Nanoil Keratin Shampoo uupuneiden hiusten pelastukseksi

Oletko ollut huolissasi hiuksistasi lähiaikoina? Ovatko hiuksesi heikot, värittömät, kiillottomat ja elottomat? Tarvitsevatko hiukset kalliita tuotteita palautuakseen luonnollisen kauniiksi? Pikahoito vaurioituneille ja kuiville hiuksille – onko sellaista edes olemassa?

paras misellishampoo keratiinilla Nanoil

Nanoilin misellishampoo keratiinilla on suunnattu uupuneille ja vaurioituneille hiuksille, jotta hiukset voisivat palautua ja saada kosteutusta hius hiukselta. Jatka lukemista ja opi, miten tätä shampoota voi käyttää hiusten vahvuuden ja ulkonäön palauttamiseksi lähes yhdessä päivässä.

Nanoil Micellar Keratin Shampoo: miten se toimii?

Shampoon päätehtävä on korjata vaurioituneita, elottomia ja kuivia hiuksia. Shampoo kaunistaa ohuita ja tuuheutta kaipaavia hiuksia näkyvästi. Lisäksi Nanoilin keratiinishampoo suojaa hiuksia vaurioilta, saa hiuksista kauniimmat ja jättää ne uskomattoman eloisiksi. Uniikki koostumus sisältää runsaasti proteiineja, arvokkaita rasvahappoja ja misellejä, jotka auttavat voittamaan takaisin tuuheat ja terveet hiukset. Nanoil Keratin Shampoo:

Nanoil misellishampoo keratiinilla
  • paikkaa uupuneita ja vaurioituneita hiuksia
  • kosteuttaa kuivia hiuksia
  • puhdistaa päänahan tehokkaasti ja hellävaraisesti

Nanoil Micellar Keratin Shampoo: minkälaisille hiuksille se sopii?

Tämä misellishampoo hoitaa ja puhdistaa hiuksia täysin turvallisella ja uskomattoman tehokkaalla tavalla. Tuote sopii siksi myös hauraille, hennoille ja ohuille hiuksille sekä herkälle päänahalle. Shampoo hoitaa myös rasvaisia, kosteutusta kaipaavia ja erittäin vaurioituneita hiuksia.

Lisäksi Nanoil Micellar Keratin Shampoo sopii täydellisesti kuiville ja takkuisille, normaaleille ja heikoille hiuksille. Syväpuhdistettu päänahka ja hiukset voi nähdä jo ensimmäisellä käyttökerralla. Tuote poistaa hiuksiin kerääntyneitä kauneustuotteita helposti, joka on suuri plussa. Mikäli kuihtuneita hiuksia haluaa kosteuttaa, Nanoilin misellishampoo keratiinilla on loistava valinta kylpyhuoneen hyllylle!

Nanoil Micellar Keratin Shampoo: mitkä ovat sen pääainesosat?

  • misellit – puhdistavat hiukset ja päänahan syvästi. Poistavat epäpuhtauksia ja hiuksiin kertynyttä tuotejäämää. Lisäksi misellishampoo on pH-neutraali, eli se ei häiritse päänahan pH-tasapainoa.
  • nestekeratiini – imeytyy syvimpiin hiuskerroksiin paikatakseen ja korjatakseen vaurioita. Lisäksi keratiini lisää kiiltoa ja kaunistaa hiuksia tuuheuttamalla niitä. Hiuksista tulee välittömästi sileät.
  • risiiniöljy – paras öljy hiustenhoitoon. Öljy vahvistaa hiuksia ja siinä on antiseptisiä ominaisuuksia. Risiiniöljyn ansiosta päänahka saa syvää ravitsemusta ja kosteutusta. Öljy on myös tunnettu kyvystään ehkäistä kuivuutta ja tali-ihottumaa.

Nanoil Micellar Keratin Shampoo: käyttöohjeet

Tätä shampoota voi käyttää niin usein kuin haluaa. Esimerkiksi rasvaisiin hiuksiin Nanoil Keratin Micellar Shampoota voi käyttää päivittäin huolehtimatta siitä, että päänahka ärsyyntyisi. Arvokkaiden misellien ansiosta Nanoil Shampoo jättää hiukset täydellisen puhtaiksi. Tuloksena on sileämmät, mukavamman tuntuiset ja terveen kiiltävät hiukset. Keratiini paikkaa hiuksia täyttämällä avonaiset aukot hiusten varsissa.

Shampoo kestää kauan ja vaahtoutuu hyvin. Sitä puristetaan pieni määrä kämmeneen ja levitetään märkiin hiuksiin. Hiero päänahkaa, huuhtele vaahto pois ja toista, mikäli hiukset tarvitsevat ylimääräistä puhdistusta.

Nanoil Micellar Keratin Shampoo: vahvista vaikutuksia!

Mikäli hiukset ovat äärimmäisen vaurioituneet ja ne tarvitsevat ylimääräistä tukea ja vahvistusta, Nanoilin koko keratiinisarjaa voi kokeilla. Sarjasta löytyy myös hiusnaamio ja bi-phase suihkehoitoaine. Hiukset saavat takaisin menetetyn elinvoiman ja upean ulkonäön! Paikkaa hiuksesi kotona ja saa salonkilaatuisia tuloksia – Nanoil tarjoaa ammattitason ratkaisuja kotikäyttöön. Tutustu tuotteeseen itse ja käy sivulla nanoil.fi!