No brow -trendi selitettynä! Pitäisikö sinun kokeilla sitä?

Yksi kuumimmista kauneustrendeistä vuonna 2020 olivat saippuakulmat. Lähes kaikki naiset halusivat paksut, rohkeat kulmakarvat. Vaaleaihoisena blondina oleminen oli tuolloin varmasti kovaa aikaa. Uusi trendi on kuitenkin kuin suunnattu juuri heille! Mikä on no brow -trendi?

No brow… Pitäisikö sinun ajella kulmakarvasi?

Ei hätää: no brow on eräänlainen meikkitrendi, joka korostaa kulmakarvojasi pehmeästi. Vuoden 2021 trendit kertovat, että niin kutsuttu meikitön meikki näyttää luonnolliselta ja hienovaraiselta, myös kulmakarvat. Mielenkiintoista on, että se eroaa täysin viime kauden tuuheista, huomiotaherättävistä kulmakarvoista. Keskitymme siis tekemään kulmista vaaleammat, emme tummemmat. Sääntö uudelle trendille on yksinkertainen: mitä vaaleampi, sen parempi! Kulmiesi on tarkoitus näyttää auringon vaalentamilta. Niiden ei pitäisi olla silmiinpistävät. Itse asiassa sinun pitäisi näyttää ensisilmäyksellä siltä, ettei sinulla ole kulmakarvoja. Tämäntyyppisen meikin tarkoituksena on kiinnittää huomiota silmiin ja hoikentaa kasvonpiirteitä.

Viimeisimmät meikkitrendit: no brow

Instagramissa on yli 50 tuhatta #nobrows-kuvaa! Niissä näkyy sekä taiteellisia että arkisia meikkejä. Tilda Swinton on yksi luonnollisen näköisen meikin parhaiten taitavista naisista. Hänen hädin tuskin näkyvät kulmansa tunnetaan yhtä hyvin kuin hänet itsensäkin. Brittinäyttelijä osoittaa, että on parasta olla oma tyyli sen sijaan, että yrittää seurata kaikkia nopeasti muuttuvia trendejä.

Peruuttamattomia muutoksia? Ei välttämättä!

Ennen kuin päätät päätyä pysyvään kulmien vaalennukseen, kokeile kulmattomuutta levittämällä kulmiin hieman puuteria tai meikkivoidetta. Se on hyvä ja helppo tapa nähdä, onko kulmien luonnollisen värin muuttaminen vaivan arvoista. Valinnanvaraa valkaisutuotteiden suhteen löytyy myös paljon (esim. Sally Hansen Creme Hair Bleach for Face, Jolen Creme Bleach Mild Formula). On olemassa myös luonnollisia tapoja saada aikaan kulmakarvaton ilme: voit hieroa kulmakarvoihin muun muassa sitruunamehua. Muista kuitenkin aina valita trendeistä sellaiset, jotka kohentavat itsetuntoasi. Näyttää siltä, että vuosi 2022 tuo hyviä muutoksia. Toivottavasti luonnollisen ilmeen ihannointi säilyy pidempään.