Kolastynan Energy Touch. Energy Touch-sarja

KolastynaKolastynan Energy Touchin neljä voidetta ovat kaikkea mitä kuiva, herkkä ja väsynyt kasvojen iho halajaa. Jos haluat lisätä hieman energiaa ihollesi, anna näille kosmetiikka-tuotteille mahdollisuus.

Energy Touch voiteet Kolastynalta ovat tehty kosteuttamaan. Sarjassa on tietyille ihotyypeille tarkoitettuja tuotteita. Lisäksi voiteita voi myös käyttää aamulla ja/tai illalla. Ne ovat geelimäisiä ja myydään 40 millilitran tuubeissa. Mistä tuotteista Energy Touch-sarja koostuu?

Ensimmäinen voide, Energy Touch Radiance Explosion Dull Skin on tarkoitettu väsyneelle, kalpealle, luonnollista säteilyä ja virkeyttä uupuvalle iholle. Normaalin käytön aikana kasvojen iholle palautuu säteilevä ja punakka ilme. Lisäksi ihon sävyt tasoittuvat ja iho syväkosteutuu. Voide sisältää happimolekyylejä jotka auttavat pitämään oikean kosteustason ihon syvimmissä kerroksissa. Ne myös auttavat vähentämään turvotusta ja tummia silmänympäryksiä. Energy Touch Radiance Explosion Dull Skinin koostumuksessa on runsaasti kollageenia, elastiinia ja glykogeeniä, jotka tekevät ihosta kiinteän ja joustavan. Voiteessa ihoa ravitsevat Acai-marjat sisältävät paljon vitamiineja ja mineraaleja. Voide on pakattu oranssiin tuubiin.

Toinen voide, Energy Touch Hydration Wave Normal Skin sisältää happea, kollageenia ja elastiinia, sekä myös C-vitamiinia täynnä olevaa passionhedelmäuutetta, joka ravitsee, tehostaa vastustuskykyä ja häivyttää värjäymiä. Kuitenkin tämä Kolastynan tuote kosteuttaa vain ihon uloimpia kerroksia. Tuote myydään valko-violetissa tuubissa.

Kolmas tuote, Energy Touch Freshness Power Oily/Mixed Skin sisältää erityisiä molekyylejä, jotka imevät ylimääräistä talia ja rajoittaa ihon kiiltämistä. Tuote sisältää greippiuutetta, joka virkistää, puhdistaa, ja kiristää ihoa. Tämä kosmetiikka kosteuttaa ihoa vain vähäisesti, koska rasvainen ja sekaiho eivät tarvitse suurta vesimäärää. Freshness Power voide on valko-vihreässä tuubissa.

Viimeinen Energy Touch-sarja tuote on Energy Touch Nutritional Force Dry Skin. Arganöljy ja E-vitamiini kosteuttavat, ravitsevat ja vähentävät ärsytystä. Lisäksi tuoteen ainesosat silottavat ja piristävät ihoa. Viimeisenä infona, tämä voide myydään pinkissä tuubissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *