Graet Miss Sporty Lash Enhancer

744_01_2913Me kaikki haluamme pitkät ja kauniit ripset. Me emme aina hoida niitä oikein, kun käytämme muutamia painavia mascarakerroksia ja joskus unohdamme poistaa meikit ennen nukkumaanmenoa. Useimmilla kosmetiikkatuotteilla joita käytämme päivittäin on taipumus huonontaa ripsiemme kuntoa. Kuinka vahvistaa ripsiä, jotta ne kasvaisivat täyteen mittaansa? Miss Sportyn ’Just Clear’ Eyelash Serum ripsiseerumi auttaa.

Ripset kulmakarvojen kanssa luovat kehyksen silmille. Niillä on myös tärkeä, suojaava tehtävä. Mitä pidemmät ripset ovat, sitä paremmin ne suojaavat silmää pölyltä, hiukkasilta ja bakteereilta. Ne myös toimivat sensoreina jotka varoittavat meitä vaarasta, ja voimme sulkea silmämme sekunnin murto-osassa. Ikääntyessä ripsistä tulee heikommat ja helpommin katkeilevat. Miksi haluaisit käyttää rahaa tekoripsiin, ripsien pidennyksiin tai tahmeaan arganöljyyn (joka voi aiheuttaa jopa enemmän vahinkoa?) On helpompaa ja halvempaa ostaa uutta Mascara Just Clearia, joka saa ripsesi kasvamaan terveinä ja tuuheina.

Seerumilla on mukava, voidemainen koostumus joka peittää ripset hyvin jättämättä niihin vaaleita jäämiä kuivuessaan. Se ei myöskään paakkuunnu ripsiin ja erottelee ne, joten sinulla ei ole ongelmia lisätessäsi ripsiväriä sen päälle. Seerumia levitetään ripsiin harjalla ja senm annetaan kuivua kaksi minuuttia ennen meikin lopullista viimeistelyä. Tuote on tehokasta ja se kestää kokonaisen vuoden jokapäiväisessä käytössä. Ensimmäiset tulokset ovat nähtävissä jo muutaman viikon käytön jälkeen. Ripset ovat pidemmät ja täyteläisemmät. Just Clear Serum ravitsee ripsiä ja antaa niille optimaalista kosteutusta. Kiitos luonnollisten ainesosien, ripsistä tulee vahvemmat ja niitä tippuilee vähemmän silmämeikkiä poistaessa.

Tuote on dermatologisesti testattu ja hyväksytty, joten voit olla varma siitä että se on hellä herkälle silmänympärysihollesi. Sitä myös positiivisesti suosittelevat tuhannet käyttäjät, jotka ovat nähneet valtavan eron ripsiensä kunnossa ensimmäisen neljän käyttökuukauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *