Kuinka saada pitkät ripset – Scandaleyes Show Off Mascara

Scandaleyes Show Off MascaraPaksut ja pitkät ripset saavat jokaisen naisen näyttämään seksikkäältä, vetävältä ja kauniilta. Kuinka saada täyteläisemmät ripset käyttämättä satoja euroja kauneushoitolassa? Investoi pieni määrä Rimmelin Scandaleyes Show Off Mascaraan. Tämän mustan mascaran ovat jo löytäneet ja sitä rakastavat miljoonat naiset ympäri maailman.

Tuotteessa uniikkia on sen harja. Siinä on pieni, silikoniharjaksinen pallo päässä. Tällöin harja tavoittaa jopa pienimmät silmäripset silmän sisänurkasta. Tuotteen koostumus on voidemainen ja se levittyy ripseen vaivattomasti. Tuote on dermatologisesti testattu, ja hyväksytty turvalliseksi käyttää herkällä silmänympärysalueella.

Mascara ei hilseile pois, mutta se saattaa paakkuuntua kun sitä levitetään alaripsille. Kiitos harjan muodon, on helppoa peittää ripset tasaisesti, mutta sen käyttöön totuttautumiseen saattaa kulua aikaa. Tuotetta on saatavissa kahta väriä, musta ja syvä musta, joka saa silmäsi erottumaan.

Mascara erottelee ripset hyvin, ja niistä tulee paksut ja pitkät. Tärkeää on, että mascara ei jätä hämähäkinjalkamaista efektia, mutta jopa muutama levitetty kerros näyttää vielä luonnolliselta. Tuote kuivuu nopeasti, joten sinun ei tarvitse odotella kauaa seuraavan kerroksen levittämistä. Siinä on hienoinen haju, joka muuttuu huomaamattomaksi parin sekunnin päästä.

Scandaleyes Show Off Mascara on violetissa pakkauksessa, jossa tuotetta on kohtuullinen määrä. Hinta on kohtuullinen 6.99 € riippuen kaupasta. Sen löytämisessä ei ole ongelmaa, koska Rimmeliä myydään useimmissa kaupoissa ympäri Suomen. Tämä tuote on suosittelemisen arvoinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *