Vuoden 2016 pahimmat kauneustrendit

Vuosi 2016 on ollut kovin erilainen kauneustrendeissä ja täällä tarkastelemme niitä kaikkein draamallisimpia trendejä, jotka valtasivat vuoden. Nämä trendit olivat kauniita, toisin kuin ne pahimmat trendit, jotka olivat hiukan erilaisia. Kuka tahansa ei olisi halunnut näyttää näiltä! Siitä huolimatta monet stereotypiat, hoaxit ja skandaalit elivät, ja monet näistä hirvittävistä kauneustrendeistä nousivat suosituiksi.
Tässä artikkelissa olemme listanneet kaikkein pahimmat vuoden 2016 kauneustrendit ja miksi niitä ei oteta tosissaan.

Metallinen meikkirituaali

Vuonna 2016 metallinen meikkirituaali oli trendikästä. Se alkoi muodista, jossa ihmiset koristelivat kasvojaan applikoinnilla, värillisillä alueilla ja hopeisilla suorakaiteilla. Tämä trendi oli erityisen suosittu sosiaalisessa mediassa ja yleisö luulikin, että se näyttäisi vakuuttavalta ja jopa pysyisi samana koko iltapäivän.

Kuitenkin, kun kyseessä oli aito meikki, tämä trendi ei tarjonnut mitään hyötyä. Se oli erityisen haastavaa ajaa ulos kasvoista ja usein sulkiutui hienovaraisiin rajoihin.

Frida Kahlo-näköinen

Frida Kahlo-näköinen oli mittava trendi, joka näkyi kaikkialla 2016. Se oli todellinen meikkimalleille. Se oli erityisesti suosittu edistyneiden naisen meikkitekniikoiden faneille. Nämä meikkaukset koostuivat voimakkaista silmämeikeistä, massiivisista mustista rajauksista ja runsaasta punaisesta huulimeikistä.

Kuitenkin, on hyvin vaikea luoda tätä tyyppistä meikkiä ja se saattaa usein näyttää pahalta. Koko meikkiruuti riippuu siitä, kuinka hyvin kulmakarvat ovat piirrettyjä ja sopivat silmämeikin väreihin. Jos et ole meikkaustaidoiltasi niin taitava, voi olla todella vaikeaa saada tämä look näyttämään hyvältä.

Konturointi

2016-luvulla havaittiin kattavan konturointitrendin nousu, jonka mukaan meikittyjen tulisi jakaa kasvot eri vyöhykkeisiin asettamalla tummempia ja vaaleampia sävyjä eri alueille. Koska konturointitekniikka on monimutkaisempi, näyttää hyvältä vain tietynlaiselle kasvoille ja on vaikea saada se näyttämään samalta kuin muut.

Siksi, monet eivät voineet saada hyvää ja tasaista rajausta ja saivat aikaan väärän konturointivaikutuksen. Jotkut voisivat jopa kadottaa raamattukirjan.

Aura makeup

Kun olemme meikkaamassa, ajattelemme usein ulkoista ulkonäköä, sävyä ja meikkityyliä. Elinympäristöstämme riippuen saatamme mukauttaa meikkityylimme aina, kun on tarpeen.

Vuonna 2016 vapauduttiin ulkoisista kankeista haluista ja kaikki eivät enää keskittyneet ulkoiseen ulkonäköön. Aura-meikkityyli oli suosittu trendi vuonna 2016, jossa ihmiset meikkasivat silmiä ja poskia kirkkailla väreillä, kuten punaisella, violettilla ja sinisellä, esittääkseen värillisen näkökulman persoonallisuudestaan.

Kuitenkin, tämä on erittäin vaikeaa saada oikein ja jos et ole kokenut meikkitaiteilija, voit helposti epäonnistua tässäkin.

Valkoiset posket ja punainen huulimeikki

Valkoiset posket ja punaiset huulimeikit olivat erityisen suosittuja vuonna 2016. Tämä meikkityyli on erittäin helposti toteutettavissa, ja se mahdollistaa sinulle korostaa erilaisia piirteitä ja näyttää siltä, ​​että olet luonnollisesti kaunis.

Kuitenkin, se ei toiminut kaikilla. Jos sinulla on vaalea iho, saatat lopulta näyttää pataläisköltä, ja monille iho-ongelmille se saattaa olla myrkkyä, ja aiheuttaa vielä enemmän ihon ongelmia.

3D-timantti-meikki

Vuonna 2016 alkoi tulla trendiksi 3D-timantin meikkaaminen. Tämä meikkityyli käytti erilaisia ​​timantti-tahroja, tekstuureita ja alueita, joiden avulla voitiin luoda erittäin kaunis ja voimakas ilme.

Kuitenkin, on erittäin helppoa mennä lentoon ja saada aikaan liian improvisoitua ja intensiivistä meikkiä. Siksi, on hyvä käyttää luonnollisia sävyjä ja tekstuureja ja lopettaa meikkaaminen ennen kuin se näyttää liian intensiiviseltä.

Kasvomaskit

Kosmetiikassa voidaan valita kasvonymppien kautta ja kasvomaskit ovat erittäin suosittuja vuonna 2016. Ne sisältävät erilaisia ​​aineosia, kuten hunajaa, avokadoa tai pinaattia, ja niitä voidaan levittää kasvoille, kunnes ihossa on havaittavaa parannusta.

Kuitenkin, monet näistä maskista sisältävät useita potentiaalisia ihottumaa aiheuttavia ainesosia. Siksi, ennen kuin aloitat käyttämään jotakin näistä maskeista, se on hyvä neuvotella asiantuntijan kanssa ja tutustua eri ainesosiin, jotta vältetään mahdolliset reaktiot ja aiheuttaisi haittoja.

Lopuksi

Nämä olivat ka