Täydellisen kosteutetut, terveet hiukset Nanoil Algae Conditionerilla

nanoil algae hair conditioner

Tiesittekö, että kosteutetut hiukset näyttävät paremmilta ja ovat vahvemmat, terveemmät sekä vastustuskykyisemmät? Tarvittavan kosteutuksen saa sopivilla tuotteilla. Esittelemme superkosteuttavan Nanoil -hoitoaineen merileväuutteella. Se tulee mullistamaan hiuksesi!

Faktoja ja hiusten kosteutuksesta

  • KOSTEUTETUT HIUKSET KIILTÄVÄT: täydellisesti kosteutettujen hiusten pinta on suljettu ja sileä, eli niistä heijastuva valo saa aikaan ihanan kiillon.
  • KOSTEUTETUT HIUKSET OVAT VAHVEMMAT JA VASTUSTUSKYKYISEMMÄT: kuivat hiukset tarvitsevat vettä ja katkeavat sekä halkeavat usein. Lisäksi hiukset menettävät kiiltonsa ja niiden väri haalenee nopeasti.
  • HIUSTEN KOSTEUTTAMISEEN TARVITAAN HYVÄ SHAMPOO JA HOITOAINE: tuotteet on valittava huolellisesti, jotta ne varmasti sisältävät runsaasti kosteuttavia, ei-latistavia ainesosia.
  • TIETYT KOSTEUTTAVAT TUOTTEET LATISTAVAT HIUKSIA: intensiivisesti kosteuttavat, raskaat hoitoaineet saattavat latistaa hiuksia ja tehdä niistä rasvaiset sekä likaisen näköiset. Vältä siis kermaisia shampoita ja voimaisia hoitoaineita.

Nanoil Algae Hair Conditioner: koko, muoto ja ainesosat

Tämä monipuolinen hoitoaine on suunniteltu kosteuttamaan hiuksia voimakkaasti. Nanoil Algae Conditioner toimii kuin ammattilainen: nopeasti ja latistamatta hiuksia. Tämä kevyt bi-phase suihke sisältää merileväuutetta, pantenolia ja risiiniöljyä – eli hiusten terveyden kannalta tärkeitä ainesosia.

nanoil hiusten hoitoaine merilevällä

Hoitoaine merileväuutteella: vaikutukset

Nanoil Conditioner tekee hiuksista vastustuskykyisemmät ja vahvistaa hiuksia. Tuuheus lisääntyy ja hiuksista tulee terveemmät sekä sileämmät. Suljetun pinnan ansiosta hiukset kiiltävät upeasti.

Hoitoaine merilevällä vahvistaa hiuksia juurista latvoihin tehden hiuksista kestävät vaurioita ja ohenemista vastaan.

Miten Nanoil Algae Conditioneria käytetään?

Tätä erittäin kevyttä ja tehokasta hoitoainetta suihkutetaan hiuksiin (pidä pulloa n. 20 cm päästä). Vain 3-4 painallusta riittää! Hiukset ovat nyt ravitut ja eloisat. Nanoil suojaa hiuksia vaurioilta koko päivän.

Pulloa voi kantaa mukana laukussa, koska sitä voi käyttää milloin tahansa (kuiviin hiuksiin kosteuden ja suojan ylläpitämiseksi).

Aamulla tuotetta voi käyttää kiillon ja sileyden lisäämiseksi sekä takkujen avaamiseksi. Tuotetta voi suihkuttaa kosteisiin hiuksiin aina suihkun jälkeen niiden vahvistamiseksi ja elvyttämiseksi.

 

Mistä Nanoil Algae Hair Conditioneria saa?

Käy sivustolla www.nanoil.fi ja tutustu myös muihin täydellisesti paikkaaviin, kosteuttaviin ja ravitseviin hiustuotteisiin. Tehosta kosteuttavaa hoitoainetta merilevänaamiolla tai loistavasti kosteuttavalla misellishampoolla.

Nanoil Algae Conditioner arvostelut

Käyttäjien mielipiteet tekevät tästä tuotteesta suositun ja me luotamme niihin. Se, että Nanoil Conditioner on best-seller, ylipuhuu varmasti kokeilemaan tuotetta. Arvostelijat hehkuttavat hoitoainetta ja kertovat, että tuote ei koskaan tuota pettymystä päivittäisissä hiusongelmissa.