Tutustu 5 myydyimpään kulmageeliin!

Kulmageeli on todellinen monitoimituote kulmatuotteiden joukossa. Se ei ainoastaan kiinnitä koko kulmameikkiä, vaan myös muotoilee kulmat, lisää volyymia ja häivyttää karvattomat aukot. Voit yleensä valita läpinäkyvän tai sävytetyn versioiden väliltä. Vain muutamalla siveltimen vedolla voit luoda näyttävät kulmakarvat. Tämä itekniikka saa aikaan tuuheat, korostetut ja luonnollisen näköiset kulmat. Hyvä kulmageeli voi korvata muun muassa kulmavahan, muotoilusaippuan, kulmamaskaran ja jopa kulmakarvojen laminoinnin!

myydyimmät kulmageelit

Millainen kulmageeli sinun tulisi valita? Tutustu kulmageelien top 5:n, jotka ovat lukuisten kuluttajien suosikkeja.

1. NANOBROW LAMINATION GEL

nanobrow lamination gel

Kiistaton numero ykkönen – ainutlaatuinen Nanobrow Lamination Gel. Kevyt koostumus nostaa, tuuheuttaa, muotoilee ja kiinteyttää kulmia luonnollisen ilmeen aikaansaamiseksi. Kestävä, geelimäinen koostumus kestää 24 tuntia ilman korjailuja. Hienostunut spoolie täyttää kulmakarvat värillä tasaisesti. Sen pienen koon ansiosta voit levittää juuri oikean määrän tuotetta ja tavoittaa näin jokaisen kulmakarvan. Nanobrow Eyebrow Gel levittyy aina tasaisesti, eikä se jätä raitoja tai tahmeaa jälkeä. Se luo optisen illuusion paksummista ja tuuheammista kulmakarvoista. Tämä on ensimmäinen laatuaan oleva tuote, joka pystyy korvaamaan kulmakarvojen laminoinnin, antaen petollisen samanlaisen vaikutuksen. Se jättää kulmakarvat kohotetun, täyteläisen ja kiiltävän näköisiksi – aivan kuin ammattilaisen tekemän hoidon jälkeen. Se ei luo kulmiin rumaa ”kuorta”. Koostumus ei myöskään rasita herkkiä kulmakarvoja. Se antaa pehmeän, mutta vahvan pidon vain yhdellä siveltimen vedolla.

Lisätietoa: nanobrow.fi

➜ Koostumus: kevyt ja geelimäinen, risiiniöljyllä rikastettu
➜ Sävyt: läpinäkyvä, beige, ruskea ja musta
➜ Hyödyt: 24 h kestävä vaikutus, vedenkestävä, hoitavat ominaisuudet, laminoidun näköiset kulmakarvat, loistava suorituskyky, naamioi karvattomat aukot, kätevä pakkaus ja silikoninen spoolie

2. BOBBI BROWN NATURAL BROW SHAPER

Bobbi Brown Natural Bow Shaper on yksi markkinoiden suosituimmista kulmageeleistä. Naiset ympäri maailmaa rakastavat sitä sen vaikuttavan vaikutuksen vuoksi. Kahdeksan luonnollisen sävyn avulla voit valita piirteisiisi täydellisesti sopivan sävyn. Bobbi Brownin kulmageeli korostaa tehokkaasti ja muotoilee kulmakarvoja antaen niille luonnollisen tuuhean ilmeen. Luonnollisia ainesosia, kuten risiiniöljyä ja kookosöljyä, sisältävä koostumus ravitsee ja kosteuttaa kulmia. Ravitseva Brow Conditioning Complex parantaa myös heikkojen kulmien kuntoa. Mukana tulee pieni, soikea harja.

➜ Koostumus: kevyt ja kosteuttava, rikastettu risiini- ja kookosöljyillä
➜ Sävyt: kirkas, harmaa, vaalea, tummanruskea, ruskea, mahonki, espresso ja pehmeä musta
➜ Hyödyt: hoitavat ominaisuudet, sopii erinomaisesti kulmien muotoiluun, kartiomuotoinen spoolie, 24 tunnin vaikutus, vedenkestävä ja kevyt koostumus

3. GLOSSIER BOY BROW

Glossierin Boy Brow -kulmageelistä on tullut ikoninen kulmatuote. Sitä rakastavat minimalistit ja meikittömän näköisen meikin ystävät. Ei ainoastaan sen huomattavan suorituskyvyn vaan myös sen kermaisen koostumuksen ja upean muotoilun ansiosta. Se antaa tahmaamattoman lopputuloksen – sen sijaan se jättää kulmakarvat pehmeiksi ja joustaviksi. Luonnolliset vahat pitävät kulmakarvat paikoillaan ilman ”rapeaa” lopputulosta. Voit luoda sen avulla rohkeat kulmakarvat, jotka kestävät koko päivän. Huonona puolena on tosin mainittava, että väritön geeli näyttää enemmänkin valkoiselta ja muuttuu läpinäkyväksi vasta levityksen jälkeen.

➜ Koostumus: öljyhapolla, lesitiinillä ja kollageenilla rikastettu kermainen kaava; hajusteeton ja alkoholiton
➜ Sävyt: kirkas, vaalea, vaaleanruskea, ruskea ja musta
➜ Hyödyt: kermainen koostumus, kätevä pakkaus, hoitavat ominaisuudet ja luonnolliset ainesosat

4. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

Revitalash H-Def Brow Gel on kulmakarvojen muotoilu- ja sävytysgeeli, joka auttaa tekemään kulmakarvojen päivittäisestä meikkausrutiinista vaivatonta. Mukana tulee käytännöllinen, kaksipuolinen applikaattori, jossa on kampa kulmakarvojen erottamiseen ja perinteinen harja itse tuotteen levittämiseen. Huonona puolena on rajallinen värivalikoima; Revitalashin kulmageeliä on saatavilla vain 3 sävyssä – kirkas, vaalea ja tummanruskea. Ravitsevia ainesosia sisältävä koostumus vahvistaa ja parantaa kulmakarvojen ulkonäköä sekä kuntoa.

➜ Koostumus: ravitseva, rikastettu soft-flex-polymeereillä ja lesitiinillä, parabeeniton sekä hypoallergeeninen
➜ Sävyt: kirkas, vaalea ja tummanruskea
➜ Hyödyt: vedenkestävä, kaksipuolinen harja, luonnolliset ainesosat, hoitava, sopii erinomaisesti kulmakarvojen muotoiluun ja kartiomainen spoolie.

5. TOO FACED BROW WIG EYEBROW GEL

Too Faced Brow Wig Eyebrow Gel on listauksemme viimeinen tuote. Se on yksinkertaisesti loistava tuote oheneville kulmakarvoille. Hienoja mikrokuituja sisältävä koostumus asettuu kulmakarvoihin ja iholle, häivyttää mahdollisia karvattomia aukkoja ja paksuntaa kulmia visuaalisesti. Ne tuovat lisää uskomatonta volyymia. Tämä tuote on kuin ”kulmakarvojen pidennykset tuubiin pakattuna”. Brow Wig Eyebrow Gel muotoilee, paksuntaa, määrittelee ja asettaa kulmakaaret todellista vau-efektiä varten.

➜ Koostumus: geelimäinen koostumus, jossa on mikrokuituja ja jotka tekevät kulmakarvoista paksummat
➜ Sävyt: luonnonvaalea, taupe, keskiruskea ja tummanruskea
➜ Hyödyt: paksuntavat mikrokuidut, pieni spoolie, kätevä pakkaus ja peittää karvattomat aukot