Ravitseva ja luonnollinen Ghasel Maltese Honey Body Cream

Etsitkö voidetta, joka imeytyy nopeasti, kosteuttaa syvästi ja antaa monia arvokkaita vitamiineja…. Se on täysin mahdollista Ghaselin Maltese Honey Body Creamin avulla.

Oletko kyllästynyt odottamaan tuloksia? Ghaselin Maltese Honey Body Cream -vartalovoiteella ihon rakenteen paraneminen on selvästi nähtävissä jo ensimmäisen käytön jälkeen. Voiteen tarjoama kosteus vaikuttaa iholla 24 tunnin ajan. Tuotteen koostumus on kevyt ja silti yhtä täyteläinen kuin paksuimmilla voiteilla, mikä on täydellinen yhdistelmä, sillä se kosteuttaa ihoa syvästi jättämättä sille kuitenkaan raskasta kerrosta. Se sopii levitettäväksi iholle täydellisesti niin päivällä kuin yöllä – aamulla saat siitä kunnon energiaboostin C-, B12- ja E-vitamiinien muodossa, kun taas illalla voit nauttia sen uudistavasta, rauhoittavasta ja syväravitsevasta vaikutuksesta.

Hunaja, sheavoi ja avokadoöljy – koostumus, jossa ei ole mitään salattavaa

Ei tarvitse olla nero huomatakseen, että hunaja ja kauneustuotteet sopivat yhteen todella hyvin. Hunaja tuo niihin ravitsevuutta, koska se lisää niihin monia vitamiineja, antioksidantteja ja bioelementtejä. Ghaselin kosmetiikka perustuu Maltalta peräisin olevaan timjamihunajaan, sillä sen C-vitamiinipitoisuus on tunnetusti suurin kaikista hunajista. Maltaa kutsutaan usein ”hunajan maaksi” tämän herkun suuren tuotannon ja saarella elävien endeemisten mehiläislajien vuoksi.

Ainutlaatuisen timjamihunajan lisäksi tässä hunajapohjaisessa tuotteessa on myös muita arvokkaita ainesosia: sheavoita, avokadoöljyä, kehäkukka- ja hevoskastanjauutteita sekä rohtosalkoruusu-uutetta. Ne kaikki ovat välttämättömiä, jotta voit pitää itsestäsi parasta huolta joka päivä. Ravitseva Ghasel Maltese Honey Body Cream sisältää tehokkaita antioksidantteja, jotka torjuvat ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä – veltostunutta, elotonta ihoa, ryppyjä ja kuivuutta.

Ihanan vaaleanpunainen väri johtuu herkullisen tuoksuisen hunajan ja B12-vitamiinin yhdistelmästä.

Ainesosat: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Honey, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Persea Gratissima Fruit Extract, Stearic Acid, Propylene Glycol, Palmitic Acid, Cetearyl Glucoside, Parfum, Myristic Acid, Althaea Officinalis Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Maltodextrin, Glucose, Cyanocobalamin, Tocopheryl Acetate

Ei säilöntäaineita, parabeeneja, GMO:ita, silikoneja tai keinotekoisia väriaineita.

Ghasel Maltese Honey Body Cream on 100 % luonnollisten ainesosien määritelmä

Kevyt, mutta runsaasti iholle uskomattoman tärkeitä ainesosia sisältävä tuote imeytyy nopeasti jättämättä jälkeensä rasvaista kerrosta. Maltese Honey Body Cream on suunniteltu päivittäiseen hoitoon kypsälle ja kuivalle iholle. Maltan hunaja ja sheavoi tekevät ihosta säteilevän nuorekkaan, samalla kun ärsytykset ja punoitus poistuvat. Tämä hellävarainen kosmetiikka tuo vartalolle välittömän helpotuksen ja miellyttävän raikkauden tunteen – vaikutukset johtuvat huolellisesti valituista kasviperäisistä ainesosista, jotka osaavat hoitaa kehoa. Luonnolliset ainesosat ovat parasta, mitä voit antaa ihollesi!