Nanobrow Lamination Kit. Ryhdy kulmakarvojen laminoinnin ammattilaiseksi kotona!

Haluaisitko tehdä kulmien laminoinnin kotona? Ennen kuin väität sen olevan täysin mahdotonta, lue alla artikkelimme aiheesta. Lukemiseen menee vain alle 2 minuuttia, ja opit, miten helposti ja turvallisesti suoritat kulmien laminointihoidon itse ja nautit täydellisesti huolitelluista kulmakarvoista viikkotolkulla! Sillä seuraavaksi sinulla on mahdollisuus tutustua suosittuun kulmien laminointisettiin: Nanobrow Lamination Kitiin.

kulmakarvojen laminointi

Mitä varten kulmien laminointikäsittely on kehitetty?

Kulmien laminointikäsittely on kauneushoito, joka on suunniteltu kiinnittämään ja muotoilemaan kulmasi pidemmäksi aikaa kuin vain yhdeksi päiväksi. Laminoidut kulmakarvat eivät niin sanotusti peseydy pois meikinpoiston yhteydessä. Kun kulmakarvat on laminoitu, ne kestävät useita viikkoja huoliteltuina aamusta iltaan.

Kaikki mitä tarvitset kulmakarvojen laminointiin – Nanobrow Lamination Kit

nanobrow lamination kit

Siirry vain osoitteeseen www.nanobrow.fi, ja koe, kuinka helppoa kulmien laminointi voi olla.

Hyvä kulmien laminointisetti – mikä sinun pitäisi valita?

Hyvän laminointisetin, jota voit helposti käyttää kotona, on oltava huolellisesti kehitetty. Se ei todellakaan saa hukuttaa sinua liuosten ja pullojen määrällä tai monimutkaisilla ohjeilla. Siksi tämä kulmien laminointisetti vetoaa varmasti sinuun! Nanobrow Lamination Kit on luotu kulmien laminointiin kotona, vaikka sen korkea laatu ja erinomaiset tulokset laminoinnin jälkeen tekevät siitä erittäin suositun myös ammattilaisten käsissä useissa eri kauneushoitoloissa. Tyylikäs laatikko sisältää:

1. BROW GLUE – kulmaliima (7 ml / 0,24 fl oz)
2. LIFTING SOLUTION – vaihe 1 kohotusliuos (5 ml / 0,17 fl oz)
3. FIXING SOLUTION – vaihe 2 kiinnitysliuos (5 ml / 0,17 fl oz)
4. SEKÄ TARVITTAVIA SIVELTIMIÄ JA APPLIKAATTOREITA

Nanobrow Lamination Kit. Laminoi kulmakarvat kotona askel askeleelta

  1. Poista meikki esimerkiksi öljyttömällä micellar-vedellä.
  2. Levitä liima (kulmaliima-pullosta) kulmakarvoihin setin mukana tulevalla applikaattorilla. Pidä tuotetta kulmissasi 25-50 sekuntia.
  3. Tartu puhtaaseen siveltimeen ja levitä vaihe 1 -tuotetta kulmakarvoihin. Harjaa kulmia haluttuun suuntaan niiden muodon korjaamiseksi. Anna vaikuttaa 5-8 minuuttia. Pyyhi tuote lopulta pois kuivalla vanulapulla.
  4. Ota puhdas applikaattori ja levitä vaihe 2 -liuosta kulmakarvoihin. Harjaa karvoja ja anna niille taas haluttu muoto. Jätä tuote kulmakarvoihin 5-8 minuutiksi. Poista kostealla vanupallolla.

Harjaa lopuksi kulmakarvat varovasti läpi spooliella ja nauti lopputuloksesta. Onnittelut – olet juuri laminoinut kulmakarvasi!

Kuinka kauan kulmakarvojen laminointi Nanobrow’n laminointisetillä kestää?

Kulmien laminointi Nanobrow Lamination Kitillä kestää noin 15-20 minuuttia, kun taas tulokset kestävät kulmissa 6-8 viikkoa. Se tarkoittaa noin kaksi kuukautta kauniisti ja ja täydellisesti muotoiltuja kulmakarvoja, juuri sellaisina, joista olet aina unelmoinut.

kulmien laminointi setti

Nanobrow Lamination Kit – kuinka moneen hoitokertaan se riittää?

Nanobrow Lamination Kit on erittäin riittoisa, sillä se riittää noin 10-12 laminointikäsittelyyn. Se tarkoittaa yli vuoden upeita kulmakarvoja! On syytä mainita, että laminointikäsittelyn jälkeen kulmissa on erilainen karvarakenne, mikä tekee niistä paksummat ja täyteläisemmät. Ne näyttävät muotoilluilta ja huolitelluilta. Se, että sinun ei tarvitse muotoilla niitä joka päivä tai meikata niitä, antaa sinulle suurta mukavuutta arkeen. Heräät yksinkertaisesti kauniin ja upean näköisin kulmakarvoin joka päivä!

Mistä voit ostaa Nanobrow Lamination Kitin?

Nopein ja kätevin tapa hankkia oma settisi on tilata se osoitteesta www.nanobrow.fi. Toivotamme sinulle loistavaa ostokokemusta!