Parhaimmat tuotteet, jotka antavat suojaa hiuksillesi, kun käsittelet niitä suoristusraudalla. Me testasimme 5 lämpösuojasuihketta

Suoristusraudan käyttö näyttää olevan olennainen osa useimpien naisten päivittäistä hiustenmuotoilurutiinia. Silkkiset ja sileät hiukset totta puhuen näyttävät yksinkertaisesti paremmilta ja saavat meidät näyttämään myös huolitelluilta. Karu tosiasia on, että lämpömuotoiluvälineen väärinkäytöstä on kuitenkin enemmän haittaa kuin hyötyä – lämpökäsittely riistää hiuksista kosteutta, mikä aiheuttaa haurautta ja kuivuutta hiuksiin. Välttääksesi nämä suoristusraudan haittavaikutukset sinun kannattaa turvautua lämpösuojasuihkeeseen. Miksi? Koska vain tälläinen tuote pystyy suojaamaan herkät hiuksesi äärimmäisiltä lämpötiloilta. Lämpösuoja-aineiden käyttö on ehdoton edellytys, jos altistat hiuksesi usein lämmölle.

Lämpösuojasuihkeiden valtava arsenaali kauppojen hyllyillä on sekä tietenkin siunaus, että myös kirous. Mistä tiedät, että kädessäsi pitämäsi tuote on juuri sinulle sopiva? Miten voit olla varma, että se tuottaa lupaamansa tulokset? Siksi päätimme laatia parhaiden lämpösuojasuihkeiden listauksen, jotta sinun ei tarvitse testata kaikkia tuotteita hiuksillasi.

Tarvitsevatko hiuksesi todella lämpösuojasuihketta?

Kiiltävät ja sileät hiukset ovat juuri se, mitä useimmat meistä tavoittelevat. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi altistamme hiuksemme äärimmäiselle kuumuudelle esimerkiksi vaikka suoristusrautaa käyttämällä. Ja vaikka haluttu lopputulos saavutetaankin, se ei yleensä kestä kauaa. Pian jatkuvan käsittelyn seurauksena hiukset haurastuvat ja kuivuvat. Miksi näin tapahtuu? Yksinkertaisesti siksi, että kuumuus vie hiuksistasi kosteutta. On myös ymmärrettävä, että korkeat lämpötilat ovat myös pahamaineisia sen takia, että ne heikentävät keratiinisidoksia, mikä johtaa haurastumiseen ja vaurioitumiseen. Lisäksi kuumuudelle altistuessaan hiuskuidu kohoavat, mikä johtaa pörröisyyteen ja takkuuntumiseen.

Jos haluat ehkäistä näitä negatiivisia vaikutuksia, joita suoristusrauta selvästi aiheuttaa ihan kaikille hiustyypeille, sinun tulisi ottaa käyttöön lämpösuojasuihke osana päivittäisessä hiusten hoitorutiinissasi. Ja jotta oikean tuotteen valitseminen olisi sinulle helpompaa, olemme testanneet viisi suosituinta lämpösuojasuihketta, jotka pitävät hiukset turvassa, kun käsittelet niitä. Analysoimme niiden koostumuksen ja suojan vahvuuden. Mikä tuote osoittautui parhaaksi? Katso itse alta.

ARVOSTELU: Lämpösuojasuihkeet, joita suosittelemme käyttämään ennen muotoilua

Kaikilla lämpösuoja-aineilla on yksi yhteinen ominaisuus – ne edistävät sileyttä ja kiiltoa. Oikein käytettynä ne eristävät hiukset, jotta lämpö ei aiheuta niille vaurioita. Jotkut niistä pystyvät myös korjaamaan hauraita hiuksia.

LÄMPÖSUOJASUIHKE nanoil

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

www.nanoil.fi

koko: 200 ml

Tämä tuote auttaa pitämään hiuksesi turvassa riippumatta siitä, mille lämmönlähteelle ne altistuvat. Luomalla suojaavan kerroksen Nanoil Heat Protectant Spray ei ainoastaan eristä hiuksia föönin tai suoristusraudan tuottamalta lämmöltä, vaan se myös tasoittaa hiuskuituja, jotta hiukset eivät menetä kosteuttaan. Silkkiproteiineja sisältävä tuote ehkäisee hiusten vaurioitumisen – yksinkertaisesti muotoiltuna ainesosa tekee hiuksista terveemmät ja vastustuskykyisemmät ulkoisille haittatekijöille. Mielenkiintoista on, että kun hiukset käsitellään Nanoil Heat Protectant Spray -suihkeella, ne tulevat suojatuiksi myös UV-valolta ja kuivalta ilmalta, jotka molemmat vaikuttavat haurastumiseen ja elinvoiman menetykseen. Voit siis tehdä vain yhdellä tuotteella hiuksistasi hyvin suojatut ja näkyvästi terveemmän näköiset. Kuinka vahva lämpösuoja tuotteessa sitten on? Valmistaja lupaa, että tuote antaa suojaa jopa 230 °C:n/440 °F:n saakka, jos suihkutat Nanoil Heat Protectant Spray -suihketta hiuksiisi ennen muotoilua. Sinun ei tarvitse huolehtia lässähtäneistä tai rasvaisista hiuksista, koska tämä suihke ei sotke hiuksiasi. Tämä on ehdottomasti yksi hinta-laatusuhteeltaan parhaimmista lämpösuoja-aineista.

#2 Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray

koko: 200 ml

Tartu Schwarzkopf OSIS+ Flatliner -lämpösuojasuihkeeseen, jos etsit tuotetta, joka auttaa sinua luomaan pitkäkestoisia kampauksia suoristusraudalla. Voit olla varma, että tämä suihke tekee hiuksistasi huolitellut jopa useaksi tunniksi, vaikka viettäisit aikaa kosteissa olosuhteissa. Schwarzkopfin lämpösuojasuihkeen sisältämät polymeerit luovat todistetusti suojan, joka torjuu korkeita lämpötiloja, joka riittää suojaamaan hiuksia jopa 440°F:n/230°C:n lämpötilalta. Toinen positiivinen asia tässä lämpösuoja-aineessa on sen kosteuttava vaikutus hiuksiin, ja tämä minimoi hiusten haurastumisen. Mitä tulee levitykseen, voit laittaa sitä joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin – ihan kuten itse haluat. Suuri pullo riittää pitkään, mutta hinta on kyllä melko korkea.

#3 L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In

koko: 150 ml

Tämä tuote on suunniteltu ylläpitämään hiusten sileää ja kiiltävää vaikutusta jopa 3 päivän ajan. Sitä suositellaan pääasiassa pitkille ja vaurioituneille suortuville. Hiuksiin jätettävän koostumuksen ansiosta tuote itse asiassa tekee melko hyvää jälkeä, ja jättää hiukset sileiksi ja ehkäisee pörröisyyttä todella pitkään. Mitä tulee ainesosiin, L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In sisältää vitamiineja, proteiineja ja risiiniöljyä, ja siksi se pystyy tekemään hiuksista pehmeät ja miellyttävän tuntuiset. Samat ainesosat ovat myös vastuussa siitä, että ne ehkäisevät hiusten takkuuntumisen ja katkeilun. Ja tietenkin ne suojaavat hiuksia korkeilta lämpötiloilta, joka liittyy olennaisesti lämpömuotoiluun. Löydät Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray -suihketta lähes mistä tahansa kaupasta.

#4 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

koko: 150 ml

Tässä on toinen ammattimainen hiustenhoitotuote, joka on suunniteltu tarjoamaan suojaa lämpövaurioilta. Se myös parantaa hiusten rakennetta, joten ne näyttävät selvästi terveemmiltä ja niitä on helpompi muotoilla tuotteen käytön jälkeen. Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant tasoittaa hiuskuituja, jolloin hiukset ovat sileämmät, kiiltävämmät ja kosteutetut. Mistä tämä hämmästyttävä koostumus on sitten tehty? Se itse asiassa sisältää hyaluronihappoa, abyssiinia ja E-vitamiinia, ja siksi se pystyy suojaamaan hiuksia, vaikka lämpötila nousisi 230°C / 440°F saakka. Ja jos tarvitset tuotteen, joka estää hiuksiasi kihartumasta, se on toinen syy, miksi sinun pitäisi tarttua Chronologiste Thermique Regenerantiin. Vaikka Kerastasella on niin paljon tarjottavaa, pullon hinta on melko kallis, minkä vuoksi useimmat käyttäjät etsivät halvempia, mutta yhtä tehokkaita ratkaisuja.

#5 Kevin Murphy Ever Smooth

koko: 150 ml

Tämä tuote näyttää koko potentiaalinsa, kun se altistuu korkeille lämpötiloille. Mitä se oikeastaan tekee? Se jättää hiukset muun muassa sileämmiksi ja vastustuskykyisemmiksi kosteutta vastaan, mikä on loistava uutinen niille, jotka tappelevat hiusten pörröisyyttä vastaan. Kevin Murphy Ever Smooth on kevyt koostumukseltaan, joka lisää hiusten hallittavuutta ja voit luoda luonnollisen näköisen lopputuloksen. Ainesosaluettelo näyttää lupaavalta, sillä se sisältää puunkuoriuutetta sekoitettuna valkoiseen sypressiin ja siniseen sypressiin. Se ei kuitenkaan sisällä parabeeneja tai sulfaatteja, mikä on toinen mainittava plussa. Mielestämme Kevin Murphy Ever Smooth on todella hyvä tuote, mutta se voisi maksaa vähän vähemmän.