Ripsipidennykset: hyvät ja huonot puolet, jotka sinun tulisi tietää

Ripsipidennysten laittaminen on yksi suosituimmista kampaamojen ja kauneushoitoloiden toimenpiteistä. Niistä on paljon iloa, mutta on hyvä tietää myös ripsipidennysten varjopuolet, ennen kuin ryhdyt edes harkitsemaan ajan varaamista. Ovatko ripsipidennykset aina hyvä valinta? Tutustutaan asiaan tarkemmin.

Toimenpiteen aikana kosmetologi kiinnittää ripsikuituja omiin ripsiisi. Menetelmästä riippuen yksi tai useampi ripsikuitu kiinnitetään yhteen luonnolliseen ripseen. Tuloksena on täyteläisempi ripsiraja ja silmien rajaus ilman ripsiväriä.

Ripsipidennysten edut. Miksi ne ovat hyvä valinta?

1. Välitön vaikutus

Ripsiseerumin tai -öljyn käyttö vie muutaman viikon ennen kuin voit huomata näkyviä tuloksia. Ripsipidennysten kanssa ei tarvitse odottaa niin kauan, sillä vaikutus on havaittavissa jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Saat paksut, täyteläisen näköiset ripset muutamassa tunnissa.

2. Ripsiväri on turhaa

Ripsipidennykset korvaavat joitakin meikkituotteita. Ripsiväriä ei enää tarvitse käyttää, koska pidennykset ovat pitkät, paksut ja täyteläisen näköiset, eikä niitä tarvitse erikseen korostaa.

3. Upean näköiset ripset 24/7

Ripsiväri on poistettava joka päivä viimeistään illalla ennen nukkumaanmenoa, kun taas ripsipidennykset näyttävät virheettömiltä 24/7, vuorokaudenajasta riippumatta.

4. Upeat ripset muutaman viikon ajan

Jos ripsipidennykset tehdään oikein, vaikutuksen pitäisi kestää pitkään. Yksi ripsipidennysten toimenpide vastaa jopa kahden kuukauden ajan upeita, paksuja ripsiä, joita sinun ei tarvitse meikata. Kestävyys riippuu kuitenkin muutamasta tekijästä.

5. Säästät rahaa

Maksat ripsien teettämisestä samalla, kun teetät ne, ja nautit vaikutuksesta pitkään. Et tuhlaa rahaa ripsiväreihin tai meikinpoistoaineisiin. Ja tämä todella näkyy myös kukkarossasi.

Ripsipidennysten huonot puolet. Mistä sinun tulisi olla tietoinen?

1. Ripsipidennysten hankkiminen on kallista

Tämä on yksi kalleimmista kauneushoidoista. Jos haluat huippulaatua, maksat tietysti myös enemmän. Edulliset ripsienpidennykset voivat osoittautua ansaksi, jonka seurauksena saat väärin kiinnitetyt pidennykset tai vahingoittuneet ripset.

2. Ripsipidennyksiä täytyy huoltaa

Valitettavasti sinun täytyy myös huoltaa ripsipidennyksiä säännöllisesti, koska pidennykset irtoavat luonnollisten ripsien mukana. Ripset saattavat tarvita käyntiä ammattilaisen luona jo kahden tai kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä.

3. Joissakin tapauksissa ripsipidennysten käyttö on mahdotonta.

Pidennykset tehdään luonnollisesti omiin ripsiisi, joten jos ripsesi ovat hyvin harvat tai olet menettänyt ne esimerkiksi sytostaattihoitojen vuoksi, ripsipidennysten tekeminen voi osoittautua haastavaksi tai olla jopa mahdotonta.

4. Ripsipidennysten hoitaminen

Ripsipidennysten kanssa sinun on noudatettava joitakin rajoituksia. Erityisesti 24 tunnin sisällä toimenpiteestä sinun on oltava varovainen: ripsien koskettaminen tai kasteleminen on kielletty. Muutamaan päivään ei ole suositeltavaa mennä uimaan, saunaan tai tehdä muita sellaisia asioita, jotka saattaisivat aiheuttaa ripsien irtoamisen. Sinun on aina oltava varovainen ripsipidennysten kanssa, esimerkiksi meikkiä poistettaessa tai levitettäessä.

5. Epäluonnollisen näköiset ripset

Epäluonnollinen vaikutus on yksi tärkeimmistä argumenteista ripsienpidennyksiä vastaan. Vaikka on olemassa menetelmiä, joilla pidennykset saadaan näyttämään aidoilta, monet meistä sortuvat liioitteluun ja haluavat ripsistä liian tuuheat, mikä saa kasvot näyttämään karikatyyrimäisiltä.