtainen valintasi.