Kulmameikki Nanobrow Microblading Penillä – mitä sinun pitäisi tietää tästä kulmakynästä?

Kulmien meikkaaminen kulmakynällä on helppo tapa saada niistä paksummat ja täyttää mahdolliset aukot. Kulmakynä on pieni ja kätevä tuote, jota käytetään tarkkaan kulmakarvojen muotoiluun kulmien täyttämiseksi, määrittelemiseksi tai muokkaamiseksi. Neulanohuen kärjen avulla voit määritellä kulmakarvojen muodon ja täyttää harvat alueet. Erityisesti suunniteltu applikaattori, joka on saanut inspiraationsa microblading-tekniikasta, on kehitetty piirtämään jopa millimetrin ohuita viivoja, jotka jäljittelevät aitoja kulmakarvoja. Kulmien tummennus feathering-tekniikalla antaa erittäin luonnollisen näköisen vaikutelman, joka muistuttaa microblading-menetelmän jälkeen saatavaa vaikutelmaa – ilman, että sinun tarvitsee tatuoida kulmakarvasi!

Miten Nanobrow Microblading Pen toimii?

  • ➜ Määrittelee kulmakarvat ja antaa niille paksumman ilmeen
  • ➜ Täyttää harvoja alueita piirretyillä viivoilla, jotka jäljittelevät oikeita kulmakarvoja
  • ➜ Luo hienostuneen, mutta luonnollisen näköisen kulmameikin
  • ➜ Tarjoaa pitkäkestoisen ja vedenkestävän meikin koko päiväksi
  • ➜ On turvallinen vaihtoehto microblading-käsittelylle

Microblading-käsittely vai Nanobrow Microblading Pen?

Microblading

Kulmien microblading on suosittu puolikestävän meikin tekniikka, jonka avulla voidaan parantaa kulmakarvojen muotoa, paksuutta ja väriä erityisesti ohuiden tai harvalukuisten kulmakarvojen omistajille. Tämän toimenpiteen suorittavat kauneushoitoloissa asiantuntijat, joilla on asianmukainen koulutus ja kokemus tältä alalta. Tekniikassa käytetään erityistä terää, jota kutsutaan höyheneksi, ja pigmenttiä, jota levitetään ihon alle, jolloin luodaan tarkkoja, yksilöllisiä viivoja, jotka muotoillaan kulmakarvojen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti. Tällä tavoin pigmentti kerrostuu ihoon, mikä mahdollistaa puolipysyvän vaikutuksen, joka saa aikaan täyteläisemmät kulmakarvat. Toimenpide kestää noin 2-3 tuntia, ja vaikutus kestää jopa 2 vuotta.

Nanobrow Microblading Pen

Nanobrow’n kehittämä äärimmäisen tarkka kulmakynä on microblading-menetelmän varteenotettava kilpailija. Se on erittäin hyödyllinen tuote päivittäiseen kulmakarvojen muotoiluun, erityisesti niille, jotka kamppailevat ohuiden ja harvalukuisten kulmakarvojen kanssa. Luonnollisia kulmakarvoja harhaanjohtavasti muistuttavien pienten viivojen avulla voit täyttää kulmakarvat siellä, missä ne tarvitsevat lisää volyymia tai epätäydellisyyksien korjailua. Nanobrow Microblading Pen on kätevä kynä, jonka ohut kärki levittää tuotteen tarkasti. Vedenkestävä koostumus takaa pitkäkestoisen meikin 24 tunniksi eikä sitä tarvitse korjailla päivän aikana. Voit olla varma, että tällä kulmakynällä tehty kulmakarvojen look kestää kuumuutta, treeniä ja jopa uimista.

Nanobrow Microblading Pen

Tuote saatavilla väreissä:

Miten kulmakarvat meikataan kulmakynällä?

Ennen kulmakynän käyttöä harjaa kulmakarvat spooliella tai kulmaharjalla. Täytä sitten kulmakarvat varovasti nopeilla, lyhyillä vedoilla.

Aseta kynän kärki kohtisuoraan kulmakarvoihin nähden niin, että vain kärki on kosketuksissa ihon kanssa. Näin piirrät erittäin tarkkoja viivoja, joita ei voi erottaa oikeista kulmakarvoista. Kallista kynää hieman ja luoviivoja kulmakarvojen kasvusuunnan mukaan.

Kuulostaa se sinusta vaikealta? Jos otat vasta ensimmäisiä askeleitasi kulmien meikkaamisessa kulmakynällä, harjoittele ensin kämmenen yläosaan. Kun jokin ei onnistu, tartu meikinpoistoaineeseen ja tee tarvittavat korjaukset. 🙂

Tärkeää! Muista piirtää viivoja lyhyin vedoin jäljitelläksesi luonnollisia kulmakarvoja. Varo kuitenkin liioittelemasta.

Puolipysyvä kulmameikki vaatii sitoutumista, mutta Nanobrow Microblading Penin avulla voit muotoilla kulmakarvat joka päivä eri tavalla, hioa taitojasi ja vaihtaa kulmakarvojen ilmettä mielesi mukaan. Vaikutus on kuitenkin joka kerta sama – täydelliset, paksut ja luonnollisesti määritellyt kulmakarvat. Koe se itse!

Haluatko kuulla lisää? Tutustu tähän uskomattomaan kulmakynään osoitteessa nanobrow.fi