Kasvojenkuorinta Exfoliance Clarte Lancomelta

LancomePeriaatteessa, kasvojen ihon kuorintaa tulisi jokaisen tehdä. Jos haluat sileän, tiukan ja nuorekkaan näköiset kasvot, varastoi hyllyllesi Lancomen Exfoliance Clarte kuorintavoidetta. Miksi juuri tämän tuotteen tulisi sisältyä meikkilaukkuusi? Ensimmäisenä, se on äärettömän tehokas. Toiseksi, se sisältää hedelmäuutteita. Kolmanneksi, tämä tuote vastaa sekaihon ja normaalin ihon tarpeisiin.

Yleisesti Lancomen Exfoliance Clarte kirkastaa ihon värjäymiä ja pigmenttiläiskiä, puhdistaa ihohuokosia, kuorii kuolleet ihosolut, silottaa kasvojen ihon pintaa, pehmentää, tehostaa verenkiertoa, parantaa kiinteyttä ja kasvojen muotoa ja stimuloi ihosoluja uudistumaan. Kiinnittämällä huomiota tähän ominaisuuteen, kasvoillemme palautuu nuorekas ulkonäkö ja ihosta tulee virkistynyt ja säteilevä, kun Exfoliance Clartea käytetään säännöllisesti.

Seuraavaksi puhutaan käytöstä: Lancome Exfoliance Clartea tulisi hieroa puhtaalle iholle pyörivin liikkein. Usean minuutin hieronnan jälkeen kuorintahiukkaset tulee huuhdella kasvoilta lämpimällä vedellä. Arvatenkin tämän toimenpiteen jälkeen iho saattaa olla hieman ärtynyt ja normaalia herkempi, mutta tämä on luonnollinen reaktio. Juurikin tästä syystä kasvojen iho tulisi heti kosteuttaa voiteella tai naamiolla.

Mitä ainesosia Exfoliance Clarte kasvojen kuorintavoiteessa on? Tuote sisältää pääosin hedelmäuutteita. Esimerkiksi ananasuute kirkastaa hellästi värjäymiä ja auttaa höllentämään ja sulattamaan sisäisten solujen yhteyksiä jokkoin kuolleet ihosolut vähenevät orvaskedestä. Mitä tulee toiseen uutteeseen, joka on papaijaa, se taas suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ryppyjen muodostumiselta. Entsyyminä se toimii samaan tapaan kuin ananasuute.

Kasvojen kuorinta Lancome Exfoliance Clarte pakkaus on sininen 100 millilitran tuubi. Kaupoissa on myös saatavilla kuivan ihon kuorintaan tarkoitettua tuotetta, joka on pakattu oranssiin tuubiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *