Highlighting Foam Strips: kampaamotarvikkeet hiusten monivärjäykseen

uudelleenkäytettävät liuskat hiusten värjäykseen

Jätä alumiinifolio hiusten värjäyksessä historiaan. Monet ammattilaiset valitsevat nykyään mieluummin käytännöllisempiä tarvikkeita, jotka aidosti helpottavat heidän työtään monivärjäyksen yhteydessä. Valitse siis sinäkin Highlighting Foam Stripsit, värjäysliuskat, jotka lyhentävät värjäysaikaa jopa puoleen!

Tehosta henkilökuntasi työskentelyä. Jopa kokematon kampaaja voi oppia nopeasti näiden liuskojen avulla, miten saadaan aikaan trendikäs sombre, ombre, flamboyage tai balayage. Katseen vangitsevat, värikkäät liuskat nopeuttavat värjäysprosessia ja minimoivat hiusvaurioiden syntymisen riskin. Jatka lukemista!

ColorCuts Highlighting Foam Strips – miten ne oikein toimivat?

ColorCutsin värjäysliuskat on valmistettu kevyestä, lämpimästä polystyreenivaahdosta. Se on paras vaihtoehto kahisevalle ja epäkäytännölliselle alumiinifoliolle, joka usein aiheuttaa hiuksille peruuttamattomia vaurioita.

color cuts uudelleenkäytettävät liuskat hiusten värjäykseen

Värjäysliuskat minimoivat vaurioitumisriskin. Ei enää palaneita hiuksia! Liuskat ovat hellävaraiset hiuksille, ja niitä voidaan taivuttaa, leikata ja muotoilla juuri haluamallasi tavalla. Puoliksi läpinäkyvä, ainutlaatuinen pinnoite takaa täydellisen hallinnan värjäyksen jokaisessa vaiheessa.

Kevyet, ainutlaatuiset liuskat tarjoavat äärimmäistä mukavuutta aikaa vievän värjäyskäsittelyn aikana. Ne ovat värikkäitä, pehmeitä ja helppokäyttöisiä. Ne eivät luiskahda pakoon hiuksista värjäyksen aikana – ne saavat vahvan otteen kosketuksessa värjäystuotteiden kanssa.

Käyttöohje: Erottele värjättävä hiusosa muista hiuksista ja aseta värjäysliuska hiusten alle. Levitä väriaine hiuksiin siveltimellä. Taita liuska kahtia ja liu’uta se varovasti pois hiuksista vaikutusajan jälkeen. Käytön jälkeen voit pestä liuskan käsin tai pesukoneessa ja käyttää sitä uudelleen.

Liuskat takaavat tarkan, tasaisen ja turvallisen hiusten värjäyksen – ilman lämpö- tai mekaanisia vaurioita tai tahroja.

Värjäysliuskat sopivat myös monivärivärjäykseen:

 • 200 käyttövalmista liuskaa kätevässä laatikossa,
 • mitat 100×305 mm – sopii hyvin pitkillekin hiuksille,
 • valmistettu kevyestä polystyreenivaahdosta,
 • biohajoavaa ja uudelleenkäytettävää,
 • takaa optimaalisen hiusten lämpötila,
 • sopii kaikkiin värjäystekniikoihin,
 • paljon hellävaraisempi hiuksille kuin alumiinifolio,
 • ei ärsytä eikä vaurioita hiuksia,
 • saatavana eri väreissä värjäysprosessin helpottamiseksi,
 • varmistaa värjäyksen täydellisen hallinnan,
 • lyhentävät värjäysaikaa jopa puoleen.

ColorCuts – erikoisvärjäykseen tarkoitetut värjäysliuskat

Tämä ainutlaatuinen, kevyt materiaali on vallankumous kampaamoalalla. Polystyreenivaahto eristää lämpöä ja optimoi hiusten lämpötilan värjäyksen aikana. Nämä kevyet liuskat varmistavat, ettet ylikuumenna hiuksia.

Värikkäät liuskat eivät ole pelkästään esteettisesti miellyttävät, vaan ne auttavat sinua myös erottamaan eri värisävyt toisistaan värjäyksen aikana. Jatkossa saat aina halutun lopputuloksen!

värjäysliuskat

ColorCuts luo innovatiivisia tarvikkeita sekä ammattilaisille että heidän asiakkailleen. Ainutlaatuinen pinnoite ja erittäin kevyt materiaali eivät ärsytä päänahkaa ja näyttävät upeilta myös valokuvissa.

Liuskojen valmistusmateriaalista 80 % on kierrätettyä, ja siinä yhdistyvät uudenlainen teknologia ja ekologisuus. Se on ympäristöystävällinen vaihtoehto epäkäytännölliselle alumiinifoliolle, jolle voit viimeinkin sanoa hyvästit ikiajoiksi!

Saadaksesi lisätietoa ColorCuts tuotteista, käy sivulla colorcuts.mt