Meikki-ideoita loppuvuoden juhlapyhiin

Tiedämme hyvin, että näinä maagisina päivinä jokaisen vuoden lopussa haluat näyttää upealta ja tyylikkäältä. Onneksi on olemassa muutamia yksinkertaisia ja budjettiystävällisiä meikkivinkkejä, joiden avulla näytät niin upealta, että perheesi ja ystäväsi huokaavat ihastuksesta. Ota haltuusi nämä meikki-ideat, joiden avulla näytät upealta pikkujouluissa ja perhejuhlissa.

Meikki-ideoita perhejuhliin: tyylikkään, mutta luonnollisen lopputuloksen antavat vinkit

1. Kosteuta iho

Hyvin kosteutettu iho on upean meikin ydin, joka kestää täydellisenä monta tuntia. On supertärkeää pitää iho kosteutettuna, koska näin sinun ei tarvitse levittää paksua meikkikerrosta, joka yleensä näyttää vain siltä, kuin sinulle olisi naamio kasvoillasi. On kuitenkin syytä muistaa yksi asia: levitä kosteusvoide ennen meikkaamista ja odota hetki, että se imeytyy kunnolla ihoosi.

2. Levitä meikkivoide

On kaksi asiaa, jotka on hyvä pitää mielessä, kun valitset meikkivoidetta loppuvuoden juhlakauden perhejuhliin. Toisaalta sen on pysyttävä kasvoillasi koko illan, mutta toisaalta se ei saa rasittaa ihoa liikaa. Jos haluat, että nämä molemmat vaatimukset kohtaavat, kokeile valita keskipeittävä meikkivoide ja levitä se sileällä siveltimellä. Sen sijaan, että levittäisit meikkivoidetta koko kasvojesi alueelle, olisi parempi, jos vain tamppaisit siveltimellä kasvojasi ja kiinnittäisit erityistä huomiota erilaisiin uurteisiin, kuten esimerkiksi nenän ympärillä oleviin.

3. Käytä rajauskynää

Riippumatta siitä, osallistutko jouluaaton illalliselle vai jouluiseen perhejuhlaan, nyt on täydellinen aika korostaa kauniita silmiäsi aiempaakin voimakkaammin. Tartu pehmeään silmänrajauskynään (esim. helmiäissävyyn) tuodaksesi silmäsi kauniisti esiin. Rajauskynän kanssa on hyvä yhdistellä valovoimaisia luomivärejä, jotka tuovat ulkonäköösi lisää charmia ja tyylikkyyttä. Älä tietenkään unohda hyvää ripsiväriä. Koska juhlapyhät ja perhejuhlat ovat melko koskettavia tapahtumia, sinun on parasta tarttua vedenkestävään ripsiväriin – et luultavasti ilahdu huomatessasi kesken päivällisen, että ripsiväri on valunut pitkin poskiasi.

4. Levitä huulipunaa

Kun otat paikkasi juhlapöydässä, alat syödä, juoda ja napostella. Ja juuri siksi sinun kannattaa käyttää huulipunaa, joka kestää kaiken tämän. Käytä tällä kertaa joko superkestävää huulipunaa (mattapuna on yleensä hyvä vaihtoehto) tai valitse puna, joka on lähellä omien huultesi sävyä.

Juhlapyhien meikki-ideat: säkenöivä ja upea

1. Valmistele ihosi

Täydennä ihosi kosteustasapainoa taas ravitsevalla ja tehokkaalla kosteusvoiteella, jotta meikkipohjasta tulee kestävämpi. Pikkujoulujen meikki voi olla hieman villimpi kuin se, jota käytät esimerkiksi perhejuhlissa, joten voit vaikka kokeilla kimaltelevää hiussuihketta, joka saa hiuksesi hohtamaan – teet säkenöivän vaikutuksen kavereihisi.

2. Korosta silmiäsi

Levitä kultaista tai kuparinväristä luomiväriä yläluomille ja korosta ripsirajaa ruskealla (esim. suklaisella) silmänrajauskynällä. Pikkujoulut ovat myös hyvä hetki käyttää tekoripsiä, mutta tämä ei tietenkään ole välttämätöntä, etenkään jos omat ripsesi ovat jo valmiiksi upeat (esim. käytät ripsienpidennyksiä).

3. Tee huulimeikki

Sinun ei tarvitse maalata huuliasi verenpunaisiksi, jos olet menossa pikkujouluihin. Näytät hyvältä, jos korostat niitä vain hienovaraisesti jollain kauniilla ja hohtavalla huulikiillolla, jolla saat luonnollisen näköisen lopputuloksen.

Muodollisempien juhlien meikki-ideat: tyrmäävä iltalook

1. Valitse pitkäkestoinen meikkivoide

Hanki meikkivoide, joka ei valu kasvoiltasi eikä tee kasvoistasi rasvaisen näköisiä. Kannattaa myös valita kevyt peitevoide, joka ravitsee ihoa ja jättää usein hankalan silmänalusalueen kirkkaammaksi.

2. Hanki kunnon puuteri

Tiesitkö, että tavallisella valkoisella bambusta valmistetulla irtopuuterilla saat pitkäkestoisen meikin ja lisäksi luot niin sanotun soft focus -efektin? Yksinkertaisesti sanottuna tällainen puuteri on tunnettu siitä, että se heijastaa valoa takaisin niin, että ihosi näyttää upealta valaistuksesta riippumatta. Pölytä vain kasvosi sillä, ja voit pitää itsestään selvänä, että näytät upealta juhlissa otetuissa kuvissa.

3. Korosta silmiä

Peitä silmäluomet vain valitsemasi värin kirkkaalla ja helmiäisvärisellä sävyllä. Korosta silmäkulmia muutaman sävyn tummemmalla värillä. Näin luot silmiisi syvyyttä. Älä unohda käyttää mustaa nestemäistä eyelineria ja kiinnittää tekoripsiä saadaksesi tyylikkäämmän ilmeen.

4. Maalaa huulesi karmiininpunaisella

Olemme lähes sataprosenttisen varmoja, että olet kanssamme samaa mieltä siitä, että ei ole parempaa huulipunaa muodollisiin juhlallisuuksiin kuin karmiininpunaisen sävyinen huulipuna. Levitä sitä varovasti huulille ja kiinnitä se irtopuuterilla. Levitä sitten vielä toinen kerros huulipunaa. Miksi sinun pitäisi toimia tällä tavoin? Yksinkertaisesti siksi, että saat pitkäkestoisen vaikutelman.