Kauneusvinkit ihon ja hiusten parempaan hoitoon

Jos haluat pitää parempaa huolta ihostasi ja hiuksistasi, olisi hyvä ottaa käyttöön joitain seuraavista kauneusvinkeistä. Nämä vinkit tarjoavat varmasti monia hyödyllisiä vaikutuksia, auttavat sinua olemaan järjestelmällisempi ja ehkä pääsemään eroon ihosi ongelmista.

Hiusöljyhoito yön yli

Tämä vaihtoehto sopii parhaiten ihmisille, joilla on tapana pestä hiuksensa aamulla. Yön yli kestävällä hiusöljyhoidolla on paljon etuja. Monien muiden etujen lisäksi hiuksesi saavat suuremman annoksen arvokkaita aineosia pidemmällä vaikutusajalla. Kuinka hoito tehdään? Kun olet levittänyt valitsemaasi öljyä hiuksiisi, sido ne letille tai nutturalle ja aseta pyyhe tyynyllesi. On tärkeää valita öljy hiusten huokoisuustyypin mukaan.

Kuivavartaloharjaus

Tämä on loistava hoito selluliitista ja raskausarvista kärsiville ihmisille. Kuivavartaloharjauksella on myös monia muita ominaisuuksia, se tekee ihosta joustavan, stimuloi verenkiertoa, parantaa ihon kuntoa, kuorii kuolleita ihosoluja, lämmittää ja toimii kuin hieronta. Valitse hoitoon kosteuttava tuote ja luonnonharjaksinen harja.

Selluliittia vähentävä kiinalainen kuppaushieronta

Samankaltainen kuin tyhjiöhieronta, mutta pienemmässä mittakaavassa. Hieronta auttaa selluliitin ja raskausarpien hoidossa ja antaa samanlaisia ​​tuloksia kuin kuivavartaloharjaus. Muista, että kiinalainen kuppaushieronta voi olla kivuliasta ja aikaa vievää.

Darsonvalisaatio-hoito

Hoito, jota käytetään ihon desinfiointiin. Siinä käytettävä laite käyttää sähköimpulsseja otsonin muodostamiseen. Darsonvalisaatiota suositellaan aknesta tai liiallisesta talinerityksestä kärsiville. Laitetta voidaan käyttää sekä kasvoille että päänahalle.

Kasvonaamio

Kasvonaamio on täydellinen täydennys ihonhoitoon. Sillä on erilaisia ​​käyttötarkoituksia, ominaisuuksia ja toimintoja. Naamion sisältö ja koostumus tulee sovittaa ihotyypin ja sen tarpeiden mukaan. On suositeltavaa käyttää kasvonaamiota kerran tai kahdesti viikossa ihon puhdistamisen ja kuorimisen jälkeen. Käytä naamiota myös ennen tärkeitä tapahtumia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *