Et tiedäkään millaisia uskomattomia vaikutuksia silmänympärysseerumilla voi olla!

Kaikki meistä tuntevat silmänympärysvoiteet hyvin, mutta oletko koskaan kuullut silmänympärysseerumista? Se on oikea ihmetuote osana ihonhoitoa, ja lukuisat kosmetologit suosittelevat sitä. Vaikutuksiltaan seerumi on noin kymmenen kertaa parempi kuin voide! Mikä tekee siitä niin poikkeuksellisen? Ota selvää, mitä silmänympärysseerumi tekee ja miten se auttaa sinua hoitamaan herkkää silmänalusihoa.

Mikä on silmänympärysseerumi?

Silmänympärysseerumi on kevyt, nopeasti imeytyvä ihonhoitotuote, joka hoitaa tai paremminkin korjaa silmien alla olevaa herkkää ihoa. Silmänympärysseerumi on itse asiassa samantyyppinen kuin kasvoseerumit. Suurin ero näiden kahden tuotteen välillä on pakkaus, sillä useimmat silmänympärysseerumit muistuttavat ikään kuin kynää, joka sisältää kevyttä, hoitavaa geeliä, nestettä tai geelimäistä voidetta.

Mitä silmänympärysseerumi tekee?

Tämä tuote toimii intensiivisesti korkean ravinnepitoisuuden ansiosta, aivan kuten kasvoseerumitkin. Molemmat tuotteet on tehty tehostamaan voimakkaasti ihon syviä kerroksia. Silmänympärysseerumi vaikuttaa välttämättömältä lisältä ihonhoitorutiiniin, sillä silmien alla oleva iho on erittäin herkkä. Seerumi on tarpeeksi tehokas korjaamaan vaurioita ja täydentämään kollageenia ihosoluissa, koska se tunkeutuu syvemmälle ihoon kuin perinteiset silmänympärysvoiteet.

Seerumi vs. voide

Luettuasi tämän artikkelin mietit varmasti, onko silmänympärysvoiteesi täysin hyödytön. Tietenkään se ei ole. Seerumi toimii vain dermiksessä, kun taas voide hoitaa epidermistä suojaten ihoa vaurioilta ja UV-säteilyltä. Siksi molemmat ovat välttämättömiä ja sopivat täydellisesti täydentämään toinen toistaan: käytä ensin seerumia puhtaalle iholle ja lisää sen jälkeen voidetta.

Miten valita hyvä silmänympärysseerumi?

Jos etsit hyvää silmänympärysierumia, muista, että koostumuksella on eniten merkitystä: tuotteen pitäisi sisältää paljon luonnollisia ja aktiivisia ainesosia, mikä tarkoittaa pienempää ärsytysriskiä ja enemmän hyötyä ihollesi. Hyvä seerumi imeytyy nopeasti, mutta se ei saa missään nimessä rasittaa ihoa liikaa, jättää jälkeensä tahmeaa pintaa tai sisältää komedogeenisiä aineita. Antioksidantit ovat kuitenkin aina enemmän kuin tervetulleita.

Mitä hyvä silmäseerumi sisältää?

Älä tyydy vähään, mitä tulee koostumuksen sisältämiin ainesosiin. Aktiiviset aineet muodostavat seerumin tärkeimmän osan. Etsi siis hyaluronihappoa, kofeiinia, peptidejä, arginiinia, välttämättömiä vitamiineja (kuten A ja E) ja rasvahappoja. Myös kurkku- ja silmäpuu-uutteet ovat hyviä ainesosia.

Kun olet löytänyt hyvän silmänympärysseerumin – mitkä ovat sen käytön tärkeimmät hyödyt?

  • Tehokasta korjausta herkälle silmänympärysiholle.
  • Hidastaa ikääntymisprosessi.
  • Sileä, kimmoisampi iho.
  • Täydellinen kosteustasapaino.
  • Ei turvotusta.
  • Levänneen näköiset silmät.
  • Vähemmän havaittavia juonteita.
  • Lisää kimmoisuutta.

Muista, että laadukas silmänympärysseerumi on virheettömän silmänympärysihon salaisuus. Valitse se siis huolella ja käytä sitä säännöllisesti, jotta uusien juonteiden syntyminen pysähtyy ja saat nauttia nuorekkaasta ilmeestä mahdollisimman pitkään.