Silmien hoito ennen ja nyt. Mihin tarkoitukseen ripsiseerumit ovat? Mitä on Nanolash?

nanolashKerran oli kaikki paremmin – vain jatkuvaa tyytymättömyyttä. Vai oliko? Ennen ei ollu niin paljon saatavilla upeaa kosmettiikkaa, kauneushoitoloita, laitteita tai kauneushoitoja, kuin nykyään. Silloin ihmiset käyttivät hyödykseen vain luonnollisia asioita. Se ei kuitenkaan tarkoita, että ihmiset olisivat lakanneet nauttimasta siitä, mitä luontoäidillä on varastossa. Miltä silmänympärysihon hoito isoäitiemme ja heidän äitiensä aikana näytti?

Mikä oli silloin huipulla? Yrtit, hedelmät, vihannekset, jyvät.

Esi-isämme käyttivät aikanaan kaikkea, mitä he löysivät niityiltä, pelloilta tai puutarhoistaan hoitaakseen kasvojaan, vartaloaan ja hiuksiensa kuntoa. Esimerkiksi he poimivat ja kuivattivat yrttejä, säilöivät hedelmiä ja vihanneksia ja istuttivat viljan jyviä. He toimivat yksinkertaisella periaatteella ’Parasta on luonnolliset ainesosat’. Siitä syystä melko suosittuja olivat yrttipuristeet, vihannesuutteet ja kukkavedet. Joitain yllämainituista käytetään vielä tänäkin päivänä ihon ja hiusten hoitoon. Puhutaan nyt kuitenkin tavoista, joilla isoäitimme hoitivat silmänympärysihoa.

Useita kymmeniä vuosia sitten, tai jopa useita satoja, silmäruoho oli laajasti käytettyä oftalmologian alalla. Silmäruohosta valmistettiin useita lääkinnällisiä tuotteita, kuten tiivisteitä ja uutteita. Lisäksi silmäruoholla on kosteuttavia, supistavia, tyynnyttäviä, tulehduksia estäviä ja antimikrobisia ominaisuuksia. Sitä myös käytetään silmien ja niitä ympäröivän ihon tauteihin ja allergioihin. Se myös auttaa sidekalvontulehduksen paranemisessa, silmäluomen tulehduksissa, näärännäpyihin, liialliseen kyynelien erittymiseen, silmien kuivuuteen, pääkipuihin ja unettomuuteen. Uutteita ja tiivisteitä suositellaan erityisesti niille, jotka työskentelevät keinovalossa, savuisissa tai pölyisissä tiloissa ja kärsivät silmien väsymisestä. Lisäksi silmäruohoa käytetään myös kosmetologian alalla. Se on voiteiden, rasvojen, meikinpoistoaineiden ainesosa ja sitä käytetään silmänympäryksen alueen hoitoihin.

Samanlainen suosittu lääkinnällinen kasvi on kamomilla. Myös sillä on antiallergeenisiä, kosteuttavia ja tyynnyttäviä ominaisuuksia. Se nopeuttaa haavojen parantumista, neutralisoi bakteereita ja epämiellyttäviä hajuja. Yleisesti kamomillaa käytetään tiivisteenä, höyrykylvyissä ja uutteissa. Siitä voi olla apua myös ihotulehduksiin, palovammoihin, ihoallergioihin, ja auringonpolttamiin. Kamomilla on myös erilaisten kosmetiikkatuotteiden ja lääkkeiden ainesosa.

Se on maukasta, ja ravitsee. Ja lisäksi sitä löytyy jokaisesta puutarhasta. Kurkku on kasvis, jota käytetään paljon ihonhoidossa.Sillä on puhdistavia, tyynnyttäviä, kosteuttavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Lisäksi kurkkua voi myös käyttää ihmiset, joita vaivaa äärimmäisen herkkä iho. Lääkinnälliset ominaisuudet ovat yleensä kurkun kuoressa ja sisälmyksessä. Tätä vihannesta käytetään myös kasvovesissä. Lisäksi silmille laitetut kurkkuviipaleet poistavat väriä ja laskevat turvotusta. On myös suositeltavaa hieroa kasvojen ihoa kurkun kuorella.

Isoisoäitimme käyttivät hyväkseen myös happamia sitruunoita. Tämä hedelmä on erityisen arvokas sitruunahapon ja eteeristen öljyjen ansiosta. Se sisältää C-vitamiinia, joka vaikuttaa immuniteettiin. Lisäksi sitruuna kirkastaa värjäymiä, silottaa ja puhdistaa ihoa. Nykyisin melko suosittua on kosmetiikka, kuten voiteet, kasvovedet ja naamiot, jotka ovat tehty sitruunauutteiden pohjalle.

Nykypäivän silmänhoitoa. Ripsiseerumit.

Nykyisin meillä on lukemattomat määrät silmänhoitokosmetiikkatuotteita, kauneushoitoja jne. Kuitenkaan aikaisempia esteettisiä lääkkeitä ja luonnon suosikkeja ole unohdettu. Luonnollisia ainesosia käytetään esimerkiksi ripsiseerumeissa. Ne ovat pääosin kasvien uutteita, kosteuttavia aineita ja vitamiineja. Luonnollisesti, nämä ainesosat parantavat ripsien kasvua, tuuheutta ja tiheyttä. Lisäksi ne kiihdyttävät uusiutumista, vaikuttavat kosteustasoon, ravitsevat sisältä ja vahvistavat ripsien juuria. Lisäksi luonnolliset ainekset ravitsevat silmäluomen ihoa ja ihoa silmien ympärillä. Ne myös ehkäisevät ärtymystä ja allergisia reaktioita iholla.

Kuinka ripsiseerumia tulee käyttää? Suurin osa ripsiseerumeista on varustettu erityisesti suunnitellulla harjalla, joka mahdollistaa virheettömän viivan piirtämisen silmäluomelle. Ripsiseerumia levitetään joka päivä huolellisen meikinpoiston jälkeen. Ensimmäiset huomattavissa olevat tuloksen ilmestyvät suunnilleen kolmessa viikossa, ja koko hoitojakso kestää suunnilleen kolme kuukautta. Tämän jälkeen seerumia lisätään muutaman päivän välein.

Mitä on Nanolash?

Nanolash on ripsiseerumi, joka on tehty luonnollisten ainesosien pohjalta. Nämä kiihdyttävät ripsien kasvua, parantavat niiden tuuheutta ja volyymiä. Ne saavat myös uudistavat. Luonnolliset ainesosat vahvistavat ja uudelleenrakentavat ripsiä. Lisäksi nämä komponentit tehostavat ripsituppeja kasvattamaan uusia silmäripsiä. Yksi pullo Nanolashiä sisältää 3 ml tuotetta. Tämä määrä kestää koko hoitojakson, ja kestää kuusi kuukautta. Nanolash ripsiseerumi antaa vain luonnollisen vaikutelman ja välittömät tulokset.

Oliko asiat todellakin paremmin? Ehkä, ehkä ei. Emme saa ikinä tietää. Jokatapauksessa kannattaa käyttää kosmetiikka jossa on luonnollisia ainesosia, jotka huolehtivat silmänympäryksestä ja ripsistä.

24 Comments “Silmien hoito ennen ja nyt. Mihin tarkoitukseen ripsiseerumit ovat? Mitä on Nanolash?”

 1. keskiyö

  Kuulin, että risiiniöljyä voi laittaa silmien alueelle, onko kukaan koskaan kokeillut?

  Vastaa
  • Eevi

   Mä levitän sitä vaan ripsiin ja kulmakarvoihin, mut se ärsyttää silmiä vähän, en tienny et sitä voi laittaa iholle myös

   Vastaa
   • Victoria

    Mä käytän risiiniöljyä OCM -kasvonpuhdistusmenetelmässä mutta jos etsii ripsiä pidentävää tuotetta, suosittelen seerumia ja musta Nanolash kuuluu parhaimmistoon

    Vastaa
 2. Freja

  Ennen seerumin ostamista luin arvosteluja netissä ja tämä löytyi suurimmasta osasta kauneusblogeja ja voin vahvistaa, että kaikki posotiiviset arvostelut ovat 100% totta! Tosi upea tuote

  Vastaa
  • Kisu

   oikeesti! Toimi niin hyvin mun kohdalla myös! tärkeintä on tosi nopeet tulokset! kahen viikon jälkeen näin eron ja nyt ripset on tosi vahvat ja pitkät, loistavaa

   Vastaa
 3. Elsa

  Hyvä kuulla, että ihmiset palaavat vanhanaikaisiin ja luonnollisiin hoitomenetelmiin

  Vastaa
 4. Natasha

  Levitän mielelläni arganöljyä silmien alle, toimii paremmin kuin kaikk silmävoiteet

  Vastaa
  • Bonni

   Täysin päin vastoin mun kohdalla: silmävoiteet on hellävaraisia, öljy ärsytti ihoa silmän ympärillä;/ iho oli punanen mutta muualla vartalolla ja hiuksissa öljy tuo hyviä tuloksia

   Vastaa
 5. Vanessa

  mistä seerumia voi ostaa?

  Vastaa
 6. Emilia

  Haluasni käyttää seeruma mutta valitettavasti olen allerginen lähes kaikille silmätuotteille ja voin käyttää vain kaiken hellävaraisimpia ja mietoja

  Vastaa
  • Saara

   siskollani on sama ongelma mutta tämä seerumi ei ole koskaan aiheuttanut allergisia reaktioita, pelkästään loistavia tuloksia

   Vastaa
  • Manna

   Oon lukenu niin monesta blogista Nanolash-kehuja. Seerumi on kuulemma tosi hellävarainen ja sopii piilolinssien käyttäjille. Onneks mun ei tarvii huolehtia siitä ja tulokset on loistavat! upee seerumi:)

   Vastaa
 7. Maria

  ripsien kunto on parantunut luonnollisten öljyjen käytön jälkeen, myös risiiniöljyn. ne on vahvemmat ja tummemmat mutta jälkimmäinen saattaa olla vaan kosteutuksesta kiinni (ripset oli tosi kuivat ja vaikka ripsiväri oli hyvä, se kuivatti ripsiä silti). En ole koskaan kokeillut tällaista mutta haluaisin kyllä joku päivä. Mielestäni sisältö on tosi kiva mutta tuote on hieman hintava juuri nyt.

  Vastaa
 8. Fiona

  Tilattu! Odotan toimitusta ja kohta ripset kasvaa pitkinä :))

  Vastaa
 9. Natalia

  Paras koskaan käyttämäni seerumi. Ei halpa, mutta jokaisen sentin arvoinen. Ostin joskus todella kalliin seerumin ja se ei ollut läheskään yhtä hyvä. Suosittelen tätä todella.

  Vastaa
 10. Marissa

  Täydellinen kaikin tavoin, numero 1 kun puhutaan ripsiseerumeista. Yksi tehokkaimmista tuotteista ikinä, harvoin mikään tuo näin fantastisia tuloksia! Lisäksi se tomiii tosi nopeasti, vain kuukausi säännöllisessä käytössä ja ripset on tosi pitkät

  Vastaa
 11. Merja

  En ole koskaan huolehtinut ripsieni pituudesta, ehkä koska ne eivät ole kovinkaan lyhyet ja käytän silmälaseja, joten en katsele niitä kovinkaan paljon. Muutama kuukausi sitten jouduin ottamaan vahvaa antibioottia, jonka jälkeen ripseni alkoivat irrota ja tämä seerumi pelasti minut. Kirjaimellisesti viikon jälkeen irtoaminen loppui. Nyt aloitin viidennen kuukauden Nanolashin kanssa ja minulla on paksut, terveet ja vahvat ripset. Ja btw – niin pitkät, että silmälaseihin joutuu ripsiväriä 🙂

  Vastaa
 12. Olivia

  loistavaa! ostan itelle!

  Vastaa
 13. Dooris

  kaikki kuulostaa loistavalta, kunnes näin hinnan, kaikilla ei ole varaa näin kalliisiin tuotteisiin

  Vastaa
  • Amanda

   tämä seerumi kestää kuusi kuukautta käytössä, joten hinta kaksi kertaa vuodessa ei ole kauhea sijoitus, ja saat uskomattomia tuloksia

   Vastaa
  • Merja

   rahaa voi säästää tilaamalla kaksi seerumia tai mikä parempi – kolme seerumia, vaikka ystävien kanssa

   Vastaa
   • Alexina

    Toisella kerralla tilasin 2 itselleni, koska olen hyvin tyytyväinen seerumiin ja käytän sitä koko ajan tulosten ylläpitämiseksi. Kaksi pakkausta riittää puoltoista vuotta näin harvalla käytöllä, sillä käytän sitä nykyään vaan 3 kertaa viikossa.

    Vastaa
 14. Rebekka

  juuri nyt käytän tätä vain jatkoseerumina, jotta ripset pysyisivät pitkinä. Joskus unohdan ja käytän sitä vaan kerran viikossa mutta tulokset pysyvät.

  Vastaa
 15. Heidi

  Olen lukenut niin monia kommentteja, että nyt on ehkä pakko ostaa tämä 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *