Vähemmän on enemmän! Valitse luonnollisuus Nanobrow Lamination Gelin avulla

kulmakarvojen laminointi

Trendit muuttuvat, mutta luonnollisuus pysyy aina pinnalla. Minimalismi kauneus- ja hygieniatuotteissa on ihanteellinen seikka myös meille kiireisille. Yhä useammat ihmiset arvostavat tätä trendiä sen kätevyyden, tilansäästön ja ympäristöystävällisten ratkaisujen vuoksi. Pari hyvää kauneustuotetta meikkejä täynnä olevan laatikon sijasta? Nykyään vähemmän on enemmän. Meikitön trendi on tapa korostaa kauneuttasi hienovaraisesti – ilman työlään kulmameikin luomista, huulien punaamista, ripsienpidennyksiä tai kasvojen ihon peittämistä runsaalla meikkikerroksella. Kauneusminimalistin meikkipussi ei ole täydellinen ilman Nanobrow Lamination Geliä. Tutustu siihen nyt paremmin!

Miten Nanobrow Lamination Gel toimii?

Hienostuneen spoolien ansiosta geeli peittää jokaisen karvan kaksinkertaistaen sen volyymin. Se luo illuusion täyteläisistä, paksuista ja tuuheista kulmakarvoista. Geeli myös pitää karvat paikoillaan koko päivän. Sen koostumus ei kuivata karvoja tai ihoa eikä se ärsytä herkkää silmänympäryksen ja kulmakarvojen aluetta. Tämä hellävarainen kosmetiikka sopii hyvin herkällekin iholle. Se on loistava korvike klassiselle kulmamaskaralle tai muotoilusaippualle. Nanobrow Lamination Gel tarjoaa ainutlaatuisen laminoidun näköisen lopputuloksen – eikä sinun tarvitse edes vierailla kauneushoitolassa!

paras kulmakarvageeli arvostelu

Käyttöohje: Voit käyttää Nanobrow Lamination Geliä suoraan sellaisenaan tai yhdistää sen muihin kulmameikkituotteisiin (kulmakynään, kulmapuuteriin tai pomadeen). Löydä luonnollinen kulmavärisi mukainen sävy (saatavilla beige, ruskea ja musta) tai valitse väritön versio. Päällystä kulmakarvat huolellisesti tuotteella spoolien avulla. Harjaa karvoja niiden kasvusuuntaan ja nosta niitä hieman ylöspäin. Tämä lisää visuaalisesti paksuutta ja saa aikaan tuuheamman vaikutelman. Jos haluat tyylikkäämmän ilmeen, tasoita kulmakarvojen yläreuna niin, ettei yhtään karvaa jää ulkonevaksi.

Kulmakarvojen laminointi vs. Nanobrow Lamination Gel

Ei ole mikään salaisuus, että kulmien laminointi on kosmeettinen toimenpide, joka muuttaa kemiallisesti hiusten rakennetta. Tioglykolihappo, joka on laminointiaineiden tärkein ainesosa, hajottaa sidoksia, jotka määrittävät kulmakarvojen luonnollisen muodon ja kasvusuunnan. Se pohjustaa kulmakarvat valmiiksi lisämuutoksia varten. Laminointituotteet puolestaan määrittävät kosmetologin antaman uuden kulmakarvojen muodon. Vaikutukset kestävät noin 1-2 kuukautta.

Nanobrow Lamination Gel tuottaa kulmien laminointivaikutelman ilman kosmetologilla käyntiä. Innovatiivinen geeli lisää kiiltoa ja pitää karvat paikallaan aivan kuten kulmien laminointituotteet. Sen suurempi kapasiteetti takaa useiden kuukausien säännöllisen käytön. Lisäksi Nanobrow’n kulmageeli ravitsee ja vahvistaa kulmakarvojen juuria päivittäin. Se on paras ratkaisu herkälle, punoitukseen taipuvaiselle iholle.

Nanobrow Lamination Gel – kulmageeli

Saatavilla väreissä:

Kulmien hoito ja meikki yhdessä tuotteessa!

Nanobrow Lamination Gelin koostumus sisältää risiiniöljyä, joka lisää kiiltoa ja suojaa kulmakarvoja vaurioilta. Risiiniöljy toimii luonnollisena kulmakarvaseerumina, joka vahvistaa juuria ja edistää hiusten kasvua. Öljyn sisältämät vitamiinit kosteuttavat ja uudistavat silmänympärysihoa. Tulos? Aina terveet, vahvat ja tuuheat kulmakarvat päivittäisestä kulmien muotoilusta huolimatta. Etsitkö ravitsevaa ja pitkäkestoista kulmageeliä, joka tuottaa kulmakarvojen laminointivaikutelman – tässä se on!

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)