Lashcode ripsiväri: vakuuttava meikki ja tehokas ripsihoito yhdessä tuotteessa

parhaiten myyvä ripsiväri LashcodeOnko mahdollista yhdistää meikki ripsihoitoon? Kyllä, täysin mahdollista, kunhan valitsemme oikean tuotteen. Tämä kauneustuote on Lashcode -ripsiväri, joka yhdistää sysimustan värin saadakseen aikaan vakuuttavan silmämeikin ja luonnollisten hoitavien ainesosien voiman. Opi lisää Lashcoden tarjoamista mahdollisuuksista päivittäisessä meikissä.

Tässä tulee ripsiväri, joka peittää jokaisen ripsen todella kevyellä, täydellisen värisellä koostumuksella kahdella ominaisuudella – kaunistavalla ja ripsiä hoitavalla. Lashcode on tuote, joka vastaa naisten tarpeita, jotka haluavat meikistä enemmän kuin tavallisen. Paljasta karismaattisen katseen parhaan version salaisuus.

LASHCODELLA ON SE, MITÄ NAISET ETSIVÄT

suosittu ripsiväri LashcodeLashcode -ripsiväri avaa mahdollisuuksia tuhansille naisille, jotka eivät ole vielä löytäneet ihanteellista ripsiväriä. Se näyttää tien vakuuttavaan katseeseen ja häikäisevään meikkiin hoitamalla samalla ripsiä. Tarkan applikaattorin ja innovatiivisen, ravitsevilla ainesosilla vahvistetun koostumuksen ansiosta Lashcode pystyy yhdellä kerroksella:

 • saamaan ripsistä paksummat ja tuuheammat paakkuuntumatta,
 • erottelemaan ripset täydellisesti,
 • pidentää ja taivuttaa maksimaalisesti,
 • tuo esiin silmien luonnollisen muodon,
 • tarjoaa 24 tunnin keston,
 • vahvistaa ja hoitaa ripsien tuppia.

Tämä Lashcoden vallankumouksellinen ominaisuus on kahden tekijän ansiota. Niiden yhdistelmä loi ensimmäisen ripsivärin, joka ei ole ainoastaan korvaamaton meikkituote, vaan se hoitaa myös silmien ympärillä kasvavia ripsiä juurista latvoihin.

 • Lashcoden harjan muoto edesauttaa sulavaa levitystä, myös lyhyisiin ja ohuihin ripsiin. Kapeampi kärki pääsee käsiksi jopa vaikeasti tavoiteltaviin ripsiin, peittäen ne intensiivisen mustalla värillä. Applikaattorin koko ja silikoniharjasten asettelu suunniteltiin tarkasti, jotta silmämeikki onnistuisi ripsien muodosta, pituudesta, paksuudesta ja käyttäjän taidoista huolimatta.
 • Lashcode koostumus kahdella tehtävällä on yhdistelmä parhaita ravitsevia ainesosia ja ainesosia, jotka peittävät ripset mustalla värillä ja antavat viehättävän katseen ja maksimaalisen kestävän meikin. Terveet ja vahvat ripset, jotka sorption ansiosta imevät itseensä parhaat hoitavat ainesosat ripsiväristä, näyttävät paremmilta puuterimaisen värin ansiosta. Hoitavat ainesosat tässä tuotteessa ovat, muun muassa, E-vitamiini, vuohennokkauute, pro-vitamiini B5, arginiini sekä kaksi uutetta: vehnästä ja soijasta.

16 Comments “Lashcode ripsiväri: vakuuttava meikki ja tehokas ripsihoito yhdessä tuotteessa”

 1. Jumalatar

  pitkään kestävä vaikutukset, mahdollisuus levittää muutama kerros ilman ötökän jalkojen näköisiä ripsiä, ei irtoamista ripsistä ja syvä musta väri, joka on minusta tärkeintä ripsivärissä. Tilasin juuri tämän ripsivärin ja toivon sen täyttävän kaikki odotukseni 🙂

  Vastaa
 2. Rula21

  Pitkät, paksut, luonnolliselta näyttävät ripset, ellei kerroksia sitten levitä montaa. Silloin ripset näyttävät tekoripsiltä, tosin kauniisti eroteltuina. Suosittelen todella.

  Vastaa
 3. Katariina

  Täydellinen käyttää, tosi nopea ja helppokäyttöinen, yksi kerros riittää halutun tuloksen aikaansaamiseksi mutta jos silmiä haluaa korostaa lisää, voi laittaa kaksi kerrosta. Ei tahroja, ei irtoamista edes tuntien jälkeen. Olen tyytyväinen tuloksiin.

  Vastaa
 4. Martta

  Paras harja ikinä!

  Vastaa
  • Merja

   Upee harja. En oo koskaan törmänny harjaan, joka erottelis ripset näin hyvin. Aiemmin pidin normaaleista harjoista mutta tää on mestariteos 🙂 10/10

   Vastaa
 5. Marketta23

  Vuoden täydellisyys 🙂

  Vastaa
 6. Kolminaisuus

  Tosi pitkäkestoinen ripsiväri, en oo koskaan omistanu 24h kestävää ripsiväriä mutta tää pysyy ripsissä koko päivän ilman kohennusta. Mun ei myöskään tarvii viettää tunteja meikinpoiston parissa, tää lähtee ihan normaalilla misellivedellä.

  Vastaa
 7. heidi

  Mun ripset on hyvässä kunnossa enkä oikeestaan tarvii ylimäärästä hoitoainetta mutta hoitava ripsiväri on kuitenkin paras valinta. Haluaisin kokeilla tätä joskus.

  Vastaa
 8. Janeem

  Käytin tätä kerran ja se on ihan ok mutta en laita näin paljon rahaa ripsiväriin enää ikinä

  Vastaa
  • LULU

   Mielestäni laatuun ja tehokkuuteen nähden hinta on oikeen kohtuullinen.

   Vastaa
 9. Raakel99

  Eniten miellyttää ripsivärin antama paksuus, koska ripset on aika pitkät mutta ohuet. Lashcode antaa paksuutta ja erottelee ripset mukavasti ja näkyvästi. Ripsiä näyttää olevan enemmän.

  Vastaa
 10. Anne

  Ihan okei

  Vastaa
 11. Floora

  voiko tätä ostaa jostain kaupasta? Haluaisin nähä sen ennenkuin ostan..

  Vastaa
 12. Softra

  Tuubi loppus just ja ripsivärin koostumus on pysyny täysin samana koko matkan, ei lisää paksuutta tai paakkuja. Täydellinen laatu,

  Vastaa
 13. Ninni

  Tosi hyvä mutta musta ihan verrattavissa markkinoiden muihin luksusripsiväriin.

  Vastaa
 14. T.

  Ripsien taivuttajan voi unohtaa koska tämä taivuttaa ripset kauniisti 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *